Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportláz

17 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak egyedül lehet otthon edzeni :) Boldog Új Évet Mindenkinek! :) ..
 Ha nincs sok időd edzeni, de a hasizmokat mindenképp meg akarod erősíteni akkor a következő feladat neked való. Mindössze 5 percet vesz igénybe és amilyen egyszerű olyan nehéz végigcsinálni. Természetesen ne felejts el bemelegíteni! A gyakorlatnak nevet nem tudok adni, de ha…..
..
A most következő gyakorlatokhoz csak a saját kettlebellünkre van szükség. Ezek a feladatok keményen megdolgoztatják a farizmokat, valamint a comb izmokat. Az izomláz garantált az edzések után. Nem is szaporítom a szót, kezdjünk bele. Kettlebell Swing: A Swing gyakorlat a…..
Ez sem maradhat ki a sorból. :) Sokan szeretnétek feszesebb és formásabb combokat, de nem tudjátok hogyan kezdjetek hozzá. Ennek az izomcsoportnak a formálásához ugyanúgy fontos, hogy rendszeres aerob edzéseket végezzünk. E mellet viszont ha szeretnénk, hogy ne csak vékony, de…..
Sokaknak van már otthon trx-e, ezért most megosztok veletek 4 egyszerű gyakorlatot. Ezek végrehajtása nem nehéz, leginkább alap gyakorlatoknak számítanak, amivel a test főbb izomcsoportjait kiválóan meg tudjuk mozgatni. A jövőben heti rendszerességgel írok ki újabb gyakorlatokat,…..
  Többen kértétek, hogy segítsünk az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Mivel ez egy nagyon hosszú téma, így én inkább a gyakorlatban megvalósítható részére koncentrálok, és több részletre is bontom, nem egy cikkben írom le nektek. Rögtön az elején szeretném…..
  Az alábbiakban leírom nektek, hogyan hajtsátok végre ezt a pár egyszerű gyakorlatot, amit percek alatt meg tudtok csinálni. Ugyanakkor tudni kell, hogy a kocka hashoz nem elég a megszámlálhatatlanul sok ismétlésszám, hanem oda kell figyelni a táplálkozásra is. Akkor kezdjük…..
sportláz 2014.09.14 22:59:18
@gall a miklós: szia! Természetesen, mindenképp. :) Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a mindennapokban megpróbáljunk minél egésségesebben étkezni.
Köszönjük, hogy szóltál. :) A jövőhéten igyekszünk is feltenni az erről szóló cikket, addig is további jó olvasgatást a blogon meg a facebook oldalunkon ;)
sportláz 2014.09.15 09:05:43
@Krutzifix: Köszönjük szépen. :) Odafigyelünk minden kritikára és amin tudunk azon javítunk is.
Örülünk, hogy segíthettünk :)
Jó edzést! És kitartás!!! :)
sportláz 2014.09.15 09:07:11
@Pucér Próbababa: Köszönjük. :)
Az ilyen hozzáállás már fél siker!!!
Hajrá! Hajrá! :)))
Sport, fogyás, edzés ====TRX===== 2014.09.03 17:48:09
!!!Az egyik legújabb mánia!!! Nagy segítséget nyújt azoknak, akik az edzőtermen kívül szeretnének sportolni. Minden izmot alaposan megmozgat, és otthon is használható. Ezek mellett persze egyre több edzőterem kihagyhatatlan kelléke már. Külön edzéseket is tartanak már a nagyobb…..
sportláz 2014.09.14 19:56:46
@Bona Fides: Kérésedet örömmel vesszük és a jovő hét elején teljesítjük is. :) Figyeld blogunkat illetve Facebook oldalunkat, ahol szintén közzé tesszük gyakorlatainkat.
Összeszedtem pár gyakorlatot, amelyek hatásosan formálják a popsit és napi rendszerességgel végezve őket feszes és formás izomzatot érhetünk el. Ne feledkezzetek meg arról, hogy minden edzés előtt alaposan melegítsetek be, ezzel is a minimálisra csökkentve a sérülések…..
Avagy a saját testsúlyos edzés   Most essen pár szó minden edzés alapjáról, azaz a saját testsúllyal végzett edzésekről, erősítésekről. A saját testsúllyal végzett gyakorlatok mindenki számára ajánlottak a sportolóktól az izmosodni, erősödni akarókon át a fogyni…..
  Sokan azt hiszik, hogy a kardio edzések fogyásra jók, és bárhogy, bármikor végezzük őket azzal fogyni fogunk. Hát sajnos ez nem igaz. Szóval, aki fogyni szeretne, az olvassa el ezt a cikket, mert nem mindegy, hogy mit és hogyan edzünk. Először is tisztázzunk egy nagyon fontos…..
Amikor fogyókúráról beszélünk, akkor több féle embertípust figyelhetünk meg. Az egyik, aki semmit sem változtat, csak reménykedik, hogy egyszer 20 kilóval könnyebben fog felébredni. A másik, aki eldönti és másnap nagyon drasztikus diétába fog, esetleg mellette még edzeni is…..
Sport, fogyás, edzés Bikram jóga 2014.09.06 13:46:16
---Egy kis jóga reggelre, vagy az edzések után :) Most ennek a sportnak az egyik fajtáját hoztam el. Igen SPORT!!! Sokan azt hiszik, hogy a jóga csak pihenés, pedig igen sok erősítő gyakorlat is található benne.  Most a bikram jógáról írok pár dolgot. Egyre többen ismerik ezt a…..
!!!Feszes fenék!!!   Ezt sem könnyebb elérni, mint bármely más testrészünk formálását. Időt kell rá fordítani és persze az étkezés kontrollálása sem elengedhetetlen tényező a tökéletes formához. Akkor vagy a leghatékonyabb, ha az aerob edzéseket kevered az erősítő…..
Genetika? Sok edzés? Étkezés? Anyagcsere?   És még sok hasonló kérdés merül fel bennünk, amikor a kockás hasról álmodozunk. Ezeket a kérdéseket nem lehet és nem is szabad elkülöníteni egymástól. Mindegyiknek nagy szerepe van a célunk elérésében, és ha bármelyiket…..
Otthon, idő és költséghatékonyan!   Nagyon sokan vannak úgy a mozgással, hogy folyamatosan csak a kifogásokat keresik, miért nem érnek rá, pedig elhatározták leadnak pár kilót. Leggyakoribb kifogások az időhiány és a költségesség. Ezen kifogások kiküszöbölésére itt van…..