Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IzY

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszországi futballjátékosok szakszervezete által rendezett Gran Gala del Calcio díjkiosztó esten Antonio Conte kapta az év edzőjének járó díjat, beszédében pedig köszönetet mondott a Juventusnak, a szövetségi kapitányi munkára pedig fejlődési lehetőségként…..
IzY 2014.12.24 20:31:33
@bazári majom: Nekem meg úgy tűnik hogy elég összeférhetelen figura és sehol nem fog huzamosabb ideig megmaradni, már a válogatottnál is elégedetlenkedik pedig nincs ott régóta.
Egybehangzó értesülések alapján Rolandóval erősítené védelmét az Öreg Hölgy. Miután Andrea Barzagli továbbra is sérüléssel küszködik, a januári átigazolási időszakban remek lehetőség nyílik még egy védőjátékos igazolására. Barzagli az idei szezonban még egy…..
IzY 2014.12.24 20:28:41
@Ádám.84: Mivel is jobb Nastasic mint Ogbonna? Semmivel, ha akkor szám lenne a szerb akkor nem a padot koptatná a Cityben, egy vén szar Demichelis kiszorítja
A Juventus legendás csatára, Fabrizio Ravanelli úgy gondolja, hogy egykori csapatánál nem működne egy Carlos Tévez, Álvaro Morata és Fernando Llorente alkotta támadósor. Fehér Toll nyilatkozatában azokra a feltevésekre válaszolt, amelyek szerint Massimiliano Allegri Carlos…..
A nyári átigazolási időszak egyik leghosszabb szappanoperája Arturo Vidal távozásával vagy maradásával kapcsolatban játszódott le, s a chilei középpályás most szót ejtett az eseményekről, továbbá elárulta, hogy a Torinóban meglelt boldogság többet ér számára minden…..
IzY 2014.10.06 12:51:24
@Goku06: Vagy inkább nyáron azért nem nyilatkozott ilyet mert tényleg nem foglalkozott az idióta pletykákkal. Párszor azért már bizonyította hogy nem üres szavak ezek.
A káromkodások közti átkötések nem teljesen világosak, de ahogy mondja, abban minden benne van. Miközben szörnyülködve csóváljuk a fejünk, mélyen lenyűgöz a kitörő érzelmek gazdagsága, és a hangerő. Az élmény - nyugodtan állíthatjuk - művészi, de csak azoknak, akik…..
IzY 2014.10.05 21:07:50
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Magyarországon volt a meccs, ez itt nem meglepő.