Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külker Kanyar

149 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanyar Magazin Kanyar Magazin 2021.10.24 11:01:32
Kanyar Magazin KANYAR MAGAZIN 2021.08.23 18:28:37
Kanyar Magazin Filmajánló 2021.03.03 14:45:43
Mint minden koravén egyetemista, (és bárki jelenleg a világon) mi is nehezen viseljük a hónapok óta tartó otthonülős, pokrócba temetkezős online életet. Bár szívesebben írnánk cikkeket világmegváltó ötletekkel kapcsolatban, egyelőre egy filmajánlót hoztunk nektek az otthoni pihenés végett. Ha csak 2…..
Kanyar Magazin Kanyar Magazin 2020.12.13 11:39:48
A Kanyar Magazin 2020 márciusi számát hoztuk el nektek online formátumban, ahol egy utolsó búcsút intünk a 2010-es éveknek és az előző évfolyamunknak, akik még ennek az újságnak az elkészítésében jelentős részt vettek ki.  ..
Talán ma már mindenki ismeri a Csodák Palotáját, akár a lenyűgöző kiállításairól, akár az érdekes, ismeretterjesztő, káprázatba ejtő bemutatóiról. Diákszervünknek lehetősége nyílt körbejárni és kipróbálni, helyenként a Newton-törvényeket megszégyenítő eszközöket, tárgyakat. Bár régen még a…..
Diákszervünk tagjainak nemrégiben lehetősége adódott, hogy a Paintball Akadémia pályáján csapatépítő jelleggel lőhessék szét egymást kis szórakozás gyanánt. Gondolom a paintballt nem kell senkinek bemutatni, ám azt kevesen tudják, hogy ezt a sportot lehet beltéren is játszani, ahol festékgolyó…..
Kedves Gólyák, Hallgató társaim! Ijesztő mindennapokat kell átélnünk a COVID-19 vírus által kialakított új élethelyzetben. Megváltoztak a tanulmányi, munkahelyi és szabadidős tevékenységeink körülményei. Állandó hatással van a mi kis életünk mellett az egész országra, társadalomra, médiára és a…..
2020. márciusában a kormány elrendelte az egyetemek, és valamennyi oktatási intézmény, távoktatásra való átállását. Az intézkedés a COVID-19 járvány hirtelen megemelkedett esetszámai miatt lépett hatályba. Ez a határozat váratlanul érintette egyetemünket. Azt jelentette, hogy mind a vezetőségnek,…..
Kanyar Magazin Súgólya 2019 2020.09.08 15:38:51
Oh, gyarló ember, soha nem okulsz hibáidból, pedig elvileg „Az okos ember más hibájából tanul, a buta a sajátjából sem.”, igaz? Egész kellemes lehetne, ha mindennapi döntéseink egy szólás egyszerűségével érnének fel. Természetesen, ha másról van szó, akkor mi magunk vagyunk Alfa és Omega, a Dalai…..
Kanyar Magazin Nincs B terv 2020.02.20 14:55:58
Igen, tudom-tudom, a csapból is a környezetvédelem folyik már, és van, akit aggaszt, van, akit hidegen hagy. Illetve akadnak olyan emberek is, akik úgy vélekednek az egészről, hogy ők fáznak télen. Kit érdekel a globális felmelegedés, a környezetszennyezés, hogy megfulladunk a műanyag üvegektől,…..
Kanyar Magazin A gálák gálája 2020.02.11 11:34:41
Február 8-án megrendezésre került az év legnagyobb volumenű filmes díj átadója, a 92. Oscar gála. Nem túlzok azzal, hogy az idei esemény tele volt váratlan fordulatokkal és megmagyarázhatatlan eseményekkel. Na de vágjunk is bele. A fellépők Az egyik legnagyobb meglepetést a rap koronázatlan…..
Kanyar Magazin Hogyan aludj okosan? 2020.02.04 16:48:04
Az emberiség szereti magát abban a tévképzetben ringatni, hogy minden más élőlény felé emelkedünk puszta létünkkel. Ez sok szempontból így is van, viszont ugyan úgy szükségünk van táplálékra, vagy alvásra, mint minden más a Földön élő fajnak. Alvás közben testünk regenerálódik, feldolgozza a…..
Idén februárban lett diákszervünk 25 éves. E nemes esemény alkalmából egy állófogadással egybekötött bulit tartottunk, melyet az Proved Zrt. biztosított. A cég vezérigazgatójával, Galó Zsolttal volt szerencsénk beszélgetni: Hogyan kezdődött Önnél ez az egész? A Rendszerváltással. Egészen 1992-ig…..
Nem tudod mit csinálj decemberben? Hiszen már hideg van, esős idő és nincs kedved semmihez? Csak kicsit szét kell nézni, és látni fogod mennyi klassz program vár rád még télen is! Ahelyett, hogy bezárkóznál a szobádba, vedd fel a cipődet, és lépj ki a nagyvilágba! Sokan azt gondolják, hogy amikor…..
Kanyar Magazin Amerika téged vár! 2019.10.14 16:52:46
  Nem tudod, hogy mit csinálj jövő nyáron? Elvoltál idén a melóval de új kihívásokra vágysz? Megnéznéd, hogy milyen is az élet ott, amit állandóan látsz az összes filmben? Akkor miért is ne dolgoznál ott? Filmekben és sorozatokban is rengetegszer elénk kerülnek az amerikai gyerektáborok, amik…..
Ádám és Éva valószínűleg kitérne a hitéből, ha tudomásukra jutna hova jutott a világ a szeretkezés kapcsán. Velük szemben nekünk már nem újdonság a hír, hogy guminők de akár robotok is vásárolhatók örömszerzés céljából, viszont a most feltörő üzletág ennél jóval messzebbre ment. Az előrebecslések…..
  Az utóbbi években rohamosan terjedt el a vegetáriánus és a vegán életmód. Ennek okai közé leginkább a nagyipari állattartás horrorisztikus körülményeit sorolhatjuk, mert míg az 1960-as években Amerikában a baromfitartás 90%-a családi farmokon zajlott, jelenleg ez a szám 1%-ig csökkent, teret…..
Sokak kedvenc évszaka az ősz, nem véletlenül. A pörgős nyári időszak után végre van egy kis idő átgondolni, összegezni a dolgainkat. Vissza a suliba, vissza a munkába, de azért ilyenkor is kell időt szakítani a kikapcsolódásra. Egy kellemes teázó, kávézó, mozi vagy épp egy hosszú séta a…..
        „A kalapom, a cuccom, a séróm, rendben van!”   Előző cikkünkben adtunk nektek pár hasznos tanácsot a lejutással, a szállással és az árakkal kapcsolatban. Most viszont nézzük meg, hogy kik azok a fellépők, akiket nem hagyhatunk ki, ha ellátogatunk az idei East Festre! Erős kezdés után…..
Ismét eltelt egy év. Sikeres vizsgák és ZH-k tömkelege van a hátunk mögött, már akinek. Most elindulunk és itt hagyjuk a fővárost. Batyunkat hideg sörrel a hátunkra vetjük, és bizony irány Mezőtúr! Július 23-27. között a már jól megszokott hely a Mezőtúri Városi Strand ad otthont úgy nekünk, mint…..
Barátokkal vagy nagyobb társasággal egy jó kis közös programot kerestek? Versenyeznétek? Kipróbálnátok milyen a „gazdagok sportja”? Akkor eljött az ideje, hogy minigolfozzatok! Ismét egy nagyszerű lehetőséget kapott a diákszervünk és elmehettünk a NEONIS 3D MINIGOLF pályáira játszani, ahol ennek…..
 Április 10-e nemcsak azért lesz egy kiváló nap, mert nemsokára jön a húsvét és hét közepe van ami már majdnem a vége ugyebár. Mátyásföldön ilyenkor sem csak staton, gazdmatekon, vagy esetleg pénzügyön szórakoztathatod magad. Eljött a Babelfest ideje, a Külker szakmai nyelvi rendezvényé! Ha esetleg…..
Nem tudod, hogy üsd el az idődet? Rettentő feszültnek érzed magad mostanában és szeretnél kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból? Esetleg kipróbálnál valami nem átlagosat? Akkor a balta dobálást neked találták ki!  Kis csapatunk lehetőséget kapott a Balta dobálás Powered…..