Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueBunny

0 bejegyzést írt és 747 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Képgyár szerkesztősége egy emberként örül a Roham magazin most megjelent dupla számának. Így megvan az apropó ahhoz, hogy végre írjunk Magyarország legfurcsább művészeti magazinjáról anélkül, hogy magyarázkodnunk kellene, eddig miért nem tettük meg. A Roham ugyanis…..
Csináltam egy rovatot, ami abc-sorrendben tartalmazza a témában felmerülő dolgokat, folyamatosan bővítem.     antibiotikum Műtét után adható megelőzendő / kezelendő a fertőzéseket. Én fogorvosi kezelés miatt (lásd lentebb) szedtem a műtét után.   Tudnivalók a…..
Tegnap éjféltájt a XII. kerületi munkahelyemről ballagtam hazafelé az újonnan bérelt lakásba, ahová nemrég költöztem át. Kellemesen fagyos idő volt, a Szent János kórháztól mentem fölfelé a Határőr úton csendesen elmélkedve: az élet, a világmindenség, meg minden,…..
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..
Valószínűleg idén ismét újult erővel lángol fel a végül a kereszténységgel szemben elbukó Mithrász-kultusz. Néhány helyen ismét jól a szánkba lesz rágva, hogy azért a karácsony, meg ez az egész Jézus-sztori az nem is úgy van, meg milyen hülyeség az, hogy valaki hívő.…..
Hát ha ez nem az egyik legszivatósabb ajándék, amit valaha láttam, akkor semmi nem az! Egy ördöglakatba bújtatott ital igazi kihívás józanul, ittasan pedig egyenesen lehetetlen vállalkozás lehet. Egy barátom mondta, hogy addig fog egyszer inni, amíg a minden töltés után újrazárt…..
A hatalmas sikerre való tekintettel, megmutatjuk a másik kedvenc papagájos-cicás videónkat is. Itt a méretek kicsit különböznek, de nyugalom, nem kell félni, filmünk  szereplői nem sérültek meg, a forgatásról mindenki épségben és cukin távozott.   ..
BlueBunny 2008.12.04 01:13:56
Ettől a fickótól kapott be egy ütést Robert Downey Jr. a Sherlock Holmes forgatásán egy jelenet felvételekor. A színész elvesztette rövid időre az eszméletét is, mikor magához tért a kórházba szállítást megtagadta, így helyben kapott ellátást, hat öltéssel varrták össze a…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
BlueBunny 2008.12.02 14:04:45
A Toshiba gondolt egy nagyot, és a londoni reklámügynökségével karöltve elhatározta, hogy egy merész reklámszpottal próbálja meg kisuvickolni az utóbbi időben kissé megkopott nimbuszát. Ehhez egy olyan megoldást választottak, amelynek már az elkészítése is komoly kihívás…..
Sok helyen látni ezt a hirdetést és minden bizonnyal sokan rá is klikkelnek, hogy aztán nagyon könnyen "nyerjenek". Közülük a figyelmetlenebbek rögtön be is söprik a balekok fődíját, azaz napi 480 forint kiadást. Az apróbetűs részek között ugyanis meglapul a…..
Végre itt a lehetőség! Az eddig elnyomott perpetuum mobile szakértők bátran előbújhatnak. Megtört a jég, szabad a pálya, nem kell tovább bujdosni, nem kell a TUDÁST tovább titkolni. Előszedhetitek az évek óta polcon porosodó, eltitkolt, de működő készülékeiteket, mert megnyílt a lehetőség, hogy…..
Besenyő Pista bácsi repesne örömében, ha meg nem bánná, mert végre urduul is lehet Opera Minin szörfölni. Most úgyis aktuális az onyikábogya. De még ennél is fontosabb, hogy megjelent a miniböngésző legújabb verziója, máris lehet letölteni. Az Androidosok is megkapják a…..
Design Pumpa Ez egy Honda, bazeg? 2008.11.23 14:00:00
A héten mutatták be a Honda új, hidrogénmeghajtású sportgépét, a Honda FC Sport névre hallgató futurisztikus rémet. A háromüléses, design-tanulmány szintjén létező jármű a cég üzemanyagcellás fejlesztéseinek kézzel fogható mérföldköve, vagyis egyelőre pr célokat…..
BlueBunny 2008.11.23 18:32:13
A csúnyák esélytelenségérôl... Nem vagyok egy igazán férfias alkat. Pocakom van, kopaszodok, akad egy kis bajusz is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk olyan vidéki gazdálkodó fejem van. Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, így még a fiatalság magától…..
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
Miután a Napi Gazdaság cikke alapján minden sajtótermék (beleértve az Urbanistát is) szétkürtölte a WestEnd 2. építésének lefújását, a napi.hu még tegnap pontosított, hogy valójában "kiemelkedően magas a WestEnd II-re az érdeklődés." Tersyxus szerint ez nagy valoszinuseggel…..
Talán csak a reklámcélú flashmob. Csütörtökön a preparált kínai halottakat bemutató Bodies kiállítást promózták így a Nyugatiban, íme az ebből készült, némi utómunkával megspékelt, talán egyben vírusvideónak szánt felvétel: Előkép: ugyanez az Improv Everywhere…..
Attila találta ezt a remek darabot:Magyarul "Melegítő" címen futott az a sorozat (angolul Queer eye for a straight guy), amiben néhány meleg pasas adott divat, főzés stb. terén tanácsokat hetero férfiaknak. A Viasaton ment egy ideig azt hiszem. A sorozat a régi…..
BlueBunny 2008.11.12 14:56:34
Örömmel értesítjük minden kedves állatbarát olvasónkat a csodás hírről: a parlament az állatok jogait védő, szigorú szabályozásokat vezetett be. Svájcban. Lehet hogy naívak vagyunk, de réméljük hogy idővel ezek a törvények más országokban is a tisztelt képviselők elé…..
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..