Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unconnected

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
unconnected 2014.09.02 21:44:22
@Blogger Géza: mi köze annak hogy milyen ügyekben tárgyalt ahhoz, hogy mennyit költött szállásra közpénzből? Ha nemzetbiztonsági okokból tárgyal valaki akkor költhet 1 millát, ha valami más ügyben akkor csak felet? Ügyesen megpróbáljátok összemosni a két dolgot, de ez csak a hívőknél jön be. Elhiszem, hogy zavarja a magadfajtát ha valakinek még van gerince ebben az országban, de hálistennek nem mindenki sunyi megalkuvó ebben az országban.
unconnected 2014.09.02 22:41:55
@Blogger Géza: nem az illetékes firkászok próbálnak egy nyilvánvaló közpénzherdálást összemosni egy másik - az alapkérdéshez semmilyen módon nem kapcsolódó - dologgal, hanem te és a miniszterelnökség. Az én (mint adófizető) szempontomból a világbékéről vagy a rák ellenszeréről is tárgyalhatott volna, a lényeg, hogy szórta a közpénzt, amikor pedig rákérdeztek játszotta a sértődöttet és mártírkodott egy sort (meg kirúgatta az - elméletileg - független hírportál főszerkesztőjét).
De itt még csak nem is az összegről van szó, hanem az egész cinikus és gusztustalan hozzáállásról, arról a kiskirályi gőgről ami az egész közigazgatásból és politikából árad. Kezdve a nyilvános adatok elhallgatásától, egészen odáig amikor Matolcsy a "jegybank nyereségéből" költ 200 milliárdot, és még csak nem is érti, hogy az nem az ő vagy a bank pénze, hanem a magyar állampolgároké.
unconnected 2014.09.03 08:51:47
@Blogger Géza: Ha ezt a 200 milliárdot valóban a közoktatásba tolnák be felállva tapsolnák nekik. Ehelyett az agyament unortodox gazdaságpolitikai agymosást próbálják belőle népszerűsíteni. Én ezt nem nevezném oktatásnak. És közcélnak sem.