Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Letícica

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyék fel a kezüket, akik el szokták olvasni a gyógyszerek mellé helyezett tájékoztatókat, amik telis tele vannak írva mellékhatásokkal. Nade mi a helyzet akkor, ha több gyógyszert kell szednem egyszerre és valamilyen mellékhatás jelentkezik? Honnan tudhatom meg, hogy a szedett…..
Letícica 2008.03.29 21:00:09
Tulajdonképpen azóta kavarognak bennünk az érzések, hogy előkerült az archívumból ez a fotó. Egyrészt mélységesen elkeserítőek azok a mélységes ráncok, másrészt mivel ez egy régi - körülbelül ötéves - kép, és nem nagyon nézzük Stah Micukó egyetlen megmaradt…..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
Délelőtt még frissek vagytok, ami nagyon fontos, mert 2 komoly kérdés is érkezett, amikre pontos válaszokat kell ma itt adnunk. Történetem talán átlagos, számomra átélni persze nem volt az... Az egész nagyon régen, még a múlt században kezdődött egy kiránduláson, ahol…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Ez volt az email tárgya, amit az egyháztól kaptam.És ez volt benne, semmi más:..
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..
Teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb, aztán a fiú egyszer kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába, és volt ott a hímtag. Ezért kell mindig kopogni! Sziasztok  Szakítósok, egy témába vágó esetet szeretnék megosztani veletek, a szokásos…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Hazudozás a négyzeten, kettős szakítás a vonaton, és még mindig a pénz miatt. Egyébként most komolyan, ki menne el egy pecsétes trikójú férfival Hévízre, csak azért, mert irgalmatlanul jó szerető?     Kedves Blogírók! Az én szakításom története annyiban…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
Ahogy van 3D puzzle, úgy van 3D sakktábla-mintájú macska is, íme: A képeket Ilonának köszönhetjük...
Letícica 2008.02.24 17:21:53
Subba Hülye videó: Travi törpe 2008.02.11 08:45:00
Kezdjük egy videóval a hetet. Csak mert a hétfő legjobb nap a héten, és mert ez a kedvenc számunk. Egy picit azért is, mert a videóban minden szereplő élő.  ..
Ez a romantikus tekintetű fiatalember Demjén "Rózsi" Ferenc, karrierje kezdetén. Hova lett belőled ez a szuper ribanc? Ki ölte ki belőled a Balkán Prince érzést? Visszasírjuk az egyéniségeket a szakmából. Új generációs pop énekesek, Rózsi…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Mostanában eléggé felszaporodtak a sokszereplős, sokfordulatos, sokszálat párhuzamosan futtató történetek, ezért az eheti délutáni posztokban a rövid, egyszerű elválásokat felelevenítő sztorikat fogok kitenni. Ez az első ilyen. sziasztok! a 'kémiás' történetről eszembe…..
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..