Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne olvasd el

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszünk még a mobiltelefon- és legfőképp a mobilinternet előtti világra? Valóban olyan borzasztó lett volna? Hát szerintem nem. Mert most ne azt mondjuk, hogy "mert akkor még beszélgettek az emberek", hiszen azt mindenki kívülről fújja már. Hanem ez egy teljesen messzire vezető, a mélybe…..
ne olvasd el 2023.01.16 13:42:19
                       „Ahhoz képest, hogy mindig hangsúlyozza, hogy köztünk nincs semmi komoly, ő az, aki úgy viselkedik velem, mint egy kapcsolatban” - Ma bármikor elválhat bárki, ha nem működik a házassága, bár utána egyeseknek nehezebb közel engedniük valaki mást, mert a biztonság keresése…..
ne olvasd el 2022.11.02 11:24:56
@Lorrh: igen, csak az eszményített nagybetűs FÉRFI aki kurva magabiztos, megoldja a problémákat és utána berakja neked az melletted másnak is berakja.
ne olvasd el 2022.11.02 16:37:19
@God Harald: nem, itt arra próbáltam rávilágítani hogy a nők keverik az igazi férfit az alfával
HIX, Altavizsla, Iwiw – elfeledett nevek a magyar internet őskorából, ilyen volt a kezdetekkor a hazai világháló...
ne olvasd el 2022.05.13 12:43:59
„Élvezi a férfiak figyelmét, szereti, ha valaki rajtam kívül még rajong iránta, dicséri, vagy józsik olcsó bókokkal halmozzák el” – Mindig nyugtalanító, ha a barátnőnek pasihaverja van. Hiába mondja, hogy semleges neki, mert legyen akármilyen jófej, ha az úr tapadós és rendszeres barát, a helyzeten…..
Mindenkinek megvan a zsánere, Posztolónknak például az olyan férfiak jönnek be, akik segítségre szorulnak. Ennek az a hátulütője, hogy kihasználhatják, és néhány esetben ez be is következett.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a…..
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
A határozatlan, mulya pasik előnye, hogy arra is lusták lennének, hogy esetleg később félrelépjenek, hiszen az munkaigényes és masszív tervezést követel. De erre alapozni egy kapcsolatot?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá…..
A baloldali városvezetés nem hazudtolta meg önmagát, Szabó Tímea és Kiss László bandája adóemelésekkel kezdte az őszt. Sokakat érint az extra sarc: többet kell majd fizetni a ház és telektulajdonosoknak, valamint a közterületet használóknak is.  Az elmúlt másfél évben – köszönhetően a kormány…..
ne olvasd el 2021.10.20 21:05:42
@mojoking77: mit értek el?
Röviden már megemlékeztünk erről a témáról, amikor megjelent a sajtóban: eltekintve a kizárólag a mostani városvezetés miatt apokaliptikus viszonyokat vizionáló szóvirágoktól, a kezdődő adok-kapok legfontosabb és aktuális elemévé két kis forgalmú megálló, a Nyúl utca és a Nagyajtai utca megtartása…..
Egy három posztból álló minisorozat következik. Három eset (ami tulajdonképpen sokkal több is lehetne), három különböző fázisban levő történet, az egyszeri civil pedig azt keresi, hogy hol tud még időben, de már becsatornázható, feldolgozható módon visszajelezni – ha egyáltalán. Ne feledjük ugyanis…..
Ezúttal a Főfotó archívumából került fel több, mint 2500 fotó a fortepan.hu-ra. Ezek között persze bőven akadnak olyan képek is, amelyeknél nem tudni, hogy hol készültek, mit ábrázoltak. Ebből mutatok be most 30 felvételt. (Fontos: a fotók nem feltétlenül Budapesten készültek, bár a nagy részük…..
ne olvasd el 2021.04.09 16:18:18
Ha a jelenleg budapesti trolihálózat térképére pillantunk, hamar szembetűnik, hogy a csáposbuszok főleg a belvárosi területeken és Zugló kertvárosi részein közlekednek. Van azonban egy kakukktojás, mely távol esik ezektől a területektől, és a térképen hamar feltűnik: ez pedig a Baross utcai vonal a…..
Jámbor András a Facebook-on jól kifigurázza fűzfarajongásunkat a minap kicsit orbánozó hollywood-i színész és Amerika iránt. Mindkettő látott már szebb napokat.  Egek ura? Nem az. Csak egy színész egy olyan országból, ami legalább olyan nagy slamasztikában van, mint a mi demokráciánk.....
A BestByte is régi barátunk, ezúttal viszont a nem a disznóság a lényeg a posztban, hanem az, ahogy levélírónk végigvitte az ügyet.  Kedves Homár Blog! Szeretném megosztani veletek a happy enddel végződő kis történetem, még pedig azért, hogy bátorságot adjon azoknak az…..
ne olvasd el 2015.07.17 09:49:36
Leírva persze egyszerűnek tűnik, de sok türelem és kitartás kellett az évekkel ezelőtt kezdődött ügy lezárásához. A tanulságok attól még a szokásosak: mindig olvasni és írni. No meg persze befizetni, ami jogos. Tisztelt Homár!  Intrum Justitia Zrt.-vel kapcsolatos az…..
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
ne olvasd el 2015.07.14 15:49:24
@englandboy: bekenem 50-es naptejjel
Tékozló Homár Brávó Tele5! 2015.07.02 14:22:00
Ehavi pozitív posztunk tényleg hihetetlen. Kedves Homár, Egy magyarul nem beszélő ismerősöm taxizott három napja Budapesten, egy 20.000-essel fizetett, de sem a taxis, sem ő nem figyeltek oda, és a 3000-es fuvardíjra 7000-et kapott vissza. Ezt kb fél órával később vette csak…..
ne olvasd el 2015.07.02 14:46:00
ps
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..
Az Extreme Digital régi barátunk, az ügyfélszolgálat ebben a sztoriban is felbukkanó pokrócsága igazán nem újdonság rendszeres olvasóink számára. Az viszont igen, hogy kiszállítottnak állítanak egy meg nem érkezett terméket. Kedves Homár! Egy jó másfél hónapra…..
Rejtélyes karbantartásra készül az ELMŰ Veresegyházon, Sanyi  meg aggódik a fagyasztott borsóért a nyári melegben - valljuk be, jogosan. Gondolom az ELMŰ nem trollkodásból csinálja, amt csinál, de a tájékoztatás nem az erősségük. Hamár nem írtak semmi bővebb…..
Én nem tudom mi történt, de az elmúlt hónapokban mintha megszaporodtak volna a dupla-lófejes bankot érintő panaszok. Az alábbi történetben alaposan megkeserítették volt ügyfelük életét, akit sikerült az - általa bájosan bárlistának hívott - rossz adósok BAR- vagy…..
Iszonyú fontos lenne az iskolákban alap gazdasági és pénzügyi ismereteket oktatni, hogy a mai gyerekeket felnőve már ne érhessék olyan csalódások, mint Attilát, aki láthatóan elég naiv hozzáállással próbálja a családi költségvetés kis hajóját a…..
Belsőség Idióta próbakörön 2015.05.28 12:53:31
A helyszín Lengyelország, de történhetett volna mindez akár idehaza is. Kopasz nepperünk emlékezetes történetei jutnak eszembe róla, amikor az RS2-es Audira jöttek a gyerekek és a fogalmatlanok, mint a legyek. A baj csak az, hogy nem értik: ezek a dolgok nem csak gyorsan mozognak, hanem…..
Ahogy zajlik az élet devizahitel-fronton, úgy jönnek a panaszok. Ezúttal az elszámolós résszel minden rendben volt, a kfiizetéssel viszont vannak problémák.  Kedves Hilda! Eddig csak lelkes rajongója voltam az oldalnak és a kommentelők jó részének, most azonban eljött az én…..
ne olvasd el 2015.05.13 09:36:43
dik
Tele volt a net tavaly ősszel azzal, hogy végre a Magyar Posta szintetlép, és több más újítás mellett kötelezővé teszi a QR-kódot a csekkeken. Juhéjj XXI. század, viszlát sorbanállás! Robi is reménnyel telt szívvel várta a január 1-et, hogy aztán jó nagyot koppanjon.…..
ne olvasd el 2015.05.12 14:46:56