Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gladia Delmarre

4 bejegyzést írt és 490 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Mesterházy rendje 2010.02.17 08:00:00
Szombaton nagy napra virradnak majd a szocialisták. Miniszterelnöki program bejelentés lesz a SYMA csarnokban. Szegfűerdő, nyugdíjas özön, még az a snájdig, nénikék kedvence Attila gyerek is ott lesz. Nem is egyszerűen ott lesz, ismertetni fogja miniszterelnöki programját. Csak nehogy…..
Gladia Delmarre 2010.02.17 13:34:02
FérjBlog Hipercuki 2010.02.04 20:29:00
Az imádott nő gyakran szórakoztató, aranyos, szívszorítóan édes. Főleg, ha filmek alatt/után sírva fakad. Egy rendkívüli módon szerelmetes férj ezt meg is osztja a világgal. Én kifeküdtem rajta, és a világ második legédesebb nője címet odaítéltem:)CRYINGWIFE.COM(a 2012…..
Gladia Delmarre 2010.02.05 15:11:14
Mennyire lehet fanatizálni egy nyugdíjast?Ez a kérdés feszeget, mióta megnéztem ezt a videót az indexen. A nénike cuki. Mi több, cukkancs, hogy egy nemrég olvasott (és most ellopott) új kifejezéssel éljek. Ez igen! Ilyen hűséget a párthoz már régen nem láttam. Nem cikizem,…..
Sokan várjátok a megváltozott munkaképesség iránti kérelmünk elbírálásának eredményét. Jelentem megkaptuk a státuszt, 43%-ra értékelték, járulékot nem kap (nem is kértünk) de maga a státusz volt számunkra a lényeg. Nem hagyott nyugodni a dolog, ezért ma bementem…..
Varánusz Hungarikumok 2010.02.04 09:04:13
Időnként megesik, hogy külföldi üzletfelekkel találkozunk mi magyarok. Tegnap is ilyen napom volt, a cég svéd tulajdonosa érkezett hozzánk. Ilyenkor igyekszem valami "hazai" meglepetéssel készülni nekik, mert szerintem fontos a gesztus. Apósom házi kolbász-házi pálinka…..
FérjBlog Milyen meglepő! 2010.01.31 19:44:00
Esett a hó. Havat lapátoltunk, pálinkáztunk, takarítottunk, főztünk. Ja, meg elmentünk sétálni a havazásban, fotózgattunk. Utána persze forralt bor (nem forraltam, az alkohol megmaradt).És eltelt ez a hétvége is, nagy tanulsága volt a felismerés, hogy szeretünk havat…..
Skizotéria Médiaországban 2010.01.20 08:00:00
Ezen is túl vagyunk. Sokat gondolkodtam rajta legyen-e egyáltalán ez a riport? Abban egyetértettem Attilával, nem vagyunk mi olyan érdekesek, hogy mutogatni kelljen, mint vándorcirkuszban a szakállas nőt. Nálunk sokkal jobban és még nehezebben küzdők is vannak az országban. De aztán…..
Ismét az egoizmussal szeretnék foglalkozni egy kicsit. Méghozzá annak védőbástyáival, a védelme szövetségeivel, a védelemhez való öncélú, önpusztító ragaszkodással.Az ember, a Kereső "anélkül, hogy észrevenné, előítéleteit próbálja igazolni minden áron, ha viszont…..
Ha zavar, hogy kicsi a melled, bosszant, hogy nem tudsz normálisan felöltözni, mert mindenben teljesen laposnak érzed magad, ne csüggedj, van más megoldás is,  mint a szilikon. No, persze ezek mindössze optikai trükkök, vagyis olyan öltözködési fortélyok, amellyel ruhákkal…..
Skizotéria Szolgálati közlemény 2010.01.17 16:31:43
Fixálódott az időpont az RTL-en. Fényeske 19-én kedden reggel 7-9 óra között kerül adásba a Reggeli című műsorban. Akit érdekel, ott megnézheti élőben, mit hoztak ki az Attilával készült riportból.A véleményeket persze kíváncsian várjuk!..
Ádám BigGeorge Judit  Blondeandclever----avagy nem tök  mindegy hogy ki kicsoda?! Csak nem marad abba a kattogás az agyamba. Muszáj írnom.  Nem kell itt csodálkozni semmin, legalább is most azokra gondolok, akik ott voltak a blogtalin. Megbeszéltünk, nem de? Na és?…..
Gladia Delmarre 2010.01.15 13:38:40
@Incifinci: és ádám mondta el, vagy rájöttetek? mert én nem voltam ugye, de valahogy leesett, h ő az (abszolút csak a szóhasználatból, meg az előéletéből). egyebekben úp-tal értek egyet, teljesen, nem ragozom:)
ja, és a férjem (és az egyik gyerekem is) ikrek, de még csak halvány nyoma sincs ilyen viselkedésnek rajta/benne:) nem szent, de azért, mert valaki ikrek, nem feltétlen kettős (többes) életet élő:)
lehet megdobálni, az én szememben ádám elásta magát (és nem azért, mert írt egy erotikus kamublogot).
Walt Whitman verse jutott szembe mikor olvastam, Eklemovics Nikola lett a magyar férfi kézilabda válogatott új csapatkapitánya. Leszögezem, rajongóként semmi kifogásom ellene. Eklemovics kvalitásaihoz kétség nem fér, a két utóbbi világversenyen és klubjában a Veszprémben eleget…..
Gladia Delmarre 2010.01.14 12:58:36
@Hirmondo Helen: nekem is rögtön a film ugrott be:) és a vers (nem whitman-é), amit utána úgy kerestem, mint a güzü, de sehol sem találtam. csak egy sor ragadt meg bennem, h "magam vagyok sorsom ua, lelkem hajóján kapitány". nemrég megtaláltam (hála az internetnek:), és jó volt újra olvasni:)
Reggel menetrend szerint a kávé+hírek kombóval kezdtem, így akadtam bele ebbe a kezdeményezésbe. Belegondoltam, igazat adtam nekik, és a kommenteket is olvasva letöltöttem a viszonylat lapot innen. Kitöltöttem, és elindultam befelé dolgozni. A liftre vártam kezemben a lappal és a…..
A sablonok rabjai vagyunk. Kialakulnak, ismétlődnek ezek, mi pedig egy idő után hajlamosak vagyunk általánosítani, témától függetlenül. Pedig ha néha eltekintünk ettől, akár valami jó is kisülhet belőle. Egyik örök előítélet, hogy a média kizárólag szenzációt hajhászik.…..
Bár még nem foglalkoztunk az új irányzatokkal, ezt ígérem, hamarosan megteszem,  addig egy kis ízelítőt adok abból a hangulatból, amely öltözködésünket 2010 tavaszán és nyarán uralni fogja.Mindezt azért teszem, hogy tudd hogyan válogass a leárazott cuccok között. S most…..
Gladia Delmarre 2010.01.10 14:06:30
@barracud4: nekem már anyám is vadássza a csíkos darabokat:) és "szegény" gyerekeim is gyakran emlékeztetnek egy tengerészre:)
szakadt gatyám nincs.
háremnadrág sztem csak vékonyaknak áll jól, nekem is van 1, de csak akkor dicsérnek benne, ha egy bizonyos kiló alatt vagyok. most nem, szóval nem hordom:)
farmer mellényem sosem volt, de valahogy nem érzem szükségét. viszont egy farmerdsekit beújítanék.
nude színektől úgy nézek ki, mint a penészvirág.
a csillogóst szeretem mértékkel, de egyelőre nem szerzek be belőle túl sokat, majd ha munkám is lesz... vagy jó lesz előre betárazni?;)
    Nem, nem kritizálom Noémi öltözködését, elég volt. Pusztán szemléltető eszköznek használom, hogy lássátok, mi történik akkor, ha valaki a hatalmas melleit zsabókba tuszkolja. Kész katasztrófa. Mondom, nem kritizálom. Szóval, ha valaki azt szeretné, hogy nagy…..
FérjBlog húbazmeg 2010.01.09 18:12:00
Ezennel leborulok James Cameron és stábja lábai előtt (öt jéger van bennem, szóval írhatok ilyeneket). Köszönöm, hogy visszahozták kis időre a gyerekkoromat, mikor mindenre rácsodálkoztam, és ha csúnyán beszéltem volna gyerekkoromban, ilyeneket nyögtem volna ki folyton, hogy…..
   A magyar nők közül sokan érzik azt a kínt, amikor tőlünk nyugatabbra utaznak, hogy hiába öltöznek fel szépen, az ottani nők mindig valahogy rendezettebbek, ápoltabbnak tűnnek. Mindig azt gondolják, hogy EU ide vagy oda, látszik rajtuk honnan jöttek, s ez sajnos a…..
Gladia Delmarre 2010.01.05 13:08:33
@Innocenta: részben igaz, amit írsz, a teltebb nők valóban kisebb választékból öltözködhetenek. De az, hogy egy kösztüm 40e... a férj öltönyös, 40e-ért csak olyan ócska öltönyt kapni, amit még ballagásra sem adnék a gyerekemre. Műszálas, rossz szabású. Szóval, az öltönyei inkább 70e-nél kezdődnek, úgy, h azért igyekszünk outletben körülnézni (tehát kiskerben min. a duplája). És évente, másfél évente min. 2-3 kell (folyamatosan cserélődnek, mert előbb-utóbb kikopnak, a tisztítások is megviselik). Szóval nem sok az a 40e, ha az a kosztüm tényleg jó anyagú és jó szabású. Tudom, rossz hír:(
Varánusz PechVogelek 2010.01.05 10:26:00
Ők azok, akiknek már megszületni sem egyszerű. Hóesésben elakadt mentőben, beragadt liftben, de semmiképpen nem hagyományos egyszerű módon jönnek a világra, és ez a rendkívüliség kíséri végig az életüket. Talán jelzés ez a sorsnak, hellóittvagyok, megjöttem én a…..
Varánusz Vásáry komédia 2010.01.03 14:15:00
Sej, rögös ám a popcelebbé válás útja. Vagy elpuffanthatok egy másik frázist is, miszerint ilyen ez a popszakma. Az előadó kiáll a színpadra, kiteszi szívét-lelkét, majd a nép és a kritikus ítészek jól megaszondják a tutit a produkcióról. Neki pedig tűrni kell. Vagy…..
Legyen saját stílusod! 6. Végre egy stílus, amelynek tényleg nincsenek szabályai. Ebbe aztán minden belefér. No, nem egy kimondottan figyelemfelkeltő valami, de végül is nem rossz. El is lehet benne bújni, ha valaki azt szeretne, de azért ne egy szürke kinézetet képzelj el. Na jó,…..