Regisztráció Blogot indítok
Adatok
level42

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a két világháború közötti éttermi gasztronómiára gondolunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az előkelő úri közönség által látogatott túldíszített éttermek világa volt. Pedig ott volt még a tabáni kiskocsmák utánozhatatlan miliője, a legszegényebbeknek pedig Róbert bácsi ingyenkonyhája is (amit…..
level42 2021.02.11 20:15:28
@Munro: Alkoholos vagy alkoholmenteset ad a gép
Most, hogy már hivatalosan is az őszt tapossuk, vitathatatlanul megkezdődik az őszi ültetési szezon, ami rengeteg izgalmas lehetőséget nyújt, akár a konyhakert benépesítéséről, fa, vagy cserjeültetésről, esetleg átfogó kertrendezésről van szó. Amennyiben olyan növényt…..
A True Detective harmadik évada az átlagosnál jóval intenzívebb figyelmet kíván a nézőtől, de a befektetett energiánkat és türelmünket egy lélegzetelállító rejtéllyel hálálja meg. Nic Pizzolatto impozáns narratív építményében az az igazán lenyűgöző, hogy a kész válaszok helyett nyugtalanító…..
Elég volt négy rész a True Detective harmadik évadából ahhoz, hogy felcsigázza szerzőink lelkesedését? A készítő, Nic Pizzolatto visszatért az első évados gyökerekhez, de mintha valami hiányozna. De mégis mi lehet az? Fega és Gaines erre keresik a megoldást, közben szó esik az eddigi epizódok…..
Gyarapodnak a nyomok, sűrűsödik a rejtély, az idő pedig még mindig egy lapos kör. Viszont lehet, hogy Nic Pizzolattónak nem ártana kitörnie a saját lapos köréből. A harmadik évad harmadik részének nézőnaplója...
Ülök a Presseren, és próbálok rájönni, hogy mi bajom van. Hogy ez egyáltalán: milyen helyzet. Amit csak megnyerni lehet, vagy amit csak elveszíteni. Hogy van egy hetvenéves dalszerző, és nyilván mindig van mibe belekötni. Ha a slágereket játssza, akkor abba, csak a múltból él. Ha új dalokat játszik,…..
A legalaposabb Hitler-életrajz, amelyet magyar szerző írt, de az egyáltalán magyarul olvasható munkák közül is vitathatatlanul az elsők között van. Megismerhetjük belőle Hitler ifjúkorát, a politikust, a kancellárt és a hadvezért, és mindezekből összeáll az erőszakos,…..
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..
Éppen hat hónappal a magyarországi mozi premier után láttam az Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) című amerikai thrillert Amy Adams (Érkezés), Jake Gyllenhaal (Mélyütés, Túl a barátságon) és Michael Shannon (Az acélember) főszereplésével, egy teljesen kezdő rendező: Tom Ford készítésében. A…..
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
level42 2016.11.20 16:59:07
@messi24: Igazad van, Istenes Bence piszkosuk idegesítő gyerek. Éretlen, tapintatlan és csak rohadtul tetszik saját magának. Régen, a békeidők TV műsorában a konferansz egy igen művelt, tájékozott, szimpatikus valaki volt. Nem az volt a dolga, hogy minden énekest zavarba hozzon hülye idegesítő kérdésekkel... én őt ejteném ki.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
level42 2016.11.06 22:52:34
@vidragabor: Igen, ez igaz! Én is észrevettem... ezt a Bencét pórázon kellene tartani. Ezek a mai műsorvezetők annyira bunkók és paprika jancsik. Egy Viva vagy valami 23. zenei csatornán elmenne ez a stílus, de az RTL-n, X-faktorba azért szerintem kellene valami empatikusabb és vonzóbb személyiség.
A zsűri meg gyanúsan "pozitív" volt tegnap este. Mindenki, mindenki agyba-főbe dicsért... biztos ki volt adva a feladat, hogy "most indulunk gyerekek, sok nézőt akarok"! Emlékszem, a Voice kezdődött így valamikor... most Tóth Gabi kapta a "legyél ripacs és idegesítő" szerepet, ez neki amúgy is megy. Értelmiségi-SzorongósByAlex kezd rájönni, hogy ő fogja elveszíteni legelsőként a csapatait, és lehet majd szidni ezt a barom országot... mert itt nagy bajok vannak. Jé, tényleg? Gáspár Laciról hiszem el talán a legjobban, hogy ért a zenéhez, csak nem tud szegény beszélni... mindent ő sem tudhat.
Manír-zselé-Lukács Peti a legborzasztóbb, szerintem neki kellene kiesnie legelőször az összes énekes előtt a műsorból! Hogy kukázták ki ezt a gyereket? Mit keres ő ott a zsűriben? Még az anyja is megmondta, hogy nincs hangja és nem tud énekelni!!! Pfuj!
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..