Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rewmac

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   No Lynch no Party? Ennek kéne lennie a jelmondatnak azok után, hogy a Seahawks harmadjára is kikapott idén. Igaz, hogy a közben mesterien muzsikáló Bengals küldte haza Seattle szárnyasai, de azért eddig rendszerint magát verte meg a csapat.    A Cinncinati ezzel csatlakozott az…..
 Törekvő párducok csatároztak a jaguárokkal. Ravens - Broncoson meg sok támadás nem volt. Megértünk sok mindent az is biztos. Az első heti csatákból is jöttek a meglepetések. Cam Newtont megint nem védik, Manninget sackelték volt itt minden.  Egyet biztosan megtudtunk, hogy a…..
   A nem létező Carolina fal, kiütött kalózok és a törött sarkantyú esete. Dióhéjban valami ilyesmit láthattuk vasárnap éjjel. Mármint azok, akik bagoly módjára aktívan nézték a meccseket.  Az első hét mindig tele van meglepetésekkel, hiszen az előző szezon alapján…..
 Sorra dőlnek ki a sztárok mostanában az NFL-ben. Már-már olyan szintre emelkedett ez nálam, hogy lassan azt mondom, az erőviszonyok erősen megváltozhatnak. Annyi a szalagszakadás, hogy már nekem kellemetlen a dolog. Ugye ott van Jordy Nelson kiesése, majd Cobb az Eagles ellen váll…..
 Eagles fronton indul a bál, de ez inkább már az after. Kelly edző olyan átalakításokat eszközöl ami mellett igen nehéz elmenni. A kérdés, hogy mit épít? Csapatot vagy branded? Mert ugye az előbbi…..
   Ahogyan jött olyan gyorsan el is telt ez a röpke pár hónap amerikai futball nélkül. Ez az idő természetesen csak úgy tűnik rövidnek, hogy már éppen visszatekintünk rá, mint egy elmúlt kor…..
 Marshawn Lynchre rájár a rúd. A szörnyeteget már annyiszor büntették meg éppen amiért meg tudták, hogy már szinte ő is nevet ezen a dolgon. A médiával híresen nem beszélő futójátékost legutóbb azért bírságolta meg a liga mert az ágyékához nyúlt egy touchdown…..
 Érdekes mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok akik a szombati NFL Wild Card kezdést egy kis College Bow-al fűszereztem meg és az East Carolina összecsapását választotta a Floridával. Azt tudjuk, hogy ha a Flordia otthon játszik, akkor nagyon kemény a környezet, de így semleges…..
   Hihetetlenül startolt szombaton az NFC Wild Card első fordulója. A negatív mérleggel a playoff helyet az utolsó héten elcsípő Carolina Panthers nézett szembe az Arizona Cardinals csapatával. A Bruce Arians által épített pintyek a liga egyik legjobb formában lévő csapatával…..
   A szezon meglepetései küzdenek meg egymással az NFC másik Wild Card meccsén. A Cardinals meglepett mindenkit azzal, hogy mennyire stabilan haladtak előre, a Panthers meg azzal, hogy mennyire gyengének és kaotikusnak tűntek a szezon első felében. Ahogy szokták mondani, nem az…..
 Hihetetlen bravúrt hajtott végre az Oregon Ducks a college football bajnok elődöntőjében, ugyanis legyőzte az eddig egyenlő ellenfélnek tartott Flordia State University csapatát. Külön érdekesség, hogy az FSU 29 meccsen át tartó veretlenségi szériájának vetett végett a kacsák…..
 A Detroit Lions kíváló defensive tackleje Ndamukong Suh híres durva, barbár stílusáról. Emiatt nem egyszer került összetűzésbe játékosokkal és magával az NFL-el is. Legutóbbi akciója azonban nagyon megosztja az embereket. Ugyanis Aaron Rodgers megtaposása nem egy sima…..
 Sikeresen bejutott a rájátszásba a tavalyit kihagyó Baltimore Ravens. Ingoványos talajon, de ott van a helyén, ugyanis sikeresen győzött Clevelandben és a San Diego pedig kikapott a Kansas City-től. Ez azt jelenti, hogy az AFC északi csoportjából három csapat is a playoffban…..
  Mit teszel akkor amikor jön egy szörnyeteg és megannyi ragadozó természetű veszélyforrás határozott, szervezett formációban? Meg lehet kérdezni az Arizona Cardinals csapatát, ugyanis nekik volt szerencséjük vasársnap este egy ilyen jelenséghez. Röviden Marshawn Lynch és a…..
  Fel ám. Egészen úgy játszottak a St. Louis ellen mintha 2011-et írnánk. Ezzel az egésszel csak az baj, hogy számukra már mindegy. Hiába nyerték meg az utóbbi 3 meccsüket zsinórban, ez sajnos már kevés. Azonban ezt most hagyjuk. A Giants parádézott a kosok otthonában. Eli…..
  Szombat este. Derbi hangulat. Adott két csapat melyeknél az utóbbi időben rezeg a léc. Ez az Eagles és a Redskins. Csoport rangadó. Mark Sanchez. RG3. Mondom Mark Sanchez. Ezzel igazából mindent el is mondtam róla. Az indiánok már régen kiszálltak a rájátszásért folyó…..
 Superman visszatért. A párduc egy ragadozó élőlény. Igaz ebből ebben a szezonban nem sokat láttunk. Azonban most az ellenfél vadászmezején portyázott. A vadászat sikerrel zárult, a zsákmány elejtve, de vajon jól is laknak majd ettől?  Cam Newton szemmel láthatóan nem volt…..
 A csütörtök esti Dallas Cowboys - Chicago Bears meccs ismét nem hozta meg a kívánt izgalmakat. Idén ez valahogyan nem akar összejönni csütörtök esténként, viszont aki szereti a jó futójátékot az biztosan nem csalódott, hiszen ha Dallas Cowboys akkor Demarco Murray. Bármit el…..
 Egy újabb csütörtök, egy újabb éjszakázás és persze az elengedhetetlen NFL mérkőzés. Chicagóba utazik a Cowboys. Különleges mérkőzés lesz, hiszen Cutlerék az utolsó szalmaszálba kapaszkodnának, Dallasban pedig a decemberi átkot próbálják megtörni.  Megmondom…..
 Azt hiszem talán azzal kéne kezdenem, hogy miért is nem jelentkeztünk semmilyen anyaggal az elmúlt másfél hónapban. Nos hát tökéletesen logikus alig paranormális magyarázat erre is akad: az idő hiánya. Éppen csak annyit engedélyezett nekünk a munka melletti létformánk, hogy a…..
Eljött az idő, hogy megmérettessenek a legjobbak. Egy kőkemény védelem egy igen hatékony támadás ellen lép pályára csütörtök este. Igazi adok kapok egyvelegre van kilátás derbi keretek között. Szerencse András vezetésével veszi fel a kesztyűt a Colts, egy bizonyos JJ Watt…..
A tegnapi nap folyamán írtam felvezető jellegű bejegyzést a csütörtöki meccsről. A gond, hogy akkor még azt hittem, hogy a Vikings futballcsapatként fog pályára lépni és nem önmagukat keresik a meccsen. Egyenlő félként kezeltem a két csapatot. Ez hiba volt. Oh de…..
 Sokan hittük, hogy a Minnesotának lőttek. A Peterson saga vége még sehol sincs, az irányítók úgy cserélődnek, hogy számon tartani is nehéz és mintha az egész csapat egy teljes más arcát látnánk. Aztán egy igen kellemes meglepetéssel gazdagodtunk. A vikingek élnek. Nem…..
 Úgy néz ki ez a hét a futójátékosok feltámadásáról szól. Először Frank Gore, majd Matt Forte és most pedig Jamaal Charles ereje tért vissza a messzi dimenziókból. Charles eddig egy boka sérüléssel kénytelen volt az oldalvonalon ülni és nézni ahogyan Knile Davis…..
 Vasárnap csapott össze az addig veretlen Philadelphia Eagles és ez eddig nem túl fényesen startoló San Francisco 49ers. A meccs rengeteg meglepetést tartogatott, az Eagles offense-t eliminálták, Frank Gore feltámadt és láttuk a sasokat védekezni. Egyszerre volt meglepő és szomorú.…..