Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marketing Tamy

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság minden vállalatnak szüksége van egy tökéletes marketingstratégiára, miközben a piacon a legtöbb dolog egy kaptafára készül. Egy telített piacon egy kis költségvetésű vállalkozásnak olyan stratégiára van szüksége, ami kiemeli őt a tömegből, miközben a kis…..
Milyen a tökéletes brand? Ha erre létezne egyszerű válasz, sok marketinges állástalan lenne, Te pedig nem olvasnád ezt az írást. Nem fogjuk ki neked a halat, de adunk egy pecabotot. Egy jó márkanév megtalálása a siker alapköve. Olyan nevet kell találnod, amely megszólítja és…..
Akármilyen tartalmat állítasz is elő, a többség mindig borító alapján ítél majd. Ha azt akarod, hogy olvassák is szövegeidet, megfelelő hosszúságú címeket kell adnod nekik. Hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy minél rövidebb egy cím, annál hatékonyabb lesz. Hiszen az internet…..
Néhány évvel ezelőtt futott egy sorozat, ami az Upper East Side elkényeztetett, gazdag fiataljainak a hétköznapjaiba nyújtott betekintést – legalábbis látszólag. A 2012-ben kifutott Gossip Girl, magyarul Pletykafészek címet viselő sorozat háttere azonban nem más, mint egy hat…..
Senki számára nem ismeretlen a hollywoodi smink, ami megszépíti, leegyszerűsíti a mindennapi életet. A vásznon látott, kozmetikázott életek és jelenetek között azonban igazi kincsekre is bukkanhatunk. Következzen az a 10 film, amit a PR-osoknak, marketingeseknek feltétlenül látniuk…..