Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.maci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sérült gyermekes családok 60-70 százaléka szétesik, többnyire az apák hagyják el a családot és ezen belül is többségük véglegesen, minden kapcsolatot megszakít gyermekével. Szomorú statisztika! Az anyaság és apaság megélése és a szerepek, princípiumok különbözősége is hozzátesz ehhez a  szomorú…..
Júniustól augusztusig rengetegen látogattak el mozikba, és persze vásároltak a film mellé egy kis rágcsálnivalót és kólát is. De az év végén is érdemes lesz beülni a mozitermekbe, hiszen jön a Bond Spectre, majd az Éhezők viadala: A kiválasztott 2. része, karácsonyi…..
A 2014-es adatok alapján a leggyakoribb lánynév a Hanna lett, amit 1856 alkalommal adtak a kislányoknak. Míg a fiúneveknél a Bence lett a befutó, ezt a nevet 1551 alkalommal választották a szülők a tavalyi évben. ..
A világ egyik vezető utazási véleményoldala, a Tripadvisor ezúttal Európa 25 legnépszerűbb városát rangsorolta. Egy átlagos egy hetes nyaralás költségeit összevetve készítette el a listát Európa legolcsóbb városairól. A listában szerepel Budapest is, de vajon hányadikak…..
A Miss Travel elnevezésű randioldal legfrissebb felméréséből kiderül, hol élnek a világon a legszexibb nők és férfiak. A női lista élén Örményország végzett, míg a férfiaknál Írország lett a befutó. Vajon Magyarország bekerült valamelyik listába? Itt vannak az…..