Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aullahh

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár Danny Ocean következő akciójának egyik lépése is lehetett volna az a szépen kidolgozott és kivitelezett csapda, amibe Norbertnek sikerült gyanútlanul belemásznia, és még csak nem is tudom szegény melyik ponton tudta volna megúszni azon kívül, hogy nem megy bele az…..
Mindig 99 forintért veszem, ezért lepődtem meg, hogy sikerült igy "beakciózniuk". Persze az akciós címke takarta az eredetit, kiváncsiságból húztam odébb. Remélem céges tréningen oktatták ki igy az áruház/osztály vezetót és nem marketing MBA kurzuson. üdv: Attila ..
Néhány éve a unit linked biztosítás amolyan mindenre jó csodafegyvernek tűnt. A grafikonok az égbe mutattak, az ügynökök meggyőzőek voltak, a nép meg boldogan elhitte, hogy ezzel a medzsik cuccal meg a kínai és technológiai alapokkal kolbászkerítés gyártódik neki…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Aullahh 2014.09.04 17:17:19
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..