Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somebody2014

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Somebody2014 2014.11.20 21:49:43
@whale: Nem akarok beleszólni, de teljesen fölöslegesen téped a szád. A hozzászólások alapján az tapsikol ennek a marhaságnak aki:
1. Egyszerűen annyira hülye, hogy ki sem tudja számolni, hogy ez neki ráfizetés és a legalapvetőbb ok-okozati viszonyok felismerésének hiányában felfogni sem bírja mit kockáztat. Ő a tipikus "élj a mának" magyar, egyszerűen örül annak, hogy ha péntek este kocsikázik a marhája 200 km-t és keres 5.000 Ft-ot, azt szombaton elihatja/elkurvázhatja stb. Az nem jut el a borsónyi agyáig, hogy nő az autó szervizköltsége, leamortizálja, NAV/Fogyasztóvédelem/KPM és társai úgy cseszi meg több százezer forintra, hogy öröm nézni. Az ő kis szeme előtt az a rongyos párezer Ft lebeg, amit elverhet hülyeségekre.
2. A legalja "kurva anyját mindenkinek" magyar, aki örül, hogy éhen hal a köcsög taxis, nem adózik a köcsög államnak és különben is miért nincs minden ingyen és amúgy kurva anyját mindenkinek. Majd ő megmutatja, igazi szabadságharcosként Uber driverként beint a köcsög taxisnak, a köcsög államnak, mert a kurva anyját mindenkinek...
3. A városi liberális "értelmiség", aki örül, mint majom a farkának, mert 300 Ft-al olcsóbban viszik el a szaros seggét a romkocsmába és annyival is több piát és drogot tud venni, amivel tovább rombolhatja az egyébként is siralmas szürkeállományát.
Nos, tehát hiába téped a szád, mivel az első kategória annyira hülye, hogy úgysem fogja fel, amit felhozol érvként, a második úgy gondolom szóra sem érdemes, hiszen mindennek a legalja, a harmadik pedig úgyis annyira elfogadó és megértő úgy liberálisan, hogy dögöljön meg mindenki aki más véleményen van. Szóval ez innentől szélmalomharc. A fenti díszes társaságon kívül még lesz pár kalandvágyó, aki a különböző autómegosztók alternatívájaként kipróbálja, aztán vagy bejön vagy nem. Inkább nem, de ha pl. megdug egy jó "stoppos" csajt már megérte neki. Kb. ez a történet röviden összefoglalva.
Somebody2014 2014.11.20 22:25:17
@whale: Szerinted az első két kategóriának mi esik le? Reménytelen mind.
Társulok :D Az a szomorú, hogy sikeres is lenne...
Somebody2014 2014.11.19 23:16:34
@Emmanuel Goldstein: Nagy városokban nagy szerencsével valamit tényleg hozhat, de pl. ha sokat kell kerülni a kedves utassal már bukó. Másrészt én azért a havi pár ezer Ft-ért tuti nem engednék a kocsiba senkit. Harmadrészt aki 10 évnél fiatalabb autóval jár pláne nincs igazán ráutalva.
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..