Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zopk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sóder ár Sóder árak Budaörs 2014.03.28 22:13:08
Sóder árak Budaörs Vállaljuk kedvező áron szóródó építőanyagok (homok, sóder, kavics, murva), kertépítő és díszítőanyagok kiszállítását, a sóder árak Budaörs környékén az alábbi sóder ár táblázat alapján kalkulálhatók. +36 21 300 7129 Megrendelései teljesítéséhez többfajta, különböző méretű…..
A Compass-Plus Munkaerőpiaci Elemző és Ismeretterjesztő Alapítvány szervezésében került megrendezésre a “Reboot Itthon! – Ezért érdemes hazaköltözni Magyarországra” nevű online kerekasztal-beszélgetés múlt hét csütörtökön. De valóban a hazatérés a lényeg?..
zopk 2020.12.10 13:59:55
@funfun: bank360.hu/munkanelkuli-segely-allaskeresesi-jaradek "Mindent összevetve az álláskeresési járadék bruttó 161 000 forintjából az álláskereső 120 750 forint nettót kap."
A lakások elsődleges „védműve” a bejárati ajtó. A legtöbb illetéktelen behatoló általában itt próbál a lakásokba jutni, feltéve hogy nincs könnyebb útja a behatolásnak. Márpedig a kisebb lakótelepi lakásoknál szinte ez az egyetlen lehetősége a betörőknek, hogy a…..
Jól éreztem magam a tegnapi Smartmobil konferencián, sok érdekes információt, előadást hallottam. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a magyar konferenciák állandó problémája, az idők nem betartása mellett. Előrebocsátom, magamat sem tartom kiemelkedő előadónak, mégis a problémát és az óriási…..
zopk 2012.03.30 18:11:46
@kereso: pedig tudom, hogy nem jó dolog a félméteres vízbe fejest ugrani, pedig sosem csináltam :)

Nekem kicsit kínos volt, hogy több kinézett előadásra nem jutottam be, mert nem akkor volt, mint kellett volna, vagy épp fürtökben lógtak az ajtón az emberek, miközben bent akár még üres helyek is voltak, csak megközelíthetetlenül. Ja, és csúcs az a terem is, aminek a hátuljából nem lehetett látni az elejét, mert kanyarodott. Keresem azt a salesest, aki ezt el tudja adni előadóteremnek! :)

Simán lehetett volna azt is mondani, hogy bocs, csak 300 fős konferenciát tudunk szervezni, ezért ennyi jegy van. És mégcsak nem is újak a problémák, tavaly is a bejáratnál ugyanúgy sorok kígyóztak, lassú volt a beengedés, a termekbe ugyanúgy nem lehetett rendesen bejutni. De valóban: ez a legnagyobb mobilkonferencia, a többit meg...
Ennél jobb hírt nem tudunk mára prezentálni: az HBO a Trónok harca című sorozat első részét kódolatlanul adja számos szolgáltató előfizetőinek. Természetesen lehet most beetetést meg hasonlókat kiáltani, de én amondó vagyok, örüljünk, hogy az amerikai premier után egy…..
 Minden jel szerint szívatja a Pénzcentrum.hu olvasóját a Madarasteszkó. Öt gigabájt, öt libamáj, vagy öccáz... íme a történet.  Történt pedig, hogy az Auchanban még decemberben vásároltam egy 500 gigabyte-os maxell külső winchestert, amely január első hetében,…..
zopk 2011.02.17 21:42:50
@Dexter007: Nem k.mindegy hol vesz az ember maxell HDDt? Az auchanos más, mint az benőcomp-os? Auchanba legalább nem nagyon szívóznak, ha visszaviszed, hanem visszacsengetik az ÁRÁT. Voltam én már úgy egy kétboltos PC bolttal, hogy 2 hétig ültek a 2500 Ft-os kártyaolvasón, aminek szemmel láthatóan kiszakadt a csatija a kábellel, majd nagy kegyesen kicserélték egy másikra. De igaz, hogy ilyen boltokban legalább beszélhetek különböző nagyképű önjelölt szagemberekkel és visszajárhatok többször is, ha intézkedni akarok :)
zopk 2011.02.17 22:35:16
@Dexter007: én csak kíváncsi vagyok, hol találsz ilyen helyen szakembert? :) mert sztem aki ért a hardverekhez/sw-khez, az nem fog bruttó 100-ért egy ilyen boltban dekkolni. Max ha vmi elhivatott geek. Vele viszont hamar csődbemennek, mert mindenkit lebeszél a túlárazott cuccokról :)
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
Sajnos újra megsokasodtak a munkaügyi kérdések, és az elbocsátás-hullámmal még inkább megfognak. Az is közhely, hogy pénz a zsebbe hosszú távon nem kifizetődő… Tiszteletem, Zugügyvéd,egy kellemetlen és szerintem sajnos nem egyedi ügyben keresem meg.A történet nem…..
Úgy néz ki, a lehetetlen helyen és időpontban tartott közgyűlésen módosítani szeretnék az alapszabályt, hogy pótlólagos befizetésre kötelezhessék a tagságot. A MÁV Általános Biztosító Egyesület honlapján az alábbi közleményre bukkantunk egy kedves olvasónk…..
Mint minden évben, idén is ellátogattunk Etyekre a pincefesztiválra. Végig jártuk a faluban a kijelölt utakat és kóstolgattunk, vásároltunk, ebédeltünk. A legrosszabb azonban mégis az volt, hogy a faluba nem lehet bemenni autóval és egy kieső parkolóban kellett volna hagyni…..