Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Rudits

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz A jognak asztalánál 2018.03.03 12:31:34
Czeglédy Csaba ismét börtönben van. De hogy ez miként, s hogyan történt, ahhoz a hatóságoknak nem mindennapi törvénysértések sorozatát kellett elkövetniük. Kép: 24.hu Haladjunk lépésről lépésre. Czeglédy Csaba 8 hónapja volt már előzetesben a NAV által indított büntető ügyben, melyet az…..
Szomorú látni, hogy a szocik és az állítólag korszakváltó zöldek a diktatúra fogaskerekei lettek. Ezzel nagyjából hiteltelenítették is saját kormányváltónak szánt üzeneteiket. A hír rövid, de mellbevágó: Karácsony Gergely és Szél Bernadett pártja Orbán haverjától, Garancsi Istvántól, valamint egy…..
László Rudits 2018.02.24 12:08:37
@pöcsköszörű:
Attól, hogy közönséges vagy még buta maradsz. Ezeket az ostobaságokat mennyiért teszed közzé a mini szterelnök és a többi rabló szolgájaként?
László Rudits 2018.02.24 12:11:21
@Peter Rona:
Megmondanád, hogy mi a mocskolódás ebben az írásban?
Szerintem csak hiányosan művelt vagy lefizetett egyedek írnak így.
László Rudits 2018.02.24 12:13:15
@professzor45:
Fegyvert szorítanak a fejedhez, hogy olvasd?
Indokaid is vannak vagy csak tolod a bringát?
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
László Rudits 2017.10.05 15:21:36
@DrFisham: Igazad is lehetne ha te írtad volna. Mit, hol, ki hazudott? Tedd ide fiatal! Schiffer Bernadett hazudik. Pimaszul és gátlástalanul. Fidesz bérenc a teljes LMP. Amennyiben nem tudod miért, kérj meg szépen és én proletár őszinteséggel elmagyarázom és tényekkel alátámasztom.
Megjelent egy úgynevezett heti levél, amit állítólag Botka László jegyez. A szövege azonban annyira gáz, hogy igyekszünk jóhiszeműek lenni. Ezt Botka nem írhatta, legfeljebb a fideszes kötődésű kommunikációs igazgatója. Íme a levél... Kedves Barátaim! Nekem egy célom van: leváltani a…..
László Rudits 2017.07.31 09:56:43
@tegnaptuska: Egyszerűen szép vagy.
László Rudits 2017.07.31 10:10:23
@F.M.J.: Nem gondolom, hogy értelme lenne vitába szállni az állításaiddal hiszen azok sima fideszes hazugság panelek. Mindent és mindenkit savazni aki a regnáló mini szterelnök ellen szót emel, Gyurcsánytól Soroson át Vonáig. Ostobaság.
Viszont lenne hozzád egy kérdésem! Kit tartasz felelősnek azért, hogy magyar a magyarnak nem ellenfele hanem ellensége lett, amiért családok tagjai, évtizedes barátok fordulnak ádáz haraggal egy mással szembe, amiért kirabolták, kifosztották az országot, amiért százezrek hagyják el a hazájukat? Amennyiben kétségeid lennének a személlyel kapcsolatban az Erzsébet-i, Csepel-i, Kispest-i, stb. piacokon megkaphatod a választ egy kiló krumpli vásárlása közben.
Ezt a romlott hazaáruló csürhét akik ma a hatalmat bitorolják csak a csövek dala űzheti el.
Ne gyere nekem az áldozatokkal mert abból bőven sok az a 32 000 ember aki a korházakban meghalt, holott menthetőek lettek volna ha az ellopott, stadionokra fordított pénz egy részét az egészségügyre fordítja a bünöző kormány.
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
László Rudits 2017.07.09 13:01:56
@Khonsu: Tényleg nem. Hatalomra kerülésekor a népesség 80%-a írástudatlan, bukásakor alig 20%. Regnálása alatt az oktatás, egészségügy, szociális szolgáltatások folyamatosan és óriási ütemben fejlődtek. Az viszont tény, hogy nem engedett beleszólást Libia ügyeibe. Az olajügyekbe nopláne. Itt volt a blöki elhantolva. Ja! hozzá kell tennem, hogy nem kedvelem az arabokat, ahhoz túl sok időt töltöttem köztük.
Őrizetbe vették Czeglédy Csabát, az MSZP tagját. Olyan emberről van szó, aki a szocialisták belső köreihez tartozik, ráadásul önkormányzati képviselő Szombathelyen. Ahogy Tállai adóhivatala elővette, Botka László elhatárolódott tőle. Nem jó precedens. Innen a Kávézóból különös az a gyorsaság,…..
A FIDESZ nem akar no-go zónákat Pesterzsébeten, viszont feszültséget és gyűlöletet kelteni, stigmatizálni, bűnbakot találni az elmúlt kétéves tevékenységük katasztrófális teljesítményére, láthatóan annál inkább. Nem várták ugyanis meg a nyári szünet végét, kedden elstartolt a kampány Pesterzsébeten…..
László Rudits 2017.05.26 15:08:23
@Jakab.gipsz: Szívesen vívnék veled, veletek szellemi párbajt de fegyvertelenekkel képtelenség.
A "demokratikus" jelzőt a 2014-es választásokkal kapcsolatban olyan ember akinek nappalin megvan a négy elemi nem emlegeti.
Csaxolok! Te engem nem küldhetsz sehova.
1964-ben kezdtem járni a világot és mindig hű voltam a magyar lobogóhoz, idegen lobogó alatt hajózva csak elismerést és megbecsülést szereztem a magyaroknak mind a többi kollégám is.
Figyelj tükemagyar! Mikori a legrégebbi sírhant ami mellé odaállhatsz?
1640-ig kerestem vissza, már ha érted mit írok.
Az ajvékolásról csak annyit, hogy nézd végig a magyar Nobel díjasok névsorát.
A végére annyit, hogy nem tartozom a kiválasztott néphez de a Százados úton tanultak alapján ezerszer, tízezerszer közülük valaki mint egy oyan szellemi szegénylegény mint te.
Egyébként van neved is Bélám?:-)
László Rudits 2017.05.26 19:29:54
@Skankhunt42: Mind a négyet használtad ennek a remekműnek a megalkotásához? Mármint a teljes agysejt állományt bevetetted?
László Rudits 2017.05.26 19:53:35
@Skankhunt42: Bocs, hogy túlzásba estem és négynek véltem a kettőt.:-)
Kicsit több szerénység kellene, meg kicsit több tudás, meg egy kicsit több óvatosság. Sajnos, ezek hiányoznak a Momentum nevű formációból. A lehetőség a kezükben volt, de gyorsan odaveszett.  Az Orbán-kormány ámokfutásának hetedik évében csak Orbán lehet az ellenfél, senki más. Itt a Kávézóban…..
Hogy jön ahhoz egy ilyen rohadt nihilista bilibsi blogger, hogy dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urat, hazánk korszakos vezetőjét csak úgy leökrözze? - kiáltott fel Békemenetelő Józsi bácsi, miközben a bejegyzés címét olvasva a rendkívül informatív Lokál című periodikát dühösen az asztalra…..
László Rudits 2016.12.05 16:36:32
@maxval bircaman BircaHang szerk: Kedveském! Tudod mit beszélsz? ezért fizetnek neked? A magánnyugdíj három ezer milliárdja simán eltünt. Miután idolodat elítélte egy független bíróság részben elő fog kerűlni a mészáros, tiborc és a többi rabló vagyonából. /mielőtt kioktatnál, tudom, hogy az emberek nevét nagy kezdőbetűvel kell írni. Az emberekét.
László Rudits 2016.12.05 16:40:33
@Zsoltbacsi: A polt féle ügyészségtől vársz tisztességes jogszolgáltatást? Attól a polt-tól akinek a neje személyzetiskét öt millát nyel havonta a matolcsitól? Iszol te eleget?
László Rudits 2016.12.06 08:41:19
@Ballib cenzúrázók réme 19: Javallom kérj meg valakit, hogy értelmezze neked az általad felsorolt ügyekben hozott bírósági ítéleteket. Nem fogod megérteni de azért egy próbát megér.:-) Kérnélek, hogy ragaszkodj a tényekhez de fenemód irtózom az ab ovo kudarcra ítélt munkától. Nu, szép napot!
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
László Rudits 2016.07.02 14:49:18
@TTM:-)))))))
László Rudits 2016.07.02 14:56:22
@Pukci: Átkozottul szépnek kell lenned.
László Rudits 2016.07.15 16:31:26
@Pukci: Ezekszerint nem ismere a monást e ez legen a Te gonod.
Lehet meglep denem sak te használsz taxit és másoknak is van tapasztalata és nem is mindig pozitív.
Ebben az esetben viszont szvsz nem a taxis társadalom mocskairól szólt a dal hanem egy felkapaszkodott, csaló, rabló, mocskos halmaz egyik egyedéről.
Megértem a taxisokkal szembeni ellenérzéseidet viszont az általánosítást nem.
Amennyiben 100 taxisból 80 tetű, nos akkor az a nyolcvan tetű és nem a taxisok úgy egészében.
Sajnos a mini szterelnökről és környezetéről mindezt nem mondhatom el
Valamennyien megértek egy független bírósági tárgyalásra. Lettlégyen maga a mini szterelnök, apuka, feleség, lány, testvér, vő, barát, miniszter, államtitkár, stb.
A hatalomra szavaztok, vagy legatyásítunk titeket - üzeni a választási plakátján a XVIII. kerületben Ughy Attila fideszes polgármester a megszeppent lakosságnak. A brutálisan szókimondó fenyegetés a jobboldali érzelmű emberekben is megütközést keltett, akik közül sokan nézik…..
László Rudits 2014.09.01 10:26:51