Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kvadrát

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Kvadrát 2014.09.02 16:12:33
Az Amerika mesterszakácsa nem Ramseytől működött, aki abban nem olyan volt, mint A pokol konyhájában, hanem inkább mint a saját főzőműsoraiban. Az a műsor a három zsűritagtól működött, mert eltérőek voltak, látszólag eléggé önmaguk, és mindhárman arányosan szerepeltek. Ramsey lelkes volt, akit le lehetett törni egy szar étellel, a Dagadt (és mégis fürge) volt a jóindulatú, de csalódni képes; a Gyilkos pedig a mókás ellenpont, aki a villát is úgy vette a szájába, hogy közben a versenyző szemébe nézett úgy, hogy azt kiverte a víz. (De néha ő is mosolygott.)

Ez itt még nem megy. Nem kellene műsorvezető, ha mindhárman elég otthonosan tudnának mozogni a kamera előtt és a pultok között. Az amarikai műsor figuráit utánozni NEM SZABAD, elég, ha mindenki hozza magát. Az a sajnálatos, ha az önmaga nem elég érdekes. A középső túl sokat beszél, és jó lenne, ha profi séf lenne, mert akkor lenne, aki a feketével beszélgetni tud a főzésről, aki viszont kissé modoros. A gyomorbeteg öreg pedig alig hallatta a hangját, az egyetlen őszinte és pontozható megnyilvánulása az volt, amikor az egyik szufléra azt mondta, hogy "Gumi. Kész.", és ellökte a tányért.

Sajnos változásra nem számíthatunk, hiszen a műsor már kész van, gondolom. Ha a későbbi részek során az arányok a zsűriben és a műsor egyensúlyában javulnak kicsit, akkor egész nézhető műsorrá válik. Első próbálkozásnak nem olyan rossz.
Ha szeretnél értesülni az új írásokról, kövesd az inspirát a Facebook-on!https://www.facebook.com/inspirabloghu"A csiklót általában nem mutatják a szex vizuális megjelenítései során, szemben a pénisszel. De én nem hiszem, hogy azért nem mutatják, mert nem látható (eldugott helyen van, stb.), hanem…..