Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albrecht Neumerker

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Kol Nidré, ahogyan Karel Gott énekelte. ..
Albrecht Neumerker 2019.10.02 21:01:39
Albrecht Neumerker 2019.10.02 21:02:40
          Kövér László, házelnök és gyakorló gumidominó ma a Keresztény Értelmiséginyaloncok Kurultáján idézte Németh Lászlót.     "aki a magyarság újkori történetét megírja, arra kell felelnie, hogyan süllyedt bennszülötté ez a nagy középkori nemzet tulajdon országában".        Mielőtt…..
          Csak a 164.-ik lett a TheTimesHigherEducation listán a patinás Trinity College Dublin. A University College of Dublin a 201-250. helyezést érte el. Erről a szomorú helyzetről szól az Irish Times cikke.           Én teszem hozzá, hogy a  Royal College of Surgeons in Ireland is a legjobb…..
Albrecht Neumerker 2019.09.12 20:19:11
      "Személyes véleményem, hogy az ok elég nyilvánvaló: azért lett európai probléma, mert Európa megvívott saját magán belül két kegyetlen polgárháborút. Ezeket az iskolában világháborúnak nevezik,"  (Orbán Viktor)       Adolf Hitler polgárháborút indított Lengyelország ellen. Aha. Az…..
         Tegnap még a tudományos kutatók ellen uszított a rezsimportál, ma a leggusztustalanabb nyilaskeresztes mémet hozták le.          "Igen, ne felejtsük el, hogy Gábor Andor miként hozta létre a Ludas Matyit! Hazajött Moszkvából, s feladata az volt, hogy a kisgazdákat minden eszközzel…..
         Yossi Amrani, Izrael Állam távozó nagykövete interjút adott a legjobb ellenzéki lapként működő Válasz Online-nak (leánykori neve Heti Válasz, igen az,  I don't fucking believe this shit) és beszélt az arab gyökereiről. Az Amrani egy marokkói-arab név, de valószínű, hogy Amrani nagyszülei…..
          Majd egy éve voltam egy konzervatív meetingen. Igyekeztem a legkevésbé liberális arcélem mutatni, már amennyire az ezzel a pónemmel egyáltalán lehetséges. Megnéztem, hogy milyenek ezek az emberek élőben. Az egyik jeles konzervatív (nem gúnyolódom, tulajdonképpen tényleg az) filozóf…..
Albrecht Neumerker 2019.08.20 09:09:04
@heptakontanonaéder: Európai nulla. Szerintem nem állunk azért olyan jól. :-)
      "  Pedig csak akkor győzünk majd, ha az utolsó liberális az utolsó muszlimmal együtt takarodik ki Európából. "(Bálint Botond, Prostisrácok)          "A Magyarország Kormánya és az Akadémia közötti vita során a tudósok, a tudomány emberei egészen elképesztő hangnemet engedtek meg…..
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
Albrecht Neumerker 2019.07.04 22:05:51
@Alick: Leyen, legyen ő Leyen.
Özv. Ungárné angolul adott interjút a Gateway Pundit nevű trumpista oldalnak. Az özvegy  milliárdosné mesélt arról, hogy mindig is jól érezte magát az anyaszerepben, máig felnéz a néhai férjére, sőt mostani tetteit is az egykori médiamilliárdos szellemi útmutatásai vezérlik, melyek Orbán Viktor…..
         Az Átlátszó olyan dokumentumokat talált, amelyeket nem lehet megmagyarázni. Orbánékon keresztül fizettek le az azeriek egy belga politikust.        Kurvaélet, ha ezt megússzák, akkor, bocs Big JC, de a papád nem létezik...
       A magyar Új Jobboldal egyik vezető ideológusa, a Kisgazdapárt egykori képviselője, Pokol Béla úgy másfél éve kiáltványban követelte, hogy a tudományos értékrend kizárólagosan az idézettségre alapuljon. Az Új Jobboldal zászlóbontásakor érdemes megnézni, hogy tudós képviselői egészen pontosan…..
Albrecht Neumerker 2019.05.11 18:03:01
           Körösényi András és Mándi Tibor írt egy érdekes cikket a Valaszonline-ra.  Írásukban a konzervativizmus és az Új Jobboldal világnézeti összeegyeztethetetlensége mellett érveltek. Órákon belül rájuk is ugrott egy megadja, a Kommentár ex-szkinhed verőembere Békés Márton. Ma azonban a…..
         "Revolutionary communists must not draw back from this struggle even if in the short run the nationalist forces gain the upper hand." (Frank Richards, Poland's Black December, 1982)         Frank Richards a Brit Forradalmi Kommunista Párt nevű keményvonalas trockista szervezet alapítója…..
      Schmidt Máriáné Gerő Andrásról nem fogok írni. Ő egy karrierista pöllencs, aki tudja mitől döglik a légy, Szálasi Franci mellett is végzett volna ideológiai kismunkát, ha rendesen megfizették volna.      Köves "Slómó" Mátéról lesz szó, aki egy napon felfedezte magában a Silbersteint. Talán…..
      Holnap lesz a Brexit-saga következő epizódja.     Egyelőre úgy tűnik, hogy két fontos képviselői indítványról fognak szavazni.  Az első, az ún. Brady-indítvány. Az a lényege, hogy feltételes támogatást ad a miniszterelnöki deal-nek, amennyiben az észak-ír backstop helyett valami másban…..
Albrecht Neumerker 2019.02.01 05:06:58
       Nemrég találtam egy levelet, amelyet Széchenyi István gróf írt szemereházi és taplószentpáli Palkovics Lászlónak Ferdinánd osztrák császár udvari fékmesterének, aki 1842-ben azt javasolta, hogy a Tudományos Akadémiát alakítsák át sertéshízlaldává.     ...............................   …..
     Kevin Spacey úgy egy órája (?)  feltett a netre egy különös videót.  Nem Kevin Spacey-ként, hanem Frank Underwoodként.  Január hetedikén kell megjelennie egy bíróság, ahol szexuális erőszakkal vádolják. Én ilyet még nem láttam és azt gondolom, hogy nem vagyok egyedül. Karácsony esti…..
"Tíz kiadóvállalat, közöttük a Mandinert kiadó Mandiner Press Kft. csatlakozott a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz. Az alapítvány idén ősszel többek között azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a magyar írott sajtókultúra fennmaradását segítse. (mandiner.hu) A nyilas szennylapok…..
    Egy 120 dezibel nevű csoport állítólag Franziska Stahn-nak nevezett tagjáról ír az orbánista média. A 120 dezibel mögött egy igazi náci áll, Martin Sellner. Akit nemrég a lutoni repülőtéren tartóztattak le és deportáltak Angliából.   A Demokrata most közölte a hivatásos Holokauszt-tagadó…..
     Kovács Zoltán főrezsimszolga nevezte az Orbánt lezsarnokozó Heller Ágnest bigott, öreg kommunistának, és erről nem lesz szó a posztban.      A képen látható hölgy, Ludmilla Alekszejeva. Két évvel idősebb Heller Ágnesnél, és nagyjából akkor zárták ki a kommunista pártból, mint Heller Ágnest.…..
   Parragh László csempe- és szaniterkereskedő elmagyarázta Krúg Emíliának (ő az ATV műsorvezetője) az alapkutatást. A mibenlétét nekije, hogyan látja ő, a csempe- és szaniterkereskedő az alapkutatást.  Gondoltam, hogy én meg elmagyarázom Parragh úrnak a szaniterkereskedést. Nem, nem tudom mi az a…..
Albrecht Neumerker 2018.08.05 00:31:35
        Csinos levélben jelentették fel  Prőhle Gergelyt Orbán Viktornál. Az aláírók között találjuk Apáti Bencét, Bayer Zsoltot,  Bencsik Andrást, Döbrentei Kornélt, Huth Gergelyt, Pozsonyi Ádámot, Fricz Tamást, Nagy Ervint, Raffay Ernőt, Tóth Gy. Lászlót, Takaró Mihályt, a magyar…..
Albrecht Neumerker 2018.07.16 00:05:35
@RontoPal: Optimista szemlélet Borossról.
     Az ír miniszterelnök Leo Varadkar is KISZ-vezető volt fiatal korában, de az a Konzervatív Ifjúsági Szövetség volt, nem a kommunista. A jogi karra jelentkezett és az egyetemen is lelkesen politizált a Fine Gael képviselőjeként, végül orvos lett és éveken keresztül dolgozott körzeti orvosként.…..
Albrecht Neumerker 2018.07.12 22:25:17
@szszg: Live a good life.