Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorinkaa

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, a csodálatos valentinozós adás is nekem jut, meg vagyok én áldva ezzel. A kommentszekcióban pedig tegnap este kívánságműsor volt, szóval még extra feladataim is vannak.. Meg vagyok én áldva veletek is. PP van ma és ennél többet nem is tudnék…..
dorinkaa 2021.02.15 22:04:35
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
dorinkaa 2021.01.13 23:22:34
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
dorinkaa 2021.01.10 14:34:11
@silvermansarah: de amm ok komolyan csak "ugy"csinaljak?
dorinkaa 2021.01.10 14:31:19
@Magentax: hallgatni is rossz volt. De ezekben a "kapcsolatokban" is mar a kiszolgaltatott szerepet toltik be onszantukbol, ez az irany. A masik borzalom a gyerekvallalassal kapcsolatos megnyilvanulasa volt daninak
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
dorinkaa 2021.01.03 09:10:10
@Zabkása: az tuti. korabban szerintem is.
dorinkaa 2021.01.03 09:29:51
@szociál: azt hitte az udvarlasabol kiindulva hogy majd be fogja tudni csicskitani, arra nem szamitott hogy rencsikebol kijon a vere amint elnyerte a kegyeit. es fordult a kocka. a fureszelesrol meg annyit hogy meg nezni is kinos volt, egy napot nem adok nekik kint.
dorinkaa 2021.01.03 09:32:53
@Zabkása: nem lattam meg belevaloban pucirencsit de ha tippelnem kene a pofajaval ellentetes meretekkel van megaldva. fruzsin meg latszik hogy 10 negerre vagyna btw de mindig csak ezek a puhapocsu "hatarozott" fiukak jutnak neki. a szemfedo alatt szerintem kb sirni tudott vna h bevallalta ezt, nem is fog mar kifarolni belole.
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
dorinkaa 2021.01.03 07:39:55
@VV Erőlegény: szerintem akik balintra szavaztak volna sokan meg sem tettek, mert ugyis egyertelmu volt hogy neki lesz tobb.
van uj poszt :)