Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bérletes itthonmaradt

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
bérletes itthonmaradt 2009.07.17 09:42:55
@alibiember:
barom

Simán hihető a történet. Egyszer 42 fokban félórát állt a full tele balatoni vonat Kelenföldnél, mert pattogott valami kaller, h állítólag hamis valakinek a diákja. Nyilván senki sem kérdezte meg a kallert, h szerinte mennyibe került a kis egotripje. Nem tudom, h hamis volt-e a diák, de nem ez a lényeg, a vonat nem állhat.

Amúgy sztem kb. erre számíthatsz: 2-3 év múlva lesz egy tárgyalás, kallert felmentik, meg amúgy is hozni fog hamis tanúkat, és talán még meg is b*sznak a bíróságon. A rendőrség és a bilincselés természetesen hófehérre lesz mosva, veszélyes voltál, ellenálltál stb. Ha egyáltalán lesz bírósági szakasz, mert könnyen lehet, h élből visszadobják.

Szar világ van, amióta a csőcselék van hatalmon, meg mindenkinek karszalagot osztogatnak.
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Olvasónkat a MÁV kalauza azért akarta megbüntetni, mert a szerdán, amikor ingyenes az IC pótjegy csak oda útra váltott pótjegyet, a visszaútra elfelejtette. Beismerte, hogy hibázott, de szerinte abszurd, hogy egy 0 forintos jegy hiánya miatt ezer, vagy 6 ezer forint büntetést kelljen…..
bérletes itthonmaradt 2009.07.06 14:32:32
@Manyizga: ez simán látszik az ingyenes napra eladott jegyek vs. egyéb napokra eladott jegyek számából is.
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
bérletes itthonmaradt 2009.06.29 09:38:38
Nem csak Budapest, vidéken, Székesfehérváron is zajlik az élet. Olvasónk bérletét egy székesfehérvári buszon elvette az ellenőr, mert nem volt hozzá fényképes igazolványa. (Bár az ellenőr semmilyen papírt nem adott a bérlet elkobzásáról, tehát mondhatnánk azt is, hogy…..
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
bérletes itthonmaradt 2009.06.19 12:56:39
bérletes itthonmaradt 2009.06.19 13:02:51
@Börönd Ödön:
szerintem ő is román
autózz! Jogsit a bringásoknak! 2009.05.14 10:05:00
Sitti kerékpárosként gyakran autóba pattan, és szomorú tapasztalatairól számol be nekünk, melyeket négy keréken közlekedve élt át. Ti mit gondoltok, hogyan lehetne megreformálni a kerékpárral közlekedők hozzáállását? Talán ők is szerezzenek valamiféle jogosítványt? Nem…..
Napi 22-23 orat toltunk el az Ikaruson, jogos a kerdes,h mit lehet csinalni ennyi ideig. A tv meg az x-box tok jol mutat, de nem mukodik menet kozben, mert felo, h berobban az aggregator. mas zeneforras nincs, csak egyeni. szoval egyelore nincs dajdaj. szamitozni lehet, de annyira raz az ut, h…..
Reggel fel nyolckor ebredunk, meg mindig sotet es hideg van. Segit a szatmari vedoital. Tulzasba vinni nem lehet, par ora mulva meleg lesz, es nagyon rossz palinkatol reszegen kovalyogni a sivatagban.  a viztartallyal valalmi gond lehet, rozsdaszinu le folyik a csapbol. nem mintha barkinek is…..
A hatar marokkoi oldala a vartnak megfeleoen egy kicsit dzsuvasabb, mint a spanyol. megtalaljuk a nagydarab nok ferjeit. kint ulnek a kavehazak elotti szekeken, dumalatnak, varnak a vecepapirra meg a gazfozore. kozben az asszonyt rugdalja egy szoroshatu bunko, akinek az a nagy flash az eleteben,…..
Hetes busz Bamakoba Melilla 2008.01.18 00:31:00
Reggel 8-ra erkeztunk Melillaba. Melilla egy spanyol enklave Marokko teruleten. A marokkoiak minden heten kovetelik, h adjak vissza nekik a spanyolok, lehet egy kozot Vissza Erdelyt es Meilla tuntetest szervezni valamikor. A varoska amugy helyes, van benne erod meg templom meg kavezok. a hatar…..
Kedd reggel az almeriai kikotoben ebredtunk fel  a buszban. Nem volt tul hideg hatul, de mondjuk feherbort ooptimalisan lehetett volna felszolgalni. reggel jott egy kellemes hir a T-tol> indulasunk ota 312.000 (haromszaztizenkettoezer forint) a mobil internet roaming szamlank. Nem tudom,…..
Hetes busz Bamakoba Helyesbites 2008.01.18 00:29:02
Gyula nem 62 eves, hanem 57. a 62-es infot egy utastarsunktol kaptam, de nem moszerolom be. Gyula egy robot, napi 3-4 orat alszik, tolja ejjel-nappal. amikor nem vezet, vagy szerel, vagy oszt. Ezustvizet iszik reggelenkent, allitasa szerint ettol porog. ..
Tuti mondja a tavolbol: Hajra Fradi, csok a csaladnak, Brigit szereti! A Fradizaszlot lenyulta egy no"ve'r az Alfa buszbol, az almeriai kikoto ota nem lattuk oket, masik komppal mentek, elottunk vannak. uldozzuk oket. (mire nem kepes nehany ember egy NBII-es csapatert :-)..
Feljottek az origosok, lett egy kisebb buli, reszletek a videan. Megiscsak beizzitottuk az x-boxot, volt jatek, zene, szatmari szilva. Gyula koben robotuzemmodban tolta. Senki nem volt mellette navigalni, le is mentunk a autopalyarol es elindultunk Madrid fele. Vesztettunk fel orat. Aztan kiderult,…..
Hetes busz Bamakoba végre-végre 2008.01.18 00:26:00
Sikerült nethez jutnia Ákosnak, így jöjjenek az elmúlt napok történései tőle...
Dél-nyugat Marokkó hegyeit másszák éppen, utosó bejelentkezésükkor Tazenakht városához közelítettek. A mai végcél Tata, eléréséhez még 350 km-t kell lehúzniuk a fiúknak. (és a lánynak!)Az Ikarus nehezen bírja a rossz minőségű kapaszkodókat és a rendkívül szeles…..