Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maria Kaposi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor hatalmi tekintélye azon alapult, hogy a gyors döntésekre képes illiberális állam hatékonyságban felülmúlja a „vitatkozgató” Nyugatot, ezen túl mögötte áll nemcsak a magyar választók többsége, de a keleti támogatók is: a türköktől, Putyinon át a kínaiakig. Ez a legitimitás…..
Maria Kaposi 2020.04.04 18:50:11
@ulpius66: tenyleg o kezelte legjobban a virusugyet? avgy o kozmetikaztatja a jelenteseket a legjobban ? ugyan mar . kulonben jol fizetik a seggfejseget ?
Egy hónaposak az ikrek, szépen fogyunk az apjukkal a kialvatlanságnak köszönhetően, bár rajta még látszanak a striák :)Mozgalmas hónap volt. Előtte persze még mozgalmasabb volt az élet.Amikor jó pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy - akár kései szerelem, akár nem, akkor is világrengető szerelem -…..
Maria Kaposi 2017.09.20 14:38:48
Mondanánk, hogy szorul a hurok Rogán Antal nyaka körül, ám sokszor olyan érzésünk támad, mintha a propagandaminiszternek nem is lenne nyaka, annyira felülírják a fizika, a biológia, valamint a politika törvényeit a történtek. Rogán nyugodtan élheti életét a luxuslakásában, helikopterezhet,…..
Maria Kaposi 2016.11.06 21:41:43
@tiszafa: az a parszazmilliard,amit matolcsy ellopott,az nem zavar?
A történet ott kezdődött, hogy Narina több hosszú kommentben írta le határátkelésük történetét, ami annyira elgondolkodtató volt (nekem legalábbis), hogy sajnáltam volna, ha elvész a kommentek között, ezért megkértem, írja meg kibővítve külön posztban is. Megtette, és ezt…..
Maria Kaposi 2015.10.12 14:34:28
Az utóbbi években annyi remek kezdeményezés futott zátonyra, annyi remek ember lett a karakter gyilkosságok áldozata, hogy nagyon sok demokrata, jóérzésű ember hite roppant meg, a Magyarországi demokráciában. Sokan elhagyták az országot, sokan visszavonultak saját csigaházukba,…..