Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandype69

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszországban élő Hava Celebic más néven "nana Hava" ahogy ismerik a helyiek a nyelve segítségével gyógyítja meg a sérült duzzadt szemeket. Az idős spirituális gyógyító elmondása szerint, a szembe került fém, fűrészpor, üveg darabokat a nyelve segítségével távolítja el...
Tony de Leonardis a tavaly nyáron megnyílt londoni Bunyadi étteremből  ihletet merítve megnyitotta első meztelen személyzettel rendelkező éttermét, ahol a desszertet a vendégek meztelen modelleken fogyaszthatják el. A vendégek eldönthetik, hogy köntösben, vagy anélkül töltik el meghitten kedvesükkel…..
A kötelező szűrések, minden embert megnyugtatnak főleg, ha gyerekünkről van szó! Minden csecsemőnek 6 hetes kora után mennie kell csípőszűrésre és hasi koponya ultrahangra. Most az én történetemet mesélem el, hogy jártam a gyermek ortopédián. Úgy kezdődik, hogy kijön a háziorvos elmondja, hogy…..
Hírnegyed Megéri menzát fizetni? 2014.09.18 12:46:08
Amikor fiatal voltam én is menzán ettem, már akkor is voltak furcsa kivehetetlen ételek, amit nem, hogy a számba, de még a kutyámnak sem adtam volna oda. Mindig tudtam, hogy hazamegyek, vagy nagymamámhoz és eszek, valami igazán ízleteset, de most már ezt sem tehetik meg a gyerekek, mert…..
         ..
Ki gondolná, hogy egy sima pénztárca kinézetű dologban, életének egyik legjelentősebb tárgyát rejtik el?  Andrew Zo a 26 éves tervező barátaival való társalgás közben, egy kitűnő ötlete támadt. Általában a nők nagy része leánykérés előtt, mindig a gyűrűs doboz…..
Nick nudy tisztességesen próbált megélni ebben a világban. Egy kis vállalkozásból kereste a napi betevőt. Az üzlete motoralkatrészeket árult az eBay-en. Nem igazán ment, mindaddig, míg eszébe nem jutott egy zseniális ötlet. Olyan snassznak találta a sima alkatrészeket, gondolta…..
1.Tower of London 2. Új londoni városkép 3. A londoni punk-ok vicces kinézete 4. Oxford Street 5. Little Venice 6. Chinatown 7. Buckingham-palota  ..
Hírnegyed Texasi baba wellnes 2014.09.08 22:13:35
Tényleg nincs annál jobb, mint egy pihentető wellnes. Hála a Float Baba Spa Houston texasi gyógyfürdőnek a gyerekek, már két hetes kor alatt is pancsolhatnak.   A Stateside fürdő nyújt a csecsemők kissé bizarrnak látszó mentőmellényeket, amik lehetővé teszi számukra, hogy…..
Al Ferguson a büszke apuka, úgy döntött, hogy közös fotót szeretne újszülött gyermekével. Álmában sem gondolta, hogy kisbabája, aki nyugodtan elszenderedett karjában, egy ajándék csomaggal lepi meg. Olyan testhelyzetben tartotta kisfiát, ami egy fájó pocinak a legkedvesebb,…..
Hírnegyed Az életmentő Pitbull 2014.09.06 08:06:51
Jesse Cole a 8 éves kisfiú, egy réten játszott barátaival, és a heves játszma közben véletlenül rálépett egy méhkasra. A felhergelt méhek rögtön gyilkos felhőkbe csoportosulva támadtak a gyerekekre. Barátainak sikerült, viszont Jesse, már több mint 20 csípés után mozdulni…..
Nagyon szerencsés volt az a férfi, aki a durva baleset után két lábon megy haza otthonába. Amikor a pár kamerázták az előttük haladó BMW hátsó részét, egy motoros szabálytalanul előz, és a motor neki csapódik a kocsi hátsó részének, a motoros férfi a levegőbe repül és egy…..
Az Andrássy úton sétálva érdekes képnek lehetnek szemtanúi az emberek. Megint csak országunkat külföldiek előtt lejárató szervezése tükröződik. Az operaház előtt kerül megrendezésre az Ungarn für Deutschland opera for Europe és Szabadság operagála, ami számos érdeklődőt…..
Hírnegyed Botoxolt sztárok 2014.09.04 23:23:54
Vajon szebb leszel, ha nincsenek ráncaid? Kellemes az érzés, ha egy jóízűt nem tudsz nevetni? Én a ráncos mamákra szavazok. Barbara Hershey Kim Basinger 60 éves Raquel Welch 73 éves Pamela Anderson 45 éves Vanessa Williams  Demi Moore 50 éves Renée Zellweger átszabatta…..
Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata a sok munka miatt ment tönkre. Magányos éjszakáikon persze jól jött az okostelefon, s egy ideig úgy tűnt, működik is a távolból fenntartott szenvedély. Ám amikor szakítófélben voltak, az énekes hiába küldött pornóképet magáról, a…..
Egy autós Oroszországban, tolakodva akarta, megelőzni a mesefiguráknak öltözött emberek furgonját. Heves vita közben ki szállt, a még mit nem sejtő tolakodó és obszcén beszéddel sértegette a másik sofőrt, ezt nem tűrve kiszállt a Mickey egér, Ice motkány, Spongebob, és még…..
Sok mindenkiben, felmerül a kérdés, vajon mire jó a selfie. Most bemutatom az én véleményemet, és olyan emberek meglátását, akiknek, nem ez a legfontosabb dolog az életükben, hogy állandóan fotózzák magukat. Egyrészt, milyen előnyöd származik, abból, hogy minden nap legalább 5…..
Hírnegyed Kell a baci! 2014.09.02 15:16:53
Az immunrendszer úgy működik mint egy sportoló, minél többet edz, annál erősebb! Ha a szervezetünk, le van gyengülve sokkal könnyebben kaphatjuk el a betegségeket. Ez azonban nem csak az immunrendszeren múlik, hanem másik két védelmi zónán is a bőrön és a bélflórán. Aki…..
A sivatag lilioma csodaszer, valódi szépségelixír. Véd a megbetegedések ellen, csökkenti az idegfeszültséget, gélje ápolja a bőrt, hatására a haj csillogó lesz. Aloe-vera használata: 1.Kisimítja a ráncokat: Mivel az aloe-vera hidratáló hatású, és bőséges nedvességet…..
Hírnegyed STOP allergia! 2014.09.02 14:27:05
Mindenki tudja, hogy, akinél már egyszer jelentkezett az allergia, számíthat rá, hogy  következő éveben és azután sem kíméli majd, lehet ez ellen védekezni ideglenes megoldásokkal gyógyszerek stb...Miért ne védekezzünk másképp, például most már Magyarországon is elérhető…..
Margit híd és a Batthyányi tér közötti szakaszon, elárasztották a sárga gumikacsák a Dunát.A gumikacsák versenyétől, már a 90-es évek óta lázban ég a világ,az úsztatást Ausztráliában, Nagy-Britanniában és Szingapúrban is megrendezik.Magyarországon először rendezték…..
Rauf Yasit a profi táncos, elképesztő pózokba bírja csavarni végtagjait, ezért elég sokan felfigyeltek rá, majd nagy hírnevet szerzett magának! A Rubber Legz művésznevet viselő táncos, nem ismer lehetetlent mozdulatot.Apukája egy kurd néptáncos csoport tagja, és már a…..
Védekezni a tetvek ellen nem csak erős, mérgező vegyszerekkel lehet! Például az egyik leghatékonyabb védekezés vízzel, metszéssel, és kézzel történik. Ebben az estben, ha a levéltetvek nem szaporodtak még el teljesen, és kezdetleges állapotban vannak kézzel, vagy egy puha…..
Mindenki tudja, hogy a cigiről való leszokás számos előnnyel jár szervezetünkre nézve, csökkenti a daganatos megbetegedés kockázatát, és a szívmegbetegedések kialakulását csökkenti, de ez nem minden, mert a káros szenvedélyünkről való leszokás mentálisan is sokat…..