Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okostojgli (törölt)

0 bejegyzést írt és 3212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pánikot kelt Kárpátalján és dezinformálja a magyarokat a Jobbik a Fidesz-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Azt már ugye tudjuk, hogy a magyar kormányfő, többek között, a putyini Oroszországot tekinti mintának a liberális nyugati közösség helyett. Hasonló elveket vall a…..
okostojgli (törölt) 2014.08.09 12:52:27
@inebhedj - szerintem:
"az árpádsávos ezüst-vörös (Te olvasatodban nyilas)"

Neked, kretén, nem a zászló nyilas hanem a szaros kéz teszi azzá.

Megjegyzem, tudod miért tiltott többek közt a vörös csillag?
Mert antifasiszta jelkép is.
okostojgli (törölt) 2014.08.09 12:52:35
@Stenonis:

Figyu, kiscica, nem kell azt lobogtatni és nem is lesz lenyilasozva.

De nem bírtok magatokkal, csak összekenitek a szarral.
Sokáig minden idők egyik legtúlértékeltebb filmjének gondoltam a Harcosok klubját. Nem azért, mert filmes szempontból ne lenne akár egészen kiváló munka, hanem azért, mert kultstátuszát annak köszönheti, hogy egy rakás mesterkélt álbölcsességgel zsúfolták tele. Azonban…..
A napokban szembesültem vele, hogy a híres Nulladik óra, azaz a The Breakfast Club című film, a történet szerint 1984 március 24-én játszódik, tehát éppen 30 éve. A The Guardian készített is ennek örömére egy összeállítást, miszerint milyen menő év volt már 1984, mert a…..
okostojgli (törölt) 2014.03.28 16:15:27
okostojgli (törölt) 2014.03.28 16:16:06
@eßemfaßom meg áll:

nálad a pont.
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Gyurcsány Ferenc maroknyi, de annál lelkesebb rajongótáborral rendelkezik. Mivel magam is ismerek ilyen embereket, és emellett ismerek Orbán-fanatikusokat is, el kell ismernem, hogy a két típus semmiben sem különbözik: egy korlátozott nyelvi kódon megvalósuló kognitív…..
Az Európai Unió ismét "jó" példával szemléltette a központosított bürokratikus rendszerek hatékonyságának hiányát. A cukorral kapcsolatos áfacsalások ügye Horváth András nélkül nem lenne téma. A kormány ugyan a végletekig elmenne a dolog szőnyeg alatt tartása…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Te Géza, most ez a navos kamuzik vagy frankó, amit mond? - kérdezte minap a házmester fia, mikor hívtam a liftet. Épp nyílt az ajtó, úgyhogy csak annyit mondtam, frankó, ja, tutira az. Aztán csak elgondolkodtam a dolgon. Csak hogy lássuk az arányokat, faszikánk szerint évente…..
okostojgli (törölt) 2013.11.20 14:07:59
okostojgli (törölt) 2013.11.20 14:10:51
@Szúnyog: "minden iratot rendszerszerűen bárkóddal ellátó NAV-nál"

A történet azokról szól akinek az iratait rendszerszerűen NEM látják el azzal a kóddal.

Figyelj inkább, ne kötözködj és/vagy szopd a fideszfaszt.
Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban. Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció…..
okostojgli (törölt) 2013.11.06 10:07:06
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
okostojgli (törölt) 2013.11.02 21:56:00
@fuximaxi: "Én nem látok Magyarországon nácikat. Ellenben komcsit annál többet"

Tudod, a nácik az emberi faj egy különleges, gerinctelen alfaja. Merthogy náciságát felvállalni nem meri.

Ellentétben a komcsikkal. Akik, ugye, egyszer már lenyomták a főkretént meg idiótáit. Nem kicsit.
okostojgli (törölt) 2013.11.02 22:05:56
@jöttem láttam mentem: "Jó úgy beleugatni a napi politikába, hogy itt se élsz, ugye?"

Aztakurva, Vona, aki beleugat. Szép véleményed van kedvenckédről, büszke rád.
okostojgli (törölt) 2013.11.02 22:06:15
@jöttem láttam mentem: "Ha még egyszer itt mocskólódsz szlovák léttedre szlovákiából a beleépítem a pofádba a még nem létező acélbetétes bakancsomat."

No, ennek fuss neki még egyszer.
Plankó Gergő írt egy cikket a minap, amiben nagyon érzékletesen vázolta fel, hol tart a Szocialista Párt, mire vitte az „új nemzedék”. Abból az írásból több dologra is lehet következtetni. Ha Plankó Gergőnek igaza van, akkor ad1: A párt 2010 utáni egyben tartása és…..
Azért, mert van rá igény. Most turistautat, de a napokban olvastam, hogy az építészet területén is. Ez van, ehhez nem tudok mit szólni, legyen ez azok problémája, akik megválasztották. Ha a jobboldali emberkéket és a jobboldali értelmiségi elitet nem zavarja az, hogy hülyének…..
A luxusadó és húsáfa be nem vezetése, illetve ehhez kapcsolódóan a hús hatósági árazásának jegelése - utóbbi egyébként is miafasz? - nagyjából a legjobb döntés, ami a kormány kicsiny agyából kibuggyant az elmúlt uszkve két évben. Persze, nyilván azért mondom ezt, mert…..
okostojgli (törölt) 2013.10.29 17:13:44
okostojgli (törölt) 2013.10.29 17:30:34
@lapp: "ne emelgethessék az árakat a szolgáltatók kényük-kedvük szerint"

Át kell menni másik szolgáltatóhoz (a'la Selmeczi).
Vagy nincs? :)
Van olyan, hogy valaki a maga módján zseniális? Talán van. És, ha van, akkor Gyurcsány Ferencre bizonyosan ráillik ez a kifejezés. Zseniális, mert valami elképesztő manőversorozatba fogott, mert valami hosszú távú, nagy ívű, messzire tekintő koncepciót próbál megvalósítani.…..
A búcsúzó hetet Gyurcsány Ferenc uralta a nyilvánosságban. Elejtett mondatát értelmezik a politikusok, politológusok és újságírók. Ezt mondta korábbi pártjáról, az MSZP-ről: „Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
okostojgli (törölt) 2013.10.20 13:03:45
@Circus: A tizedes meg a többiek
+1

@Battlestar Galactica: Casablanka
+1

@sage5: Becstelen brigantyk
+1

Aztán:
Hadak útján
Felhők közül a nap
A magyar szurkoló lelkiállapota már csak ilyen egy 1-8 után: ha valami nem sikerül, akkor dobjunk ki mindent, égessük fel, sózzuk be a helyét, és akkor minden jobb lesz! Pedig tudjátok, mennyin múlott az, hogy a mostani hullaszag pont az ellenkezőjébe, önfeledt önneplésbe váltson,…..
Újságírók a gyarmatról az EP-ben: a napokban a Magyar Hírlap küldöttsége Strasbourgban járt. Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője az Európai Parlamentben a sárga csillagos, kék Eu-zászló előtt pózol. Ugyanő 2012-ben, ti értitek?  Mi történhetett?…..
okostojgli (törölt) 2013.10.16 14:54:05
@MACISAJT: "Tudtommal EU-tagok vagyunk, EP képviselettel"

Nem, kretén, te nem EU-tag vagy hanem tudtoddal éppen pont gyarmat, ezért menetelsz, ország-világ előtt hirdetve idiótaságod, hogy nem is vagy gyarmat.
okostojgli (törölt) 2013.10.16 14:57:52
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: "az EP-ben nincsenek EU-ellenes pártok?"

Akkor ki kell lépni, tudod kétharmad, nem Magyarországot égetni a Békétlenmenettel.
Mi a gond?
Szép hely az agónia lágyvizű medencéje. Valljuk be, imádunk megmártózni, és aztán hosszasan elidőzni ebben a langymeleg rettenetben, ebben a jól ismert rosszban, amiről persze azt hihetnénk, hogy utálunk benne lenni, de mégis, amikor ki kéne belőle kászálódnunk, valahogy csak…..
Egervári Sándor A Hollandiától elszenvedett súlyos, nyugodtan mondhatjuk: megalázó vereség (ebben a selejtezősorozatban egyedül Liechtenstein kapott 8 gólt egy meccsen, meg most már a magyar válogatott is) után Egervári Sándor szövetségi kapitány vette a kalapját. A…..
okostojgli (törölt) 2013.10.16 10:46:16
@barli: "Nem a kapitány a hibás, hanem a csapat"

Ja.
A "látszanak biztató jelek" szavakat kimondó balfasz meg aki beszopja az meg végképp nem hibás.
Na, még a végén kiderül, hogy nem csak csupa tutyimutyi, humortalan fapofájú semmittevő politikus trónol az Országházban, hanem van ott egy-két bohóckodó, kikacsingatva mosolygó bajkeverő is a honatyák között! A fenti nyilatkozat került ugyanis iktatásra október 14-én a magyar…..
okostojgli (törölt) 2013.10.16 09:08:40
@jobbdemokrata: "hazudtok továbbra is reggel, délben, este?"

Mi hazudunk, állítólag, ti viszont csak az igazat nem mondjátok. És azt moslékzabálóként be is szopjátok. :)
Sőt. :)
Ma már senkit nem lep meg, hogy a neten minden és mindenki photosoppolva van. Digitális smirglipapírral darálják le kegyetlenül a szeplőket, a bőrhibákat, a tetoválásokat. Kézlegyintéssel tüntetik el a hájhurkákat, a narancsbőrt. Szempillantás alatt tűnnek el a szarkalábak,…..
Hollandiától kikapni nem akkora szégyen, a gólkülönbség három fölött meg alapból irreleváns. Voltunk már lejjebb is, például amikor 2006-ban Máltától is kikaptunk, de azóta tagadhatatlanul történt némi fejlődés. A tavalyi EB-re például legjobb csoportharmadikként jó pár…..
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
okostojgli (törölt) 2013.10.14 16:04:49
@Mansell: "Ha szép nyelvünket helyesen szeretnéd használni"

Ha szép nyelvedet helyesen szeretnéd használni akkor először is széthúzod a farpofáimat ...
okostojgli (törölt) 2013.10.14 16:04:57
@Leguános Palacsinta, vagy nem: "Akkora bunda volt, mint egy ház ... azonnal indul itthon a féktelen magyarköpködés."

Ha és amennyiben tényleg bunda volt akkor az a legkevesebb, hogy a tetves, áruló magyarját leköpöm.

Ha és amennyiben mégsem volt bunda, akkor a legkevesebb, hogy kibaszott szövegértési problémákkal küzdesz, konkrétan egy magyar sem volt leköpve, azért meg végképp nem mert magyar.
okostojgli (törölt) 2013.10.14 16:06:29
@kiwirágós kivirradtig: "Nyilasi nem nagyon lehetett bűnbak"

Nem, cica, fő bűnbak.
Olvasd még egyszer: "lett fő bűnbak és persze a többi játékos"
Szövegértés. Ha történetesen Puskást írja akkor se lenne igazad.

"Ja, végül is Gera csak az EL-döntőbe vitte a Fulhamet, említésre sem méltó."
Mikor? 2013-ban?
"Mint ismert, nincsen ott a válogatott Hollandia és Andorra ellen készülő keretében Gera Zoltán, miután a West Bromwich légiósának visszatérését egy kisebb sérülés késlelteti."
2013-ban szinte nem volt pályán, mert sérült volt.

"Aki ekkora barom" szövegértésileg az ... az barom.
Szopóra áll a harc Budapesten, nyilván érzi ezt a főpolgi is. Kellenek a hangulatjavító májerkodások, ha azt akarja, hogy a Vezér újra őt tartsa a legjobb választásnak a poziért. Nem könnyű viszont villogni, mert ami faszaság a fővárosban történik, ahhoz a legritkább esetben…..
okostojgli (törölt) 2013.10.08 12:19:09
@Hoppácska: "tényszerű tájékoztatás"

Mindjárt ez itt ni:
"A főpolgármester a kritizáló ellenzéki nyilatkozatokat – „különösképpen, mivel Demszky Gábor egykori helyettesétől származnak” –, miszerint 2010-ben kész tervek voltak a felújításokról a fiókban, „közönséges és gátlástalan hazugságnak” nevezte. Hangsúlyozta, hogy a munkák ütemezése nem ad hoc politikai döntések alapján, hanem átgondolt műszaki és közlekedésszervezési szempontok alapján születik."

"Az anyázásnak mindenütt mennie KELL"
Hajrá. Sajátoddal kezdheted is.