Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeitler Mátyás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nehéz lenne meghatározni, hogy pontosan mikor nőtt meg robbanásszerűen a külföldi használt gépjárművek száma a magyar utakon, ám az ma már vitathatatlan, hogy az autóbehozatal is egy amolyan rock and roll életformává kezd válni. Ez nem feltétlenül kellene rossz hír legyen. Legalábbis egy…..
Az új stratégia leginkább várt terméke a 2022-re ígért "DP-100 Vision Gran Turismo" fantázianevű koncepcióautó szériaérett változata lehet. Egyelőre kevés az esélye annak, hogy az említett tanulmány sorozatgyártásba kerül, ám a főtervező fejében már összeállt a kép. Egy V8-as, alacsony súlypontú,…..
A vállalat hosszú távú tervei között szerepel, hogy a járműipar további szegmenseibe is betörjön. Egészen pontosan az SUV-k kategóriájában szeretnének megjelenni több új modellel is. Elon Musk a Twitteren válaszolt egy-két rajongói kérdésre, melyekben megerősíti, hogy egy Model Y-nak nevezett SUV…..
Az Efficient Dynamics nevű motorcsalád következő generációja három- illetve négyhengeres benzines és dízelmotorokból áll majd. A változtatások fő célja a környezetszennyezés és a fogyasztás csökkentése. A motorok halkabbak és alacsonyabb károsanyag kibocsátásúak lesznek.  A BMW és a Mini…..
Járműhírnök Egy új kezdet 2016.08.02 22:08:47
Köszöntök mindenkit a blogomon! Régóta érett már bennem az elhatározás, hogy elkezdjek blogot írni. Szeretnék sokak számára érdekes és hasznos tartalmakat készíteni, ezzel nyújtva kellemes kikapcsolódási lehetőséget. A blogom fő témája a járművek és azokkal kapcsolatos dolgok. Nem tartom azonban…..