Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyxyxy71

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
xyxyxy71 2017.09.29 20:10:35
a velejéig rodhadt, mocskos tolvaj, gátlástalanul hazudozó, a Grazi Diliklinika gyógyszereivel 15 éve teletömött, mindenórás elmebeteg, az egykori félcigány parasztgyerek, a párttitkár apjának a nadrágszíja által móresre tanított, a belpesti bibsik által mélyen lenézett párttitkárfiú, ma az elmebeteg országrabló Geci, aki nemsokára behúzza a harmadik kétharmadot is... a Beteg Prolimagyarország Mennyországának látleleteként... :DDDDDDDDDDDD

és ami ennek az elmebeteg, retkes tolvaj szardarabnak a rendszerét lehetővé teszi: a '89 után a 80-as évek népi-urbánus ellentétét továbbgyűlölködő, a trianonesztétika fonalát újrafelvevő, éppen magára eszmélő feudalizmus-mániás csodálatos magyari jobboldal, tele az elmebeteg mocskos tolvaj Geci rendszerét szó nélkül kiszogáló, állami pénzen kitartott fideszpatkánnyal, akiknek propagandacélból fossa megállás nélkül a szája az ezerévesszart, a megmaradásszart, az erkölcsszart, a nemzettestvéreinkszart, a gondviselőszart, az erdélyszart, a nemzetszart, ezt az egész a felböfögött trianonesztétikát, miközben sátáni módon uszítanak, hülyítik a mélyen lenézett fanatikus prolijaikat, és ennek örve alatt rabolják szét ezt a szerencsétlen országot.

ezek alatt a tenyérből etetett fideszbolsevikok alatt meg ezek a szerencsétlen közalkalmazott, veszett kutya hortimániás kádárárva fideszpufajkások a 888-on, a prostisrácokon és mandineren... édes istenem... ezek a még mindig fennhordott orrú, fanatikus, büszke, a Gazdáik által teleszart szájú, kifordult szemű fideszmunkásőrök, akiknek már csak az SZDSZ mozaikszóra van merevedésük... - akik egy kanyi forintot sem látnak a Geci Maffiájának az országrablásából, de akik ennek ellenére 24 órában vicsorognak, uszulnak, hörögnek 20 éve, ha valaki bántani merészelné az elmebeteg országrabló Gecijüket. és ezek a fanatikus fideszprolik frankón így fognak megdögleni. ezeknek a szerencsétlen közalkalmazott újfasiszta fideszproliknak tényleg ennyi az életük... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

országrabló, az új történelmi arisztokráciának készülő, a putriból és panelból kivakaródzott mocskos tolvaj fideszkeresztények! mindenki tudja, hogy tik a saját anyátokat is szó nélkül hátba szúrnátok mise előtt, ha az érdeketek úgy kívánná. semmit sem tanultatok a történelemből.

és, bónuszként, miután megdöglötök, vár rátok a Pokol! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xyxyxy71 2017.09.29 21:04:40
@Gábris szomszéd: a nyomorult egykori eszdéeszes csepeli "könyvtáros", aki valószínűleg csak azért lett "könyvtáros", hogy ne hentesként, kőművestrógerként vagy portásként kelljen leélnie az életét, és aki - amíg rá nem szóltak - úgy mondta, hogy: "ezmellett" és "ezmiatt".

ha már ez a nyomorult fideszbolsevik. végül is ezt a szerencsétlen országot '89 után megnyomorító trianon-esztétika a Gecivel fog véget érni, valamint a büdös tolvaj a Geci majdani bukásával fog lezáródni a rendszerváltás is (tehát megvalósul az álma: be fog kerülni a történelem könyvekbe), egybe esve megközelítőleg egy hatalams biológiai "rendszerváltással": a Kádár-korszak geenrációja lassan végleg kihal. de addig még három év múlva 100. évforduló, csapra lesz verve a 21. századi büszke és sikeres templom egere Prolimagyarország történelmi Magyarország szupremáciája. Európa rajtunk fog röhögni, kivált a szőröstalpúak, a tótok és a szerbek. emiatt feltehetően 2022-t is behúzzák.

hát így.
xyxyxy71 2017.12.01 18:39:43
444.hu/2017/12/01/a-finn-gyerekek-katedralisokat-gyujtanak-fel-veres-utcai-zavargasokat-provokalnak-es-tomeggyilkossagokat-rendeznek-osztalytarsaik-koreben

azt hiszem, ezzel elértük azt a szintet, hogy bármiféle karmikus következmények nélkül le lehet írni:

dögöljetek már meg mind, mocskos tolvaj fideszkeresztények, és kerüljetek a Pokolra, égjetek ott az idők végezetéig, és a fortyogó üstben lopkodjátok egymás pénztárcáját!

és nektek, az országrablásból egy sánta forintot se látó, teleszartszájű büdös hortimániás fideszprolik, ott a 888-on, a prosticrácokon és a mandineren, nektek is hasonlót kívánok. hogy rohadna meg a sunyi, a drogon tartott, mocskos tolvaj elmebeteg Orsós cigányotok seggét nyaló proli fajtátok!

egy országot nyomorítottatok meg egy újabb 50 évre.
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
xyxyxy71 2017.08.04 20:08:39
off

napok óta tartja lázban a közélet iránt érdeklődő nemzet-
és maffiatestvéreinket, hogy ebben az évben hol nyaral a drogokon tartott, hantás-zsebes Geci?; s mivel mindenki csak a teljes elutasítást kapta a Maffia illetékes szerveitől, felhívtam hát egykori egyetemi évfolyamtársamat (ki is ma a Fidesz-Maffia egyik befolyásos hivatalnok-háttérembere a Lendvay utcában), hogy hiteles rálátó forrásként tegye tisztába a dolgokat számunkra:

én: - te, mondd csak, tesa, igaz az, hogy a hantás lótolvaj Geci ebben az évben is Grazban nyaral?

fideszes span: - hát persze, hogy igaz, tesa! csak nem nyaral, hanem síel! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na jó..., tudod, tesa, most, hogy nincs itthon a Gecink, kicsit kiereszthetjük a gőzt... "nincs itthon a Geci, cincognak az egerek." - ahogyan azt nemzeti közmondásunk tartja! most három hétig itt, a Lendvay utcában mindenki megállás nélkül "gecizik"... ha érted, hogy mi a pálya, tesa! :DDDDDD

én: - és mondd csak, tesa, elkészültek végül is a Grazi Diliklinikán a Geci új kísérleti gyógyszerei?

fideszes span: - épp tegnap beszéltem a grazi proffal telefonon. azt mondta, hogy a Geci új dilikúpjaitól még egy elefánt is fejre állna... de hát kénytelenek voltak az adag erősségét tovább emelni, mivel húsz éve szedi a Geci ezeket a lóbaszó skizofrénia elleni és nyugtató szereket, és időközben teljesen rezisztenssé vált irántuk, ráadásul rá is páleszezik... de a Politbüró kérése csupán annyi volt, hogy olyan gyógyszert tegyenek le az asztalra Grazban, amitől a Geci tuti, hogy nem fogja nyaldosni a szája szélét. szavazóink közel kétharmada nyugger, ennek is a zöme egykori nyolcvanasévekbeli hippi és kiszes, építőtábori kúros fideszmami. ők imdáják a Gecit bárhogyan, csak a szája szélét ne nyalogassa!

én: - a mostani tusványosi sokadalmatokon a Geci végig úgy nézett ki tisztára, mint aki szét van drogozva, mint egy kiköpött Mr. Bean... ez a kép messze van egy Élő Isten, egy Szakrális Fényfiú, egy Vezénylő Tábornok, egy Új Csaba Királyfi, végül is, Európa Erős Embere képétől, tesa!

fideszes span: - eztetet mink is észrevettük, tesa! de kurvára nem aggódunk! :DDDDDDDDDDDDDDDD bármennyit lophatunk, bármit hazudozhatunk 24 órán keresztül, uszíthatjuk mise előtt az embert az embernek, a teleszart szájú, általunk totál hülyének nézett, kirabolt fideszprolijaink ezek után is csak a talpunkat nyaldossák... csak az a kérdés, jövőre meg lesz-e az újabb kétharmad, tesa! :DDD

én: - hallottam valami interjúról is a Gecivel a "szabadsága" alatt...

fideszes span: - igen, a Geci pár hete elhintette belső körben egy eligazítás alkalmával, mikor az összes talpnyalónk jelen volt, hogy a grazi általános generálozása után - már ismételten gyógyultan! - akar adni egy nagyinterjút. te, tesa, ne tudd meg, mi indult el ezután a telefonomon! az összes kézből etetett fideszpatkányunk engem hívogatott megállás nélkül napokon keresztül. már tisztára ki voltam a végére... megtudtam, ki buzi, kik csalják a feleségüket, kiket csalnak a fideszes feleségeik, kik drogoznak, kik árulják el a Maffiánkat a Momentumnak... te, tesa, ne tudd meg...! :(((((((((

én: - és végül is kit választott riporternek a Geci?

fideszes span: - a 888-as géfodor meg a prostisrácokos tintás huthgeri itt, a Lendvay utcai székház vécéjében verekedtek csúnyán össze a riporteri állásért. a kiszely zolika itt a folyosón bőgte el magát mindenki szeme láttára, mikor megmondták neki, hogy a Geci csak "kiszely tünciké"-nek hívja a háta mögött. a mindenki által rühelt és csak "koncsitá"-nak hívott gíróbandit is ejtette a Geci azzal, hogy már eleget lopott, de nem nyalt eleget segget... szerencsétlen gajdics oti bácsi meg az 5-ös számú fideszkurva is beállított ide spiccesen... képzelheted... állítólag aszpirinka újra elkezdett a nyugtatóira viszkizni... mellőzöttnek érzi magát... nem elég neki az echo tévé meg a hírlap. mindenki szétlopta magát a húsz év altt, neki meg el kell viselnie a szélesgabi bácsi megaláztatását a fészen, hogy rendszeresen adott neki kölcsön egy tizest-huszast, amit aztán flekkben és műsoridőben törlesztett...

én: - de végül is kit választott a Geci riporternek?

fideszes span: - a ferit, a kuminferit, a jó kuminferit! :DDDD

én: - a kis köcsög... biztos fog a Gecivel is szelfizni, mint kinn New Yorkban az ellentütetőkkel :DDD

fideszes span: - úgy-úgy, tesa, ja...

eddig a Tények.

on
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
xyxyxy71 2017.07.14 20:21:29
@Rodeo36 11: édes jó istenem...

pubi, végül is nem a mondandód, a "központozásod" fáj a szívemnek...
xyxyxy71 2017.07.23 22:22:10
ha van Pokol, tuti már alágyújtottak annak az üstnek, amelyikre az van nagybetűkkel írva, hogy: "TOLVAJ FIDESZKERESZTÉNYEK".

országrabló luxusfideszkeresztények, tudom, hogy tik a saját anyátokat is szó nélkül hátba szúrnátok mise előtt, ha az érdeketek úgy kívánná; az isten pénzét is el tudnátok lopni; a csillagos eget is lehazudjátok az égről; loptok mise előtt, mise után, s hogy a drága idő kárba ne vesszen, mise alatt a persely töritek fel..., s amint kijöttök a teletömött zsebetekkel a miséről, fossa a szátok megállás nélkül az istenszart meg a nemzetszart.

jó, a teleszart szájú, felhergelt, az általatok, a putriból és a panelből kivakaródzott új történelmi, világ tolvaja fideszkeresztény arisztokrácia által feszt gyűlöletre szított, fanatikus prolijaitokat már véletlenségből hívjátok "polgár"-nak, de azért még most nem akarjátok nekik megmondani, hogy ők voltaképpen a jobbágyaitok, büdös prolik...

látjátok, tik, panelből kivakaródzott lótolvaj, a Gondviselő akaratából országló, a szakrális Isteni Rendet (beülünk a felhergelt, kézből etetett, fanatikus kádárárva prolijaink nyakába) Kárpát Hazába lehozó luxusufideszkeresztények mégiscsak úriemberek vagytok...

most jöttünk vissza a nyaralásból. visszanéztem a zsebes bolond Gecit Tusványoson a markukat tartó, kétrét görnyedt, kifordult szemű, farkasmosolyú, fideszpatkány kegyencek előtt... szinte hallottam a háttérbeszélgetéseket: "nekem is adjál pénzt, Geci! amannak is adtál!":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ecce az új fideszkeresztény arisztokrácia... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem csodálom, hogy most a lótolvaj hantás Gecitek elmegy augusztusban Grazba háromhétre síelni. kicsit rendbe gyepálják a Grazi Diliklinikán...

de higgyétek el, utána megint Ő lesz, ez az elmebeteg, összevissza hazudozó zsebes Geci, az Élő Isten, az Új Csaba Királyfi Európa Erős Embere, a megkerülhetelen világpolitikai tényező... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

édes istenem, mi lett ebből a jobb sorsra érdemes országból...
Varánusz Rohadjál meg, Simicska! 2017.06.24 12:19:57
Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó…..
xyxyxy71 2017.06.30 18:33:01
sosem gondoltam volna, hogy egyszer hálás leszek a drogos-hantás spicli országrabló Gecinek... miután meghirdette a (valljuk férfiasan be, mára teljesen kiüresedett) politikai korrektség végét, végre le lehet írni ennek a képnek a valódi címét: "magyari helytartó kicsimmel a hasziendámon"

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--myUjbZKV--/w_1160/71p23wbnjlRnpp12ws.jpeg

van úgy, hogy az éveken át tolt lóbaszó nyugtatóktól, az időnként az Árpival felszippantptt porcukortól és a napi rendszerességgel leküldött páleszektől idővel még egy Élő Isten, még egy Szakrális Fényfiú is bezápul... nincs ezzel semmi baj!

tudom, hogy számosan olvassák a Varánuszt a 888 és a prostisrácok kitaposott cipős, hortimániás kádárárva közalkalmazott talpas fideszpufajkásaiktól a bolond, lótolvaj Mekk Elek rendszerét kiszolgáló fideszpatkányokig az államigazgatásból, a médiából és a párthierarchiából.

nekünk küldöm - a Gondviselő kiemelet ajánlásával - az Örök Szakrális Igazságot: ki kell tartanunk a bolond zsebes Geci mellett! - szépen, csendben, ahogy a fideszszavazó Csodaszarvasunk fut a Csillagösvényen!

a Soros-hálózat emberei meg csak hadd sivalkodjanak, mint egy kurtafarkú kismalac.

jó úton Gecifalva gazdasága, Európa húzó gazdasága!
xyxyxy71 2017.06.30 19:26:00
@Gábris szomszéd: de most mi a faszt csináljon az ember kínjában, minthogy a maga ironikus módján megpróbálja így-úgy nevetségessé tenni ezeket a szerencsétlen, totál hülyének nézett, mákonyban élő, az imádott Gazdáik által kirabolt csórikám embereket, ezeket az IDEOLÓGIAŐRÜLTEKET, akik fenntartják ezt a kutyaszart. de most komolyan.

2010-ig az elhivatott szockó szavazó lesütötte a szemét, csendben maradt, pironkodott a mocskos tolvaj politikusai viselt dolgai miatt. 2010 után mit látunk? totál hülyének nézett politikaőrült fanatikus fideszbirkák hazudják szét a saját - még egyszer: a SAJÁT - életüket olyan, általuk egyébként személyesen nem ismert mocskos tolvaj politikusokért, akik egy hónap alatt annyit lopnak maguknak az állami malacperselyből, amennyiért nekik, a szerencsétlen, teleszart szájú, a Gazdáik által mélyen lenézett fideszproliknak 200 évet kéne egyfolytában dolgozniuk... s mindezt a Pokolra kerülű fideszmaffia tagjai simán úgy érik el, hogy csupán nyomják a gondviselőszart, a nemzetszart, az erkölcsszart, a családszart, az illiberálisszart, a sorosszart, a visszajönniigyekvőeszdéeszesekszart, a megmaradásszart.

mindegy, hagyjuk. egyszer csak vége lesz ennek is.
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
xyxyxy71 2017.06.16 19:20:01
paradox módon azért valahol egy mély elégtétel ennek a velejéig rodhadt, a nyomorult élete során mindenkit átbaszó, összevissza hazudozó, kemény gyógyszereken tartott, az embert embernek uszító, egykori spicli mocskos tolvaj Gecinek az országrabló országlása.

hogy is az Élő Isten, a III. Honalapító, a Vezénylő Tábornok, az Új Csaba Királyfi, Kárpát Haza Szakrális Fejedelme, a Szakrális Fényfiú, Európa Erős Embere voltaképpen nem más, mint egy hantás skizofrén lótolvaj Mekk Elek...

látszólag most van a zeniten a Maffia (2018-at simán fogják hozni; a kérdés csak az, hogy meglesz-e a kétharmaduk), azonban ez már a végtelenül szánalmas vergődés korszaka jóideje. egy nagy színház az egész, melyhez - mint annyiszor történelme során - Werbőczy-, Horthy- és Kádár-népe asszisztál a túlélése érdekében. az egész világ ezen a bolond, a bűnszervezetével mindent ellopó mocskos tolvajon röhög szánakozva... az atlanti Nyugat az orrát befogva undorodik ettől a féregtől, a közép-ázsiai diktátorok, az arabok és a kínaiak egy szerencsétlen, az uborkafára felkapaszkodott balfasznak tartják, a spiclikartonáról és a svájci feketeszámláiról tudó Vlagyimir meg élvezi, hogy van egy, az oroszok által annak történelme során általuk feszt meghágott uniós ország, melynek ennek ellenére a "jobboldal miniszterelnöke" - az ő Aranyszáju Vengerkája - kirúzsozott szájjal lesi az utasításait.

és itt jön a lényeg: a Gazdáik által totál hülyének nézett, teleszart szájú politikaőrült hortimániás kádárárva fideszproletárok, kik is tulajdonképpen fenntartják ennek az elmebetegnek a rendszerét. 1998 és 2002 volt a tömegpszichózis alapvetése, a könnyes szemű fideszpufajkások Aranykora: ekkor nyomták a fenti epitheton ornansokat, ekkor élte virágkorát a főleg a megboldogult Makovecz által tolt ezoterikus elmebeteg magyarságvallás, ekkor volt minden tele Wass Albert-idézetekkel, ekkor buszoztatták Korondra köcsögöket venni a Pártházból az egykori KISZ- és MSZMP-tag fideszmamikat és a fideszpapikat, ekkor hörögték kifordult szemmel, szájuk szélén csorgó nyállal Csipolla Várban tartott (amelyekre mindig felbuszoztattak egy csángó nénit énekelni valamit) szeánszain, hogy: "Geci! Geci! Geci Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci! Geci Geci! Geci! Geci! Geci! Geci!" majd a Geci leintette őket, véget ért a szeánsz... mostantól azt fogjátok csinálni, amit én mondok.

2010 után meg jött az ibizai porcukrosorrú hímringyó vintrinőr, a meleg zsidó Finki, az orosz propaganda magyarországi mutációja és a lényeg: a korlátok nélküli országrablás, az újfeudális Magyarország új, a putriból és a panelből kivakaródzott fideszkeresztény arisztokráciája anyagi tehetségének az előteremtése. ennek a gyakorlatnak mentén péntek reggelenként bemegy a bolond tolvaj Geci a rádióba, és a Grazból küldött dilibogyóktól szétdrogozott agyával mond valami elképesztő, még a Monty Python-filmek poénjait is kiégető faszságot - a teleszart szájú, 20 éve rajongó, totál hülyének nézett, kifordult szemű fideszprolik meg elkezdik nyomni a bolond Geci mantráját a 888-on, a prostisrácokon meg a bolond Geci fészén.

itt tartunk most.

annyira magyar, annyira szomorú, annyira röhejes, annyira abszurd, annyira turáni-átok ez az egész.
xyxyxy71 2017.06.23 19:04:55
nemrég hívott a neve elhallgatását kérő fideszes rálátó forrásom a Lendvay úlicából: állítólag áll a bál náluk a szovjet metrószerelvények azonnali visszahívása miatt. "most itt a pártházban mindenki Moszkvára figyel..." - összegezte a délután eseményeit a belső pártelitbe tartozó forrásom.

rálátó forrásom szerint a bejelentés után mintegy két perccel csörrent meg a Kreml piros, a Lendvay utcai pártházba bekötött telefonja. "azonnal mindenki összerezzent. ez volt az első, a váratlan sokkhatás alatti reakciónk, és tudtuk, hogy nagy baj van..." - mesélte a délután történéseit a rálátó forrásom.

majd a Gecit kérték a telefonhoz. a füléhez szegezett telefonkagylóval, körülbelül másfél perc után üveges tekintettel kísért Mr. Bean-es vigyorgás ült ki a Geci arcára, majd megállíthatatlanul elkezdet peregni a nyelve a szája széle körül.

"azonnal hívják Grazot!", "medication time!", ilyen és ehhez hasonló kiáltások hangzottak fel a szobában a rálátó forrásom szerint. azonnal lefektették a Gecit a kanapéra. valaki a Népsport mai számát adta a kezébe, de a Gecit nem érdekelte az újság. (csúnya közjáték volt fideszes forrásom szerint az egész tragédiában, hogy a 888 és prostisrácok két főszerkije, a szikszói parasztgyerek, a géfodor és a homoki paraszt huthgeri még most is a Geci segge körül próbálták egymást kikönyökölni: "mindketten az egyik megbízott emberünk által a napokban megvett Mandiner főszerkesztői székére pályáznak a legalantasabb eszközöktől sem visszariadva, hogy a Geci támogatását elnyerjék" - árulta el rálátó fideszes forrásom az történtek hátterét.)

próbálták a Porcukrosorrú Árpit is hívni, de ő elérhetetelen volt egész délután, ki volt kapcsolva a mobilja: "tuti, hogy még mindig bevolt állva a tegnapi kólapartitól..." - mondta el a magánvéleményét a fideszes rálátó forrásom. végül azt tanálták ki a Politbüró emberei, hogy Helikopteres Tónit és a spanját, Pasaparki Csabit küldik ki azonnal helikopterrel Grazba az akut gyógyszerekért a Geci számára. (az új kísérleti, "nyelvöltés-biztos" dilikúpok csak a nyár közepére, a tusnádfürdői sokadalomra fognak elkészülni, árulta el rálátó forrásom. "pedig most nagyon jól jöttek volna a Geci új, lóbaszó dilibogyói...", merengett el a telefonban a fideszes forrásom.)

"perpillanat most a végletekig feszített idegekkel mindenki arra vár itt a pártközpontban, hogy a Tóni a helikoterén meghozza a Geci akut gyógyszereit Grazból..." - összegezte a délután eseményeit zárásképpen rálátó, a neve elhallgatását kérő forrásom a Lendvay úlicából.
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
xyxyxy71 2017.05.17 18:15:19
off

sikerült beszélnem a rálátó fideszes forrásommal. kérdeztem, a Geci és a környezete hogyan fogadta az országrabló bűnszervezetük elleni, az EP által ma megszavazott eljárást?

azt mondta, hogy "a Főni éppen jókedvű eligazítást tartott" (a 888, a prostisrácok.hu, a Fidesz Idők és az F1 köztévé vezetőinek tartott élménybeszámolót pekingi friss orális élményeiről), amikor értesültek a hírről. állítólag amúgy a Főni szinte újjászülett Pekingben.

a Geci állítólag felröhögött, és azt mondta: "látjátok, hazudozó pávatáncban verhetetlen vagyok a világon: ott megszavazok mindent, itthon meg Brüsszel asztalára szarok, ellopom a pénzüket, közben meg uszítom az értem rajongó prolijaimat ellenük. most is ezt fogom csinálni! magyaros gógyi! ezt tanuljátok meg: a magyaros gógyit, és tik is milliárdosok lesztek!"

ekkor félénken, szinte dadogva megszólalt az egyik főszerkesztő: "Édes Gazdám! a legrosszabb forgatókönyvben az is benne van a mostani EP-eljárás kapcsán, hogy azt a EU-s pénzt, ami Te, Édes Gazdám és a Lőrinc már az utolsó fillérre elterveztetek, hogy elloptok, átmenetileg zárolhatják is..."

ekkor a rálátó forrásom szerint Európa Erős Embere, az Élő Isten, az Új Csaba királyfi, a III. Honalapító, a Szakrális Fényfiú, a Geci hirtelen megrogyott, annyira, hogy le kellett ülnie, és elkezdett kényszeresen, megállíthatatlanul pörögni a nyelve a szája széle körül. többen a főszerkik közül rémülten felkiáltottak: "gyógyszert! azonnal hozzák a gyógyszereit! hívják Grazot, azonnal hívják Grazot!"

eddig a tények. így mesélte a ma délutáni történéseket a rálátó fideszes forrásom.

on
xyxyxy71 2017.05.19 18:35:22
@taga20: ja, tavaly őszig egy ideig vissza lett tartva a sorosista Brüsszel pénze, aztán mégis utaltak. ezt a pénzt kipakolták ebben az évben állami megrendelésekbe, a ksh meg mért 4%-os bővülést ezen előzetes megrendelések alapján erre a negyedévre a tavaly őszi, amúgy elsunnyogot, katasztrofális 0 egész valamennyi negyedévi %-hoz képest Brüsszel pénze nélkül.

propagandában verhetetlenek. goebbelsszék óta - ideológiától szigorúan függetlenül - nem volt még egy ilyen hatékony gépezet ezen a téren, mint ezé a bűnszervezeté.
Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle. Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a…..
Az első videón még csak kurvára röhögtem amikor megnéztem. Mert a cibálunk-citálunk-cidázunk fogalomzavar még hagyján, de mikor a zellenség nevére papírból sem emlékszünk kristálytisztán - Botka Gábor - akkor már rezeg a léc, ám még lehet véletlen. Aztán szembejön ez: és bár a székről leesel…..
xyxyxy71 2017.05.12 18:20:55
pár napja forgott a neten az egyik nyomorult 888-as/prosticrácokos/mandineres, világ életében állami alkalmazott, fanatikus kádárárva Átlag Lófaszjóska szkrínsotolt kommentje.

mint egyfajta szimptomaként, szociálpszichológiai látleletként, lakmuszpapírként, minden benne van a kommentjében, ami manapság jellemzi ezt a lábszagú, egyszerre hányingert keltő, totálisan abszurd és teljesen beteg, velejéig rodhadt és korrupt, újfeudalizmus- és újfasizmus-mániás, Nyugat-gyűlölő (értsd: zsici-gyűlölő) mai magyari poszthorthysta-posztkádári fideszes jobboldalt.

a manapaság divatos hívószavaik és idiómáik: "magyar sokadalom", "Kárpát Haza", "visszaveszük 1789-et!", "fidesszavazó Csodaszarvas", "jó úton az ország", "gyarapodik a gazdaság", "hadd sivalkodjanak a lipcsik!" stb. stb. mellett kiveri a blattot:

a világ balfasza, tuti, hogy állami alkalmazott fideszbuzeráns (én nem tudom, nincsen ezeknek családjuk, akiket szerethetnének? feltétlenül egy elmebeteg, összevissza hazudozó, mocskos tolvaj mekk elek Geciért kell rajonganiuk...?), aki ha meg tud tinikorában rendesen baszni egy nőt, vagy végül mégis beveszik a focicsapatba, és nemcsak az apukája lett volna az egyetlen barátja, talán ma nem rajong kifordult szemekkel/a szája szélén csorgó nyállal fasszopó, tolvaj politikusokért, eztetetet írta körülbelül: "az, hogy a mi uraink(sic!) lopnak, eltörpül ahhoz az eredményhez képest, hogy ma működik a gazdaság, mi több, gazdaságunk ma Európa élmezőnyébe tartozik. a baloldal tette ezt az országot tönkre, mi talpra állítottuk." - így a világ életében állami alkalmazott fideszjobbágy. és ez a ynorult ezt tényleg elhiszi...

nem tudom, van-e ennél a szerencsétlen, végtelenül ostoba és naiv proli hozzászólásánál szomorúbb dolog manapság a közpolitikai térben?
A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e…..
xyxyxy71 2017.05.08 18:00:43
az 5-ös számú repedtsarkú fideszkurvának - alapvetően vezeklésül a Kolumbia-alsós cikkéért - az I. Geci-kormány kezdetén azt a feladatot adta a megboldogult Wermer és a már akkor is tolvaj Geci, hogy mennél több kalapos, egykori mszmp-tag miépes bácsit hozzon át az akkor formálódó Maffiához.

ekkor (1998 és 2002 között) volt csúcson 40 év presszió után a cukros takony, vérgagyi trianon-esztétika, vt. az oroszozó(!!!!!!!!) komcsizás, és ezt a nyelvet (a Jóisten ölébe a fejét odahajtó, könnyes szemű székely bácsi-féle képzavaroktól a fellógatós komcsizásig) aszpirinka remekül bírta. az ex-komcsiból veszett kutya antiszemita sovénné átvedlett kalapos bácsik meg imádták aszpirika büdös száját - bár a Fideszt feszt Zsideszezték, de aszpirinkát szinte mindegyik miépes bácsi kajálta.

az 5-ös számú vén fideszprosti pedig fürdőzött a széljobb politikaőrült prolijainak népszerűségében a személyes tanálkozókon: "jól meg mondtad a bibsiknek, Zsóti!", és közben lapogatták a hátát... aszpirinka közben meg úgy érezte magát, mint ha hájjal kenegetnék.

alapvetően ennek a szerencsétlennek (kit is úgy megalázott a Széles Gabi bácsi, amikor a fészen elejtette, hogy rendszeresen szokott pár tízezrest kölcsönadni a Zsótinak, aki ezt vagy flekkben vagy műsoridőben törleszti) ma sem más a feladata: csak most a jobbik radikálisaiból kell mennél többet átcsábítania, főleg így amazok néppártosodása idején.

fiatalabb versenyzőknek: az internet hajnalán Zsóti aktív hozzászóló volt az ős-indexen Yossarian néven, és köztudott volt róla (maga sem igen tagadta), hogy keményen piál, és a gyakori másnaposságát kísérő sajogató fejfájásaira egy-egy aszpirint szokott bekapni.
xyxyxy71 2017.05.09 18:10:33
nem véletlenül suttognak már jóideje világszerte a közgazdaságtudomány berkeiben arról, hogy a magyaros gógyin alapuló illiberális gazdasági sikereink miatt könnyen meglehet, hogy végleg ki kell dobni az eddigi, csak a háttérhatalmisták, a tudjuk, hogy, kik érdekein alapuló közgazdasági tankönyveket.

ezzel szemben odaáll Pénztáros Lőrinc, Pasaparki Csabi, Helikopteres Tóni, a Nemzetveje Tiborc, a Geci-femili (a mink Új Nemességünk legkiválóbbjai!) az eke szarva mögé nap mint nap, és olyan nyereségi mutatókat tesznek le hónapról-hónapra az asztalra, hogy Brüsszel köpni nyelni nem tud a sárga irigységtől. ezek után van kétsége valakinek afelől, hogy miért is báncsák Gecifalva gazdaságát (ahogyan Európa Erős Embere, Európa Vezető Politikusa fogalmazott: "Európa húzó gazdaságát") feszt? hát ezért! nem tudják elviselni a sikereinket: se lenyelni, se kiköpni nem tudják a nyereségi mutatóinkat, ezért veszett kutya módjára uszulnak Édes Hazánkra, Soros pénzével a zsebükben sivalkodnak megállás nélkül.

állítólag Lőrinc a mostani aratóünnepére, melyet az egyik (még nem döntötte el, melyiken, egyelőre titok!) uradalmán fognak megrendezni, a fideszarisztokrácia mellett meghívást kapnak a Kubatov-igazolványos mezei fidesztalpasok is, és Lőrinc kisebb ajándékkal fog kedveskedni nekik. hogy mivel, az titok, de már kiszivárgott: egy pár virslivel és egy ingyenes tombolajeggyel fogja az ő fideszjobbágyait megajándékozni, hiszen nélkülük a 100 milliárdos múlt évi gyarapodását nem tudta volna elérni, és jövőre ezt is szeretne megfejelni: "most mutasd meg, Zuckerberg, hogy mit tudsz!" - ahogyan Lőri szereti szerényen-viccesen, ám a maga módján büszkén kommentálni a sikereit.

az italt viszont mindenki magának fizeti, valamint az álfideszes, ingyen kajára ácsingózók miatt belépti díjat kell szedniük: 2500 lesz a beugró.

a 888-on és a prostisrácokon a cöfös fidesztalpasok már szervezik is a leutazást, buszokat fognak bérelni. ahogyan az egyik, a hír hallatán a boldogságtól majd' kicsattanó fideszmunkásőr fogalmazott a kommentjében: "amikor hívott az Örökös Kormányzó Urunk, Kárpát Haza Szakrális Fejedelme a Várba a sokadalmaira, akkor mindig ott voltunk. most legkedvesebb komája, a Lőrinc hív bennünket, és most is ott a helyünk!!! fideszproletár, nyergelj, fordulj!"
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
xyxyxy71 2017.04.30 19:19:07
@látjátok feleim szümtükkel: lassan kihalnak a késő Kádár-korszak és a rendszerváltás közös emlékezetének, ennek a körülbelül húsz évnek ('80-as és '90-es évek) az ismert popkulturális figurái - akiket vagy gyűlöltünk vicceskedve, vagy imádtunk, vagy egyszerűen csak közömbösök voltunk irántuk, de akiket szinte mindenki ismert.

lassan biológiailag véget ér a kádár-korszak, és mi, az 1989 körüli tizenévesek, kora huszasok kezdünk el tántorogni a nyuggerlét felé.

szörnyű ezt kimondani, de lehet, hogy ez az éles biológiai váltás fog elhozni ebben a szerencsétlen országban egy szemléleti rendszerváltást politikai következményekkel együtt.

aztán lehet, hogy mégsem... :DDD
xyxyxy71 2017.05.05 20:34:17
@taga20: vigasztaljon a tudat, hogy a tolvaj, beteg Geci sem él örökké. aztán meg a Pokol vár rá.

de tényleg... de most képzeld el ennek az országrabló, hantás, bolond Gecinek a 7 évét úgy, hogy a zsebes, tolvaj, beteg Geci helyébe behelyettesíted a gyúrcsányit (így, kisbetűvel, hosszú ú-val, valamint a végén az i-vel!!!)... - minden hónapban fel lett volna gyújtva a belváros Erdősiné nagymama kopasz szerelemgyerekei által.

mit csinál ilyenkor a szerencsétlen életű, totál hülyének nézett, kitaposott cipős, kiálló orrszőrű, hortimániás, világ életében közalkalmazott 888-as, prostisracokos, mandineres fideszjanicsár, kinek is már csak a "SZDSZ" mozaikszóra van merevedése?

HÁT TOVÁBB HISZ A TOLVAJ BOLOND GECIBEN... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xyxyxy71 2017.05.05 21:21:14
@taga20: ez Werbőczy és Csermanek népe. itt a közszájon forgó vélekedésekkel ellentétben nem a Háttérhatalom, az Illuminátusok vagy a Soros terpeszkedik - az ezerszázéves Magyari Ugaron csak gulyásszocializmus és gulyásfeudalizmus rúghat labdába.

mink már nem fogjuk megérni ennek a végét, ez nyilvánvaló, tiszta sor. ennek a jobb sorsra érdemes népnek a saját fajtája a legnagyobb ellensége.

viszont. viszont búvópatakszerűen fantasztikus tud lenni az ellenkultúránk: az underground magyarinál jobb abszurd humorú nép nincs még egy a világon.
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára. Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben…..
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
xyxyxy71 2017.04.23 10:54:34
@ulpius66: édes istenem, hogy te mekkora egy gecibuta proli vagy...

tegnap este bebasztál, mi? mert csak úgy ömlik ki belőled a zagyvalék, meg a nagybetű, kisbetű, központozás nuku, tipikus "másnapos helyesírás". nem tudtad, ugye, pszichésen feldolgozni, hogy jól kiröhögték a tolvaj dilinyós Gecidet, az Édes Gazdádat, ezért kicsikét bebaszcsiztál? fájt minden egyes tábla neked - mintha megannyiszor tőrt mártottak volna a szívedbe, a bolond Gazdádon és maffiáján röhögtek az emberek.

mondjuk, meg is értem, pubi! a pár tízezres tüntin csak dühösek voltak az egyetemista fiatalok az országrabló Gecire, tegnap meg rajta röhögtek. ez az egy, amit ez a rakás szar, a beteg Geci nem tud elviselni: ha kiröhögik. teljesen kikészíthette ez a zsebes-hantás Gecit. gondolom, azóta is nyaldossa a szája szélét, hozzá nem lehet szólni, hiába nyomták tele nyugtatókkal a "Szakrális Fényfiút", az "Égi Jelet", az "Élő Istent", "Európa Erős Emberét". :DDDDDD

szegény, Geci, tuti, hogy diliházban fogja végezni. ráadásul az lesz a hab a tortán, hogy a strómanján, a Lőrin keresztül kilopott pénzét - a Geci bukása után - egyszerűen a Lőri nem fogja visszaadni a Gecinek:

Geci: - jöttem a pénzemért, Lőri!

Lőri: - milyen pénzedért, Geci?

Geci: - hát a pénzemért, Lőri... megbeszéltük, hogy az ellopott pénz az utolsó fillérig az enyém meg a Tiborc vejemé, te meg utólag megkapod az 5%-odat.

Lőri: - mit hadoválsz itt összevissza, Geci? már megint a gyógyszereidre páleszeztél? te már egy senki, egy nulla vagy, Geci! már csak azok a szerencsétlen kirabolt, totál hülyének nézett prolijaid hisznek benned.

Geci: - de nem tudom fenntartani a kisvasútamat meg a stadionomat, Lőri. kutyák meg kecskék szarják-hugyozzák össze...

Lőri: - az nem az én dolgom, Geci. kérjél attól a tolvaj vejedtől. loptál annak is eleget.

Geci: - nem ad...

Lőri: - akkor kérj valamelyik kitömött oligarchádtól!

Geci: - senki sem ad, nem is veszik fel a telefont... add vissza a pénzem, Lőri!

Lőri: - ne idegelj, Geci, ne idegelj, különben rád uszítom a kuytákat!

Geci: - Lőri...

Lőri: - Bundi, Semjén, kapjátok el a lába szárát!

Bundi és Semjén: Vaú, vaú!
xyxyxy71 2017.04.24 18:18:17
ma délután, miután elterjedt a hír, szinte felrobbant a 888, a mandiner és a prosticrácok.hu. mi is történt?

Pénztáros Lőrinc nemzetes uram, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 és 2015 után 2016-ban is az Év Ispánja, a nemzet Új Széchenyije, kinek is az eszére és az eredményeire még Zuckerberg is csak csettinteni tud, a mai napon nyélbe ütött egy 6 pont 2-es (ezúttal nem százmilliós, de milliárdos) vissza nem térítendő állami támogatást az állammal az új búzakeményítő üzemére.

a kontraktus aláírása után, a kolbásszal, tepertővel és szalonnával terített svédasztalos fogadás alatt, Lőri Úr zárt ajtók mögött fontos bejelentést tett: a Kubatov-listán szereplő első 250, a Párthoz oly régóta oly hűséges fidesztalpas, írd és mondd, 500,- Ft értékben vásárlási utalványt kap tőle, hiszen, mint Lőri fogalmazott, "fideszjobbágyaink nélkül nem jöhetett volna létre ez a hatalmas siker!" a vásárlási utalványok a Pénztáros & Pénztáros Kft. kisboltjaiban, húsboltjaiban és dohányboltjaiban vásárolhatok le az egész országban.

ekkor állítólag megszólalt valaki hátulról: "foghatna erősebben is a ceruzád, Lőri!" Lőri Úr ekkor ismételten tanúságot tett hatalmas szívéről és arról is, hogy nem érdemtelenül nevezik őt az Új Széchenyinek, és megemelte a jogosultak számát (500-ra), valamint a keretet is felsrófolta (750,- Ft-ra). az új történelmi arisztokráciának készülő fideszoligarchák körében ekkor hatalamas üdvrivalgás és szűnni nem akaró taps tört ki a teremben.

a hír, persze, nem maradhatott titokban; ahogyan látni lehetett, szó szerint felrobbant a 888, a mandiner és a prostisrácok.hu. a sztalinista fideszjanicsárok közül többen, elmondásuk szerint, a könnyeikkel küszködtek, amikor meghallották a hírt, és nem egy fideszmunkásőr egyenesen élete legboldogabb napjának nevezte a mait: "mink is fontosak vagyunk a Pártnak! köszönjük, Örökös Kormányzó Urunknak! köszönjük, Lőrinc! hajrá, Fideszfalva! hajrá, Európa vezető gazdasága!"
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2017.04.13 17:09:23
- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták. - A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél…..
xyxyxy71 2017.04.13 18:35:54
@habakuk000: mert te nem mozogsz a köreikben, ezért háborodsz fel a tolvaj Geci mellett a másik bolond, az isten-komplekszusos vérbolsevik Laci kijelentésén. én (nem vagyok büszke nyomoronc megalkuvásomra némi mellékes pénzért) viszont igen, ezért nem is csodálkozom rajta.

ezek frankón hiszik azt, hogy ők az új történelmi arisztokrácia. jó, ezen te/mi röhögsz/röhögünk, de ezek frankón így hiszik. és az új arisztokráciához anyagi tehetség is dukál, öröklődő dinasztiákkal; ennek megteremtéséhez viszont minden eszköz megengedett. ez szakrális küldetés. így ideologizálja meg magának a belső kör, hogy közönséges mocskos tolvaj bolsevik bűnözők.

jó, a könnyes szemmel értük imádkozó, avagy az ellenre vért köpő fideszprolik ebből semmit sem érzékelnek, de ha el is mondanák nekik ("tik, tik büdös fideszprolik! mink húsz éve szarjuk tele a szátokat, nézünk totál hülyének, rabolunk ki benneteket, és építjük az újfeudális Fideszfalvát, ahol a tik leszármazottaitok lesznek a cselédek, a napszámosok, a parádés kocsisok a terveink szerint, ám ennek tudatában tik még mindig a talpunkat nyaldossátok kifordult szemmel, a szájatok szélén csorgó nyállal... :DDDDDDDDDDDDD"), akkor sem értenének az egészből egy szót sem a kádárárva fideszprolik.

ha az ötvenes években élnénk, ezek már régen akasztottak volna.
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
xyxyxy71 2017.04.12 18:16:55
gondolom, az országrabló Geci Húsvétkor kimegy Grazba "síelni" egy kicsit megint, merthogy még az ő lóbaszó gyógyszerekkel lebutított-szétcsapott idegrendszere sem viseli el a tudatot, hogy a komplett tudományos elit és politikai világ röhög szánakozva rajta hetek óta.

a markukat tartó seggnyaló, rendszerfenntartó fideszpatkányok - a munkára-harcra bármikor kész lefetyelő nyelvükkel, egymást kikönyökölve az enyveskezű Bolond aranyeres ánuszrózsája körül - persze mindent megtesznek azért, hogy a hantás, a belenyomott gyógyszerektől téeszcséelnökfejűvé nyomorodott Geci figyelmét eltereljék a tényről: egy teljesen megkattant, mocskos tolvaj pszichopatának tartják mindenhol a világban - még a Stricije, a Gazdája, a Vlagyimir is csak egy rakás szarnak tekinti az ő, az EU-t egy aljas spicliként bomlasztó "Aranyszájú vengerkájá"-t - ahogyan diplomáciai rossz nyelvek szerint a Kremlben becézik a Gecit.

a mély rianás megvolt. s bár a következő választások kimenetele nem kétséges (a totál hülyének nézett, kirabolt, 20 év óta folyamatos lázállapotban tartott proli fideszmunkásőrök svungja még kitart), teljesen nyilvánvaló, hogy a CEU-üggyel szimbolikusan elindult a Geci és bűnbandája a lejtőn; nem gyors zuhanás lesz ez, inkább lassú halál, a végén egy szórakoztató-popcornos tüzijátékal. átszakadt az a fideszes Maya-fátyól, amely eddig oly jól működött a primitív néphülyítésükben.

most senki sem akar - persze, nem is tudnának, de mindenekelőtt nem akarnak - nyerni az ellenzéki oldalon. mindenki érzi, hogy a Gecinek a következő cilusban lesz csúnya vége.
Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk…..
xyxyxy71 2017.04.07 19:27:06
@húzzad neki shakespeare: fog teríteni a Lajos, de csak a 2018-as, az újabb Fidesz-győzelmet hozó választások után. szerintem.

a Geci, ez a velejéig rothadt, nyomorult, beteg, tolvaj rakás szar már jóideje megbukott (ez a féreg talán már nem is élvezi ezt az egészet, talán legszívesebben tényleg lepihenne, szotyit köpködne szíve szerint a stadionjában a meccsek alatt, hiszen ahhoz még maradt annyi vidéki magyarországos gógyija, hogy tudja: itt már csak hazug szerepjátszás folyik, és - leszámítva a félanalfabéta sándorkingákat és a hortimániás közalkalmazott, veszett kutya fideszjanicsárokat - mindenki csak hazudozik a környezetében vagy a markát tartja felé), és ezt ország-világ látja-tudja.

most abban a ciklusban vagyunk (a kokós habonyi tényleg zseniális, de az internet ellen ő sem tud semmit tenni: real time tud mindenki mindenről), mikor is egy világ röhög szánakozva, a kezét a szeme elé tartva a Gecin és beteg rendszerén.

mutatis mutandis olyan ez a helyzet, mint amikorában ez a jobb sorsra érdemes, szerencsétlen nép 1985-ben, 1986-ban járt: a gulyásszocializmus látszólag állt, mint a cövek, de mindenki tudta, hogy hazug az egész rendszer, és nemsokára fel kell robbania ennek a fostartálynak.

a NER-nek csúfolt fostartállyal, az országrabló Geci építés alatt álló gulyásfeudalizmusával is ez a helyzet.

a Gecit a politikaőrült, az Aranykor (1998-2002) ideje alatt (mikor is csak úgy zúgott szakadatlanul a "Geci! Geci! Geci! Geci!" a Várban a kifordult szemű fideszgyülisek szájából) huzalozott-szocializálódott, egyébként totál hülyének nézett kádárárva fideszproletárjainak a svungja tartja még fenn a víz felett, és ez a svung 2018-ban is győzelmet fog hozni a drogos, tolvaj, beteg Gecinek. ez nem kérdés. még egy ciklus benne van a Geciben - már rálépett a brezsnyevizálódás útjára, ennek ellenére csont nélkül fogja '18-at is hozni.

szerintem a Lajos tudja ezt. tudja, hogy még egy ciklus mindenképpen benne van a Geciben (pontosabban nem benne, hanem lófaszjóska bircamanben és többi, teleszart szájú szerencsétlenben fideszproli szavazatában, akik a 21.[!!!!!] században még mindig képesek politikusokért rajongani).

2018 után egyszerre fogja aztán mindenki minden oldalról hátba szúrni a belenyomott skizofrénia-elleni és nyugtató gyógyszerektől teljesen röhejessé, hetvenes évekbeli téeszcséelnök-fejűvé torzult Gecit, az egykori Szakrális Fényfiút, az Új Csaba Királyfit, az Élő Istent, az Égi Jelt, a Vezénylő Tábornokot, a III. Honalapítót, a Lemúri Keresztényt, az Örökös Miniszterlenököt, Kárpát Haza Fejedelmét (ezek az epitheton ornansok is megérnének egy pszichiátriai misét)..., akkor már a proletár fideszbirkák hite-ereje a bolond, tolvaj Geciben is kevés lesz.

lázas, de izgalmas, új idők fognak jönni nemsokára.
xyxyxy71 2017.04.09 18:27:19
@Amelanchier: ma este tuti, hogy tripla dilikúpot fog a Berci a Gecibe feltolni.

mondjuk, a Geci bosszút fog állni ezért a 40-50 ezer emberért.

68.media.tumblr.com/2ea3f7ecd75b4d1c56100118f1de65ad/tumblr_on8h1hUdO21ro7ynio1_1280.gif
xyxyxy71 2017.04.09 18:47:56
@taga20: haver, én 1988 egyik csodálatos nyári estéjén a Bem rakparti művház előtt, egy Fidesz-est szünetében együtt füveztem a rézsút szemben lévő épület mai elnökével, és még két mai notabilitással.

úgy ismerem ezeket a vidéki, dögevő káder-gyerekeket, mint a tenyeremet! :DDD

akkor még, természetszerűleg, elég naiv voltam, pedig már akkor is voltak jelek. és amikor aztán Kövér, mint a Magyar Narancs első főszerkesztője, megpróbálta a lapot bolsevizálni, már tudtam, mi a dörgés. engem például már egyáltalán nem lepett meg az 1993-as 180 fokos fordulatuk Antall még ki sem hűlt teteme felett.

azóta tudom, hogy egy mocskos, bármilyen aljasságra képes bűnöző banda.
Varánusz Simicska visszavág 2017.04.03 21:25:30
A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI…..
xyxyxy71 2017.04.04 16:41:11
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem hiába verte a nadrágszíja csatjával a párttitkár apja rendszeresen a kis Gecit, amiért az feszt ordított, rúgott, mart, hogy neki akkor is makett-stadiont és kisvasutat vegyenek.

akkor megfogadta a kis Geci, hogy bosszúból létre fog hozni egy büdös bűnöző bűnbandát, és azzal el fogja lopni az egész országot, mindenkinek összevissza fog hazudozni, mindenkit ott fog átbaszni, ahol csak tud, és a farkasmosolyával mindenki csak neki fog gazsulálni a markát tartva.

megcsinálta a lóbaszó dilibogyókon tartott tolvaj Geci? meg!

most már övé, a zsebes rakás szaré az egész ország, csak is az övé, a félkegyelmú országrabló pszichopatáé!

a koronát az fogja feltenni végül az egész életművére, mikor is a magát az új geszti bolondnak és az új horthymiklósnak együtt képzelgő Geci beköltözik a Várba, jogoss jussába, és az erkélyről fogja a csulás szotyit az alant őt kifordult szemmel-szájuk szélén csorgó nyállal éltető fideszbirkák fejére köpdösni.

a turáni átok ekkor fog beteljesedni.
xyxyxy71 2017.04.06 17:53:38
hát nekem eddig nem volt meg teljesen ez a Gorka Sebestyén-történet, de egész egyszerűen zseniális az elejétől a végéig! :DDD

akiknek szintén nem volna meg: Sebi 2006 előtt a Fidesz-Bűnszervezet külpolitikai holdudvarában sertepeltélt, aztán a Geci 2006-os buktája után - valószínűleg személyes ambíciók miatt is, talán magáról a Fidesz vezetéséről is fantáziált magában - kivágta a farbát: annak a pártelnöknek, aki két választást egymás után elveszít, minimum távoznia kell a párt éléről. a Geci természetesen egyből kirúgatta a Sebit, mint macskát szarni, a párt környékéről, ki is az öklét rázva a Geci és a Fidesz nevű országrabló bűnbanda felé, ősszel még elindult egy - az ő háttérpolitikusi nagyságához mérten - koszfészekben a tanácselnöki tisztségért. mégsem halhat éhen az ember...

aztán nem választották meg, mire Sebi kikoccolt Amerikába, és ott, más választása nem lévén, hiszen egyetlen befolyásosabb republikánus csoport sem vette komolyan, a kokót hétvégéken a luxuskurvák seggéről felszipantó bohóc Trump mellé szegődött el tanácsadónak, ahhoz a Tumphoz, akit az elnökválasztás elején senki sem vett komolyan - még a republikánusok között sem. ám ilyen az amerikai álom: Sebi ma a Fehér Házban Donald bácsikánk tanácsadója, és még mindig gyűlöli a Gecit, mint a szart... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

múlt hónapban, mikor is a világpolitikailag jegyzett, macskajancsi futsalminiszterünk kinn járt, hogy lepapírozza a Geci tanálkozóját Donalddal, Washington még arra sem méltatta a kefefejűt, hogy a külügy egy negyedvonalbeli csicskása fogadja, hanem odaadták a feladatot Sebinek. nem lennék meglepve, ha Sebi maga kérte volna Trumptól, hadd tanálkozzon már ő maga egyedül a Csidzsátóval. s ha Gorkán fog múlni, a Geci sohasem fog Trumppal pacsizni... :DDDDDDDDDDDD

szegény jó Bogár Laci bátyánk, szegény jó 5-ös számú selypítős fideszkurvánk, szegény jó fideszjobbágyaink, ők még ünnepséget is csináltak Donald bácsi számára beavatása napján: "eljött a mi időnk! itt az Új Illibeláris Világrand ideje! Trumppal és Vlagyimirral együtt meg fogjuk csinálni!".

zseniális az egész történet.
Varánusz Agyarország erősödik! 2017.03.31 11:57:05
Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses. De mi…..
xyxyxy71 2017.03.31 16:54:53
@rdos: egyébként szerintem ez a full bolond Geci a maga vidéki tanácselnökös-téeszcséelnökös agyával tényleg mindegyszerűen úgy gondolhatja, hogy a kilépés után odakötözzük gazdaságilag magunkat a kolosszus Szovjet-Oroszország seggéhez, és annak (plusz közép-ázsiai országok, plusz Kína) farvízén bőven elevickélünk, és ő lesz az új jóságos Kádár, aki enni ad a népének.

ott is oligarcha-újfasizmust épít Vlagyimir, itt mi meg a lábszagú oligarcha-újfeudalizmusunkat, és mindketten utáljuk a lipcsi Nyugatot a demokrácia-nevű hülyeségével.

tényleg ennyire szét van már gyógyszereztetve és pálinkázva ennek a mocskos tolvaj féregnek az agya.

arra nem gondol a hülyéje, hogy Vlagyimirnak már mindjárt itt van a 70. szülinapja, és az oroszoknál 70 felé mindenkit megpuccsolnak. mégha 40 éves lenne Putyin, érteném is valamennyire a Gecit, de így...
Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok! - IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!! Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül…..
xyxyxy71 2017.03.26 19:03:49
@kekex:

"És akkor jöttök azzal, hogy 1egykutyák'? Na ja"

egyszer megkérdezte a - egy liberál-konzervatív családból származó, egy ideig szintén fidesz-szavazó - haverom tőlem, hogy miért prolizom le következetesen, mélyen lenéző megvetéssel az átlag fidesz-szavazókat?

az akármilyen politikai elkötelezettséggel semmilyen gond nincs. az előző és a mostani rezsim támogatói közt az az alapvető különbség, hogy amíg 2006 után gyakorlatilag kihaltak a fórumokról a balliberális hozzászólások (rengetegen otthagyták a szockókat, az eszdéesz meg teljesen megérdemelten egyszerűen kimúlt), és eszük ágában sem volt védeni azt a politikát, pláne nem a nyilvánvaló tolvajlásokat, addig a fanatikus fideszprolik 2010 óta habzó szájjal-megingathatatlan bolsevik hittel hazudoznak önmaguknak és a világnak a Pártért.

nyilván legbelül ők is tudják, hogy önmagukat becsapva hazudnak, hazudnak és hazudnak a Pártért, de mégis megteszik. miért? elképesztő tolvajlásokat hazudnak el, miközben egy forintot se látnak az egészből, azoknak a talpát nyaldossák többmilliárdos lopások után is, akik a hátuk mögött úgy beszélnek róluk, mint koszos kutyákról.

mert akármilyen gyomorforgató is egy, a rendszer által kitartott fideszpatkány (a prostisrácokos patkányoktól a Fidesz Időkösökön át a 888-asokig, a "közszolgálati" tévéről meg ne is beszéljünk), de az ő szemszögükből nézve mindez érthető: a rendszer a tenyeréből eteti őket. de miért csinálja mindezt egy átlag fidesztalpas?

egy szerencsétlen, küszöböt rágó fideszprolit (akihez csak négyévente szólnak pártközpontból, akkor is csak azért, hogy ne felejtsen el elmenni a Maffiára szavazni) mi visz rá arra, hogy 7 ilyen év után is hörögve védje a maffiát, annak aljas politikáját, az észbontó összegű ellopott pénzeket?

mert egy szerencsétlen életű, ezért politikaőrültté lett proli, akik többségének a politika az egyetlen - aberrált - öröm az életében. ha elvennék tőlük azt, amiért 20 éven keresztül rajongtak, imádkoztak, könnyeztek, hörögtek, vért köptek, ott állnának csupaszon, teljesen megsemmisülten.

ez a különbség a két oldal szavazói közt, és ezért áll még mindig, mint a cövek, a Geci maffia-autokráciája.
xyxyxy71 2017.03.28 19:20:26
most már biztos, pénzügyileg nem hozott megtakarításokat az önkormányzatok számára a folyton ránk támadó háttérhatalmista brüsszel pénzéből finanszírozott ledesítés: amellett, hogy fényerejük gyenge, hamar kiégnek, feszt cserélni kell őket, ugyanannyiba vagy többé kerültek eddig, mint a hagyományos égőkkel biztosított közvilágítási rendszer. garancia nincs, vagy rövid idejű.

a többmilliárdos piacot 2010 után a Nemzet Vejének, az Akácfatolvaj Tiborcnak és haveri körének a cégei zsebelték be az utosó morzsáig.

vannak önkormányzatok, melyek tudatosan nem is indultak ezeken az eu-s pályázatokon, hanem - saját forrásból - profi cégekkel kötöttek szerződéseket. ezek általában 12 év lefolyásúak, garanciális megkötésekkel. ezek az önkormányzatok eddig mind a fényerővel, mind az élettartalommal elégedettek, és már most látszik, hogy megérte a befektetés.

a kérdésre, hogy a nem a Nemzet Vejének, a Villanykörtebecsavaró Tiborcnak a cégeivel szerződést kötő önkormányzatoknál miért működik a rendszer, míg azoknál, amelyek az akácfaerdőket tarra vágó és azt traktorral a falu szeme láttára hazafuvarozó Nemzet Vejével bulizták le az egészet, miért veszteséges a buli, a kormányilletékes az rtl kérdésére azt felelte, hogy...

MOST FIGYELJ!!!

...a kormánynak nem volt és nincs befolyása arra, hogy egy adott önkormányzat mely céggel köt szerződéset egy-egy eu-s pályázat kivitelezésére...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

teleszart szájú, kitaposott cipős, kiálló orrszőrű 888-as és mandineres fideszmunkásőrök! a Tiborc biztosan hálával gondol rátok, amikor a pénzét számolja! :DDD
xyxyxy71 2017.03.29 19:47:28
@Eszter68:

"Befejezzük Badacsonyt!

Magyarország erősödik"

ez már Örkény és az abszurd humor szerelemgyereke.

benne van a bolond Geci egész hazug tolvaj trágyadombja.

ha már Geci... állítólag nyárra készen lesznek az új kísérleti gyógyszerek a Geci számára. én nem állítom egy szóval sem, hogy a Geci ilyeneket szedne, én csak azt mondom el, amit a 888-on olvastam a fideszjanicsárok bejegyzéseiben.

ők már nagyon várják (állítólag a tusnádfürdői sokadalomra befelyeződik kikísérletezés Grazban, és a gyártás is!), hogy a Geci új erőre kapjon tőlük, mert hát, magunk közt legyen mondva, igen csak szarul néz ki a zsebes Geci mostanában...

de akkor újra a Geci lesz Európa Erős Embere és Európa Vezető Politikusa - ahogyan erről a világsajtó is számos alkalommal beszámolt már a szikszói parasztgyerek 888-ától a Geri, az alkesz (nem én mondom, hanem egykori gazdája, Szélesz Gabi bácsi szerint számtalanszor úgy be volt baszva a Geri, mint egy albán szamár) homoki paraszt Hutgeri prostisrácokán át addig a pápaszemes fazonszakállás gyerekig..., na, mondjad már a nevét, most lett a Figyelőnek a főszerkije a gyerek, na, itt van a nyelvemen a neve a gyereknek, tudod, akinek az apja szerint a Fidesz-Maffia egyetlen szakrális értéke az országrablás...

szóval jönnek az új dilibogyók! nem lennék most a háttérhatalmi-sorosista Brüsszel helyében! Kárpát Haza Örökös Kormányzó Ura szét fog csapni köztük ősszel!
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
xyxyxy71 2017.03.19 17:38:10
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: van valami belső infód arról, hogy az országrabló Maffiátok most miért pucsított egyet az ügynökügyben Táskahordó János minapi böffentésével?

a tolvaj, spicli, hantás Gecihez esetleg eljutott valamilyen kellemetlen infó egy, kellemetlenségeket okozható dokumentumról/hangfelvételről/stb., és a Fidesz-Maffia megpróbál előremenekülni?

jó, te egy orbitális nagy fideszbuzeráns vagy, de azt még neked is el kell ismerned, hogy a grazi dilibogyókkal szétkokszolt Geci és a Fidesz-Maffia semmit sem tesz véletlenül: hét éven át szartak az egész ügynökösdire, biztosan vezetik a közvéleménykutatásokat, simán fogják behúzni '18-at, de most valamiért olyan ócskán-zavarodottan hazudgálnak, mint egy rejszoláson rajta kapott tinifiú.

milyen valódi okuk volt erre a pávatáncra, miért hozakodtak elő az egésszel. itt valami nagyon bűzlik!
xyxyxy71 2017.03.23 20:53:43
Philip F. Queeg 2017.03.21. 18:02:19
@rdos:

:)
Már a tavasz sem a régi...

A lego semmi, a Kinder tojásokból kikerülő apró műanyag bizbaszokhoz képest. Na azok tudnak mély nyomot hagyni az emberi talp lelkivilágában.

@xyxyxy71:

"...biztos olvassák a Varánuszt befolyásos enyveskezű fideszbolsevikok a zsebes Geci környezetéből, ezért is hozakodom elő itt a jobbító szándékú megjegyzésemmel..."

Hát hogyne olvasnák. Külön osztály van az agitprop részlegen a Varánuszra állítva, akik figyelik Oxica és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit, taga youtube-os videóit és napiszaros linkjeit, Gábris alfahíres benyögéseit.
És gondolom a te megjegyzéseidre is kíváncsiak...

---

de most tényleg..., te érted, amit írtál, fideszpubi? :DDDDD

te, ugye, még sosem basztál meg egy nőt úgy igazán? ezért is tudsz oly naivan-feltétlenül faszszopó politikusokért rajongani. hát, gratulálunk, közalkalmazott fideszpubi! te vagy az Élet
Császára! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

annyit értettünk a szösszenetedből, hogy Kádár után egy új Apára vágyó közalkalmazottként 1998 óta rajongsz a zsebes-hantás-drogos Geciért, akit a párttitkár apja a '80-as években a nadrágszíja csatjával vert rendszeresen félholtra.

ekkor aztán a kis Geci megfogadta, hogy cserébe ellopja az egész országot, amint egyszer felnő! és sikerült ellopnia, közalkalmazott fideszpubi? hát persze, hogy sikerült a Grazból küldött vitaminokon és ásványi anyagokon tartott Gecinek! ezt hívjátok tik Szakrális Tudásnak...

most itt tartunk. szüntelen taps a Fidesz1-en, a Fidesz Idők sorain, és egykori osztálytársam, a borsodi nyomorult géfodor 888-án :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
xyxyxy71 2017.03.14 17:02:31
a háttérben nyilván itt lebzselnek a politikaőrült, az egész országrablásból egy sánta forintot se látó, kádárárva fideszmunkásőrök a 888-ról és a Mandinerről, a seggnyaló bolsevik fideszpatkányok a Fidesz Maffia médiáiból.

sztalinista fideszpubik, mondjátok csak, amikor belenéztek a pénztárcátokba, és ott már csak egy húszezrest láttok, miközben - bár próbáljátok a fületeket befogni, szemeteket becsukni - feszt azzal kell szembesülnötök, hogy a putriból és a panelből kivakaródzott új történelmi luxusfideszkeresztény arisztokrácia mise előtt és mise után könyökig az ország pénzeszsákjában turkál (mise alatt, hogy ne vesszen kárba a drága idő, a perselyt törik fel), hogyan terelitek el a gondolataitokat? állítólag közületek többen arra esküsznek, hogy ilyenkor gyorsan keresztbe kell raknotok a lábaitokat vagy két ujjatokat, és magatokban gyorsan mondogatni: "visszajönazeszdéesz, visszajönazeszdéesz..."

például, amikor ma olvastátok a hírt: tovább népszerűsíti a Maffia az elvett közös álmunkat, az olimpiát (amelynek a nyereségéből többek közt gatyába ráztuk volna végre az egészségügyet) koszos 500 misiért, ilyenkor mit éreztek? nem szorul egy pillanatra sem ökölbe az arcotok még egy másodpercre se sem, elvégre tik is gyarló emberek lennétek? na jó, csak vicceltem! :DD hiszen tik bolsevik fidezsgyülisek vagytok! :DDDD

mindenesetre a grazi drogon élő Geci ma a saját kacsalábon állást illetően eredményesen hangolt a holnapi szeánszra: nyilván ebből vagy 300 misit vissza kell csúsztatni vagy a Geci zsebébe vagy a Maffia kasszájába.

(a pesterzsébeti sztk egyes részlegein a gépeken még mindig Windows 98-at kénytelenek futtatni, mert az orvosi adatbáziskezelő csak azon fut, új progira meg nincs pénz. pár milcsibe kerülne.)

menjetek, teleszartszájú fideszbirkák holnap is könnyes szemmel éltetni a Csipollát. zúgjon megint a "Geci, Geci", mint anno a Várban. végre újra boldogok lesztek.
xyxyxy71 2017.03.15 17:04:54
én nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez a Grazból küldött lóbaszó drogokon élő, uszító mocskos tolvaj Geci véletlenségből nem májrákos? én nem állítom, hogy az, és nem is kívánok neki semmi rosszat, csupán kérdéseket teszek fel! csakhogy mink, magyar emberek, látjuk, amit látunk... a Geci úgy néz ki, mint egy betegesen dagadt párttitkár és téeszcséelnök 1974-ben.

ugyanis az országrabló Gecinek olyan sárgásbarnaszínű a bőre, mint egy másnapos hígfosnak. jó, milyen legyen annak a bőre, akibe évek óta tolja fel Berci kutya a dilikúpokat; ráadásul még napi rendszerességgel rá is páleszezik erre a Geci. plusz erre jön még, hogy (amiről mindenfelé suttognak egymás között az emberek a városban) hébe-hóba együtt szippantanak a Porcukrosorrú Árpival a Parlament, Jószef Atilla-szoborra néző erkélyén... állítólag. én nem állítom, hogy fúl kólás lenne a Geci, vagy hogy egyáltalán használna ilyen illegális szereket, csak kicsit furcsa azt elképzelni, hogy ha valakinek egy feszt kólamámorban fetrengő hímringyó a haverja, néha ne próbálná ki időnként a span jófajta cuccát. ugye, nem zörög a haraszt...

ha ma már úgyis ide vannak vezényelve a tolvajnak készülő (rossz nyelvek szerint egymás között csak arról tudtok beszélni, ki milyen államtitkári pozíciót fog kapni. igaz ez?) fidelitászos, már húszévesen is velejükig korrupt, még félig gyerek kisköcsögök, mondjátok már el, tik mit hallottatok a Maffia zártláncú zuhanyhíradójában a Geci állítólagos rákos megbetegedéséről.

egyébként tik, fidelitászos kisköcsögök, nagyjából akkor jöttetek a világra, amikor a tolvaj Geci - még innen az anarcho-liberális korszakán, és az angliai, a Sörös finanszírozta ösztöndíján - még KISZ-tagként köpte be a katonatársait "Kurázsi" (más források szerint "Zászló") fedőnéven. tehát tik nem tudhatjátok, milyen menőség is volt a '80-as évek második felében kiszesnek lenni. hát elmondon, kurva menő volt kiszesnek lenni!

na fidelitászos pubik, pont ennyire menő ma fidelitászosnak is lenni. feszítheti méltán a büszkeség az ifjú bolsevik, egy helyettes államtitkárságért is szopok, nyalok, gombot varrok melleteket.

oké, szaros a nyelvetek, a saját anyátokat is szembeköpnétek, ha a Párt utasítást adna rá, de cserébe vár rátok - az új történelmi fideszkeresztény arisztokrácia leendő reménybeli tagjaira - az államtitkári bársonyszék. a hülyének is megéri.
xyxyxy71 2017.03.17 18:29:42
@habakuk000: miután Simicska utalt rá, tutira veheted, hogy katonaspicli volt a tolvaj Geci.

micsoda egy kínszenvedés lehet ennek a rakás szarnak, amint magára kapcsolja a villanyt, és egyedül marad förtelmes belső világával. még talán annyira nem buggyant meg ez a szardarab, hogy ne tudná: az egész kutyaszar, amit felépített, valójában egy hatalmas trágyadomb, melyet csak a farkasmosolyú, markukat tartó, arisztokratáknak készülő kliensek, a kultúrharcos, hortimániás közalkalmazott ideológiaőrültek, a Csermanek után egy újabb Apára vágyó, kádárárva, a közpolitikai felnőttkorúság tekintetében gecibuta fideszprolik, a szockók létezése és a Maffia újgoebbelsi propagandája tartanak fenn.

még minimum egy újabb négy év benne van a drogon tartott, tolvaj Geciben, és 2018-ra vonatkozóan csak az a kérdés, meg lesz-e a kétharmaduk.

de semmi sem tart örökké, ahogyan a NER sem fog.

viszont egy pozitívuma volt a NER-nek: megmutatta, hogy nem csak a baloldal van mély válságban, de a magyari jobboldal sem létezik - van helyette viszont egy végtelenített monty python-film, amelyben aztán a Jézuskától a géppuskáig minden van. a film szereplői pedig nettó "jobboldali" elmebetegek, totál hülyének nézett "jobboldali" politikaőrült prolik és világ tolvaja luxusfideszkeresztény új urak.
Varánusz Orbán és a kommunizmus 2017.02.25 17:18:31
Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta: "A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a…..
xyxyxy71 2017.02.27 18:35:11
teljesen off, de hátha valakit így tudunk jobb anyagi kondíciókkal kecsegtető munkához juttatni a küszöböt rágó, az élettől többet váró fidesztalpasok közül.

nyilván számos feudalizmus-mániás, a lipcsi Háttérhatalom világát gyűlölő, kádárárva fideszmunkásőr olvassa a 888-tól és a Mandinertől a Varánuszt. nos, talán nekik nyújt kiugrási lehetőséget a Nemzeti Kormány legújabb tervezete, miszerint a hodály villákat ezentúl nem kell engedélyeztetni. s mivel ezekbe nagy valószínűséggel a panelből kivakaródzott új történelmi-szakrális luxusfideszkeresztény arisztokrácia tagjai fognak bevackolódni, megbízható cselédnépet is kell keresniük hozzá - olyanokat, akik nem fogják ellopni az új uralkodó osztályunk családi ezüstjét. tehát kik mások lennének megfelelőbbek szolganépnek (cselédnek, szolgának, napszámosnak, parádés kocsisnak, kondásnak stb.), az anyagi tehetségüket állami megrendelésekből megteremtő Új Uraink villáiba, uradalmaira, mint a kubatov-számmal rendelkező, csak a Pártért élő, teljesen megbízható bolsevik fideszproletárok.

egy próbát megér szerintem. a szabadidőben meg, vagy az alatt, míg az urak egy Csendes-óceáni lagúnán pihenik ki fáradalmaikat, lehet majd Wass Albertet olvasni a cselédszobában, a tehénólban, a kapálás közti szünetekben, és könnyes szemmel Édes Erdélyünkre gondolni...

444.hu/2017/02/27/a-kormany-megszuntetne-az-engedelyeztetest-a-300-negyzetmeternel-nagyobb-villak-epitesenel/