Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bencelovescars

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
bencelovescars 2017.03.10 20:55:55
@Nem Penny hajója: Lábas Viki, a Margaret Island énekese volt az a csaj
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
bencelovescars 2017.02.02 09:24:40
@Babosi György: vidéki vagyok, és de sajnos amit Bödőcs bemutat, az úgy is van. De Bödőcs nemcsak az alkoholizmusra világít rá, hanem (ez a sorozat nem tudjuk hogy rávilágít majd) az iskolázatlanságra is. És ha egy budai villában részegre isszák magukat, azért nem ugyanaz, mint amikor egy tiszazalaszabolcskunbasznádon a falusi kocsmában már reggel 10-kor mindenki megitta a 3. sört meg a 2. rövidet. És igen, erre rá kell világítani. De az a baj, hogy akiknek fel kéne kelni ebből a nihilből, azok nem néznek ilyeneket
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
bencelovescars 2016.11.11 17:33:14
@belert: helyi fórum a facebook. De egyébként nem történik olyan sok dolog szolnokon ám
bencelovescars 2016.11.11 17:58:25
@belert: facebookon nincs öncenzúra, csak megosztottság ahogy az egész világon.

Egyébként nem értem miert ekkora sztori ez, történtek ennél sokkal súlyosabb dolgok is. Ez csak sima mindennapi tahóság, amivel találkozhatunk bárhol. Mondom ezt ugy hogy nem vagyok fideszes, pláne nem szalaysta
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
  Nem is az volt a legnagyobb baj a Got Talent második adásával, hogy egy magát költőkent aposztrofáló nő levetkőzött benne, amit a zsűri két férfitagja úgy bámult, mintha akkor láttak volna először ilyet (Márkónak a szava is elállt), hanem az, hogy a kórosan sovány…..
Ezen a hétvégén, május 23-án indul útjára Svédországból az év egyik legfergetegesebb luxusralija. A versenyzők között ismét feltűnnek hírességek. Ezúttal Lewis Hamilton, Dolph Lundgren, David Hasselhoff jelenléte, emeli még ennek a különleges eseménynek a fényét. „Hoff” már rutinos résztvevőnek…..
Verdák, csajok, nitró és persze száguldozás. 2001-ben Rob Cohen útjára indította Hollywood egyik legjövedelmezőbb franchise-ának, a Halálos iramban szériának az első epizódját. A siker óriási volt, a folytatások pedig kis túlzással évente jöttek. Az idén bemutatott 7. rész…..
Abdellal egy nyirkos februári estén találkoztam, akkorra már negyedik hete esett folyamatosan. Én éppen a csapatimat küzdöttem le - helyi tésztaféle, remek töltelékekkel, ha arra járnak, ne hagyják ki -, ő melóból tartott haza, de amikor megláttam, majdnem a torkomon akadt a…..
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
bencelovescars 2015.02.06 21:45:26
@kenguru99: Ha ez igaz, azt sajnálom :( Kőbájker pedig most is írt robogóblogra, szóval még nem fejezte be az együttműködést, de ez is szomorú hír lenne. Jöhetne valami hivatalos reakció a TC-től
bencelovescars 2015.02.13 14:59:40
@GERI87: De pl. tegnap írt sebesség oltára blogra. Mondjuk ez védhető azzal, hogy szerződésben állnak, és bizonyos mennyiségű posztot havonta produkálni kell.
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, de tényleg: az Uproxx összeszedte az év legjobb tévés animgifjeit, itt van mind. Mi csak párat mutatunk belőlük:   ..
A Bors információi szerint Tatár Csilla még karácsony előtt, december 22-én és 23-án is Kárász Róberttel együtt kénytelen vezeti reggelente a Tv2-n a Mokkát, holott már az MTVA-nál rá váró új feladatokra kellene koncentrálna. A Blikk szerint Tatár Csilla mostanában…..
bencelovescars 2014.12.13 16:24:36
@illyria: Na de mi a helyzet a forma 1-el? Szerintem az a legnézettebb. Meg a többi sportesemény.
bencelovescars 2014.12.13 17:19:21
@L.A.M: de illyria a nézettségről írt, és én neki írtam ezt :) nem doggfathernek
Örülünk, mert tananyag, vagy szakdolgozat már voltunk, de lexikonban szócikk még nem. Mostanáig. Tudjuk, van abban valami perverz, amikor az ember a maga szobrát faragja, de minket sem a szerénységünk miatt szeret az olvasó, szóval megírtuk, itt lehet megnézni. Ha az elmúlt tíz…..
bencelovescars 2014.11.14 17:06:08
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: Ismétlés volt csak :(
Amúgy tudja valaki hogy ez most csak egy hiba volt, vagy új epizódok két hetente lesznek?
Ahogy a cc is beszámolt róla, eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy beszámolót közölt arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország…..
Irvine, Kalifornia, 2012 áprilisa, reggel hat. A második DeTomaso Pantera rotyog el az orrom előtt, majd megjelenik mögötte egy 123-as Merci. Beáll egy 190 SL mellé. Rosszat sejtek. Az árkülönbségükből kijönne álmaim flottája, álmaim fényképezőgépével. Ha az autó…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
bencelovescars 2014.09.04 22:33:36
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...