Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huracan1

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, akik utcáról vagy rossz körülmények közül mentünk cicákat, és gazdit keresünk nekik, miután helyrehoztuk őket, igenis elvárásokat támasztunk azokkal szemben, akiknek odaadjuk ezt az érző élőlényt évekre, vagy akár évtizedekre is. Ezt néhány esetben a gazdijelöltek zokon veszik: "hát nekünk nem…..
huracan1 2015.10.31 02:23:27
@Macska_fogó: nekem nincs macskám, már csak ezért is kizárt, hogy összehozzon minket a sors bármikor is. Nekem családtagjaim vannak abból az okból kifolyólag, hogy egy vagyok azok közül, akik felelős döntéseket hoznak, amik egy életre szólnak. Háziállat, házastárs, gyermekek - mind egymásért vagyunk, így még abban az esetben is kizárt, hogy bármikor is segíts bármelyik hozzátartozómnak, ha feldobom a pacskert. ;)
Valljuk be, rettegünk az öregedéstől, és a ráncosodástól, hiszen mindenki fiatal és üde akar maradni. Emiatt az öregedés megelőzésére és a ránctalanításra is vagyonokat költünk, holott lehet, hogy olcsóbban is megúszhatnánk a szépítkezést. Most mutatunk egy pár…..
huracan1 2015.10.23 09:57:04
... és őrülten szexin. Nem hittem, hogy ezt még le fogom írni Nicole Kidmannel kapcsolatosan, de az Interview magazin októberi számában az ausztrál színésznő egykori fényében tündököl, gyönyörű és szexi. Ezt a csodálatos képsort Fabien Baron…..
A blogger személyes ízlésére támaszkodó szubjektív miniposzt.  Udvarra néző szellős konyha a holland Louwerse de Jong honlapjáról. Modern vonalak, természetes anyagok, köztük a mindig befutó vakolatlan téglafal és a számomra nagy kedvenc .....
huracan1 2015.09.21 21:31:48
@DogTheDog: Hű, az én konyhámba lépve is azt mondanád, inkább látványkonyha. :) Gyűlölöm ugyanis, ha a munkapulton bármi a kezem ügyében van, az olaj-fűszerek-csészék kombótól pedig agyhúgykövet tudok kapni. :) Ízlések és pofonok, de nálam még ennyi sincs a pulton, mint a fenti konyhában. Zsupsz a szekrénybe mindent, kivétel a kávéfőző, a kapszulák és a mosogatószer. A mosogatószer sem miattam került a pultra, a fiókban pont annyira van kéznél szerintem, mint a mosogató mellett - főleg, hogy géppel mosogatunk javarészt.

A konyha egyébként szép, kivéve az asztalt. :)) A padló gyönyörű, a bútor szintén. :)
Sokat spórolhatunk azzal, ha odafigyelünk az élelmiszerek minőségmegőrzési idejére. A legtöbb boltban találkozhatunk olyan polcokkal, ahová a lejárathoz közeli élelmiszereket helyezik ki. A nagyobb üzletekben külön a tejtermékeknél, a zöldségeknél és a pékáruknál is van…..
Ennek a bejegyzésnek eredetileg más lett volna a címe (A fiatal nő), de augusztus 10-én egy barátom felhívta erre a cikkre a figyelmemet. (Kedves negyvenes férfitárs, vegyél mély levegőt, azután…..
huracan1 2015.08.11 14:31:57
A kérdés számomra sokkal inkább az, hogy mit keres egy harmincas nő egy negyvenes férfi oldalán. A közhiedelemmel ellentétben a férfiak fölött ugyan úgy eljár az idő, mint a nők felett, és ha körbenézek a negyvenes, "levadászható" férfiak között, nagy eséllyel pocakos, csóró, kétgyerekes, lelakott férfiakat látok. Amennyiben mégsem, azok igen hamar elfogynak a húspiacról, kis túlzással még azelőtt, mielőtt oda kerültek volna. Az egyetlen, amivel a fent leírt tulajdonságokat kompenzálni tudják a jól kinéző, fiatal, ránctalan, mindig mosolygós, gyermektelen nők számára, az a pénz. Ezzel persze nincs is semmi baj, amennyiben mindkét fél tisztában van azzal, milyen alapokon nyugszik a létrejött KGST. Abban a pillanatban azonban, amikor a férfi azt kezdi gondolni, nem a pénz miatt vonzó a fiatalabb számára, hanem mondjuk azért, mert mekkora nagy ász férfi, jön az újabb válás és jó esetben van még tartalék potenciál egy következő, még fiatalabb nőt meggyőzni arról, milyen remek üzlet egy ötvenes férfi mellett leélni jópár évet. Rosszabb esetben jön a kopp, amikor is a férfi rájön, mégsem olyan nagy baj a császár utáni heg, a megereszkedett mellek, a szarkalábak, a narancsbőr - a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a gyenge fizikum, a kopaszodás jutalmaként. Csakhogy ekkor már rég vége a dalnak. :) A negyvenes nő meg bepróbálkozik a pelenkázás helyett a harmincas pasival, aki ugyan mentálisan éretlen, de legalább nem jelent még több nyűgöt a sajátja mellé. Igaz, kissé sarkított a történet, de nem szabad elfelejteni sem 30-asként, sem 40-esként, hogy a párválasztás nem merül ki a kockahasban vagy a feszes cicikben.
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
Napok alatt mintegy 40 ezer ember aláírta Nagy-Britanniában azt a petíciót, ami a gyerekek füllyukasztásának betiltását követeli, arra hivatkozva, hogy az valójában bántalmazásnak minősül. Valóban kegyetlenség lenne? (fotó: flickr.com / Britt Reints) A petíciót egy Susan…..
huracan1 2015.06.15 21:26:06
@pythonozok: Nem tiltakozok én semmi ellen, avagy nem tiltakozunk mi semmi ellen, csupán tényleg érdekelnek a válaszok. A legjobban persze az, hogy melyik lyuk (nem) forr be úgy, mint a másik. A második legfontosabb kérdés, hogy mi okból jár nekem a (többes) szám. :P
Hollandiában nincs nemzeti alaptanterv, a kerettanterv használata nem kötelező, a tankönyveknek és a programoknak nincsen központi akkreditációja. Az általános iskolákban nincs lecke, órarend, menza, rendszeres számonkérés, sulifóbia és kötelező ünneplő viselet. Hogy akkor mi…..
huracan1 2015.05.30 20:21:28
@stanci: Hát, az én gyerekeim számonkérés nélkül is tudják, milyen ügyesek és okosak. Megkockáztatom, egyik családban sincs számon kérve a gyereken semmi, legalábbis én még nem hallottam olyat, hogy anyuka cipőfűző-bekötő-tesztet íratott a nebulókkal. A gyerek természetéből adódóan kíváncsi és olthatatlan a tudásvágya, semmiféle számonkérésre nincs szüksége ahhoz, hogy szivacsként szívja magába a tudást. Aztán persze bekerül az iskolába és lehet izzadni a vért a tanítással meg a számonkéréssel.
Judit érdekes kérdést vet fel Christine múltkori posztja kapcsán, amikor gyermeke szemén keresztül írta meg a határátkelés élményét. Vajon van-e ideális időpont arra nézve, amikor egy gyerek viszonylag zökkenőmentesen átültethető egyik kulturális közegből a másikba? Vagy a…..
huracan1 2015.05.29 08:26:00
Nos, gyerekkoromban Magyarországon belül váltottam iskolát (másik város), és hát utáltam az újat. Befogadtak, sikeres voltam, nyelvi nehézségeim sem voltak, mégis gyűlöltem. Aztán felnőtt életem legelején országot váltottam, imádtam. Pár éven belül 3 helyen laktam, mindet szerettem, a nyelvi nehézségek ellenére. A negyedik helyet utáltam, 16 év ellenére nem tudtam megszokni, hiába volt praktikus, szép, nyugodt. A mostani falut imádom, soha többé nem akarok innen elmenni, pedig a "világ végén" lakunk. A gyerekeimnél szintén változó, hogyan élték meg a költözést. Ők már itt születtek, nyelvi nehézségeik nem voltak, a kicsi mégis utálja ezt a falut, az előzőt imádta. A nagyot nem zavarja, sőt, nem is nagyon érdekli, hol lakik épp, bármikor költözne bárhova, csak szép hely legyen.

Azt gondolom, az iskola, az óvoda -pontosabban a tanárok, nevelők - nagy részben hozzájárul ahhoz, hogy a gyerek hogy érzi magát az adott helyen. A kicsinek az óvónője és az elsős tanárnője egy angyal volt, imádta az összes gyereket, a napközis felügyelők szintén halál jó fejek voltak, a mai napig látogatjuk a napközit, ha arra járunk. Viszont a mostani tanár egy marha (elnézést), utál is a gyerek suliba járni, a kimagasló eredményei ellenére. A konzekvenciát levontam: nagyobb városba kell költözni, hogy a gyereknek legyen lehetősége iskolát váltani, ha valami nem smakkol. ;)
A kecskeméti laktanyák hazánk legjelentősebb laktanyái közé tartoztak. Eseményekben gazdag történetük egészen a XIX. század végére nyúlnak vissza. Kétségtelenül a homokbányai laktanya volt az egyik legnagyobb a kecskeméti laktanyák közül, sorállománya jelentős volt, nem…..
huracan1 2015.05.26 00:11:24
@Longa: Sosem láttam a laktanyák mellett csencselést, de ettől még lehet, hogy volt. :) A tanyavilágban viszont szinte hetente jöttek házhoz a katonák - na ott aztán mindent csereberélni akartak. A kivonulás előtti hetekben, hónapokban a saját ruháikat is megpróbálták eladni és sokszor megrendelésre is dolgoztak: jövő hétre 20 pár zokni... :)
Ha a pasid próbakörre vinne egy másik nőt, less bele a telefonjába, ha úgy adódik, hogy lásd, kivel is állsz szemben. Posztolónkat megdumálta az alfahím, hogy bár szereti őt, meg minden, de lenne egy másik nő, akit egyszerűen nem hagyhat ki. Engedélyt kér, hogy megkóstolja, de mi…..
UTOLSÓ VACSORA - A Cinken felmerült az ötlet, mi pedig nem haboztunk, és megemlékezünk azokról a borzalmas piákról, amikre csak a trú 90-es évekbeli gyerekek emlékezhetnek.     St. Hubertus, ismertebb nevén: Hubi Minden középsulis olcsó bebaszás alapkelléke volt. Édes is,…..
„Azt mondák ismerősök, hogy én ebbe a kapcsolatba csak belemenekültem” - az ex nő nem tartotta komoly embernek Levélírónkat, és a sok hasznos tanácsával csak annyit ért el, hogy felbosszantotta azt a pasit, aki most mégis sír utána. Hogyan lehet elszakadni az…..
A Bors hozta le az idei villastatisztikák első körét, gondolom lesz majd második is az adás után, de a számokat minden rendes ember szereti, így tessék, ezek a releváns adatok 73 nap eltelte után. Az ugrás után lesz két pucér videó is, nyugi. Ez fogyott: 80 kiló hús, 15…..
huracan1 2015.01.29 22:03:10
@cirrmurr: Ez most komoly? 4 tagú családnak nem elég napi egy kiló hús? Valamit nagyon jól csinálok, nekünk fél kiló bőven elég (4 embernek) átlagban.
A nemrég megválasztott hölgy Horvátország első női köztársasági elnöke. A mindössze 47 éves közjogi méltóság ráadásul jó pár évet le is tagadhatna a korából. No, de nem fokozom tovább, hisz egy kép olykor többet ér ezer szónál:  ..
Azon gondolkodom, vajon mi az eljárásmód egy teljesen népmesei fordulatkor.Ha, mondjuk, személyesen Orbán Viktor kopogtatna be hozzám, elém tenné a listát az akárhány millió új munkahelyről és mondaná bátorítólag, hogy na, csak bökjek bátran.Hogy akkor mi lenne. Öt éve…..
huracan1 2015.01.23 21:10:57
@Mj: Ó, nem állítottam, hogy nem jó téma, csak azt, hogy egy másik. :) És mivel igen hosszú, nem offolnék ide hirtelenjében. :))

Véleményem szerint a genetikának sokkal kisebb a hatása, mint az az emberek többségének a fejében él. Nem hiszek a sorsban, az előre elrendelt dolgokban, sem a lehetetlenben, sem a megváltoztathatatlanban, a genetikában is csak addig a pontig, amíg "alapanyagnak" tekintve ki kell indulni valamiből. Szinte a végletekig hiszek viszont az emberi elme erejében, ezen a ponton pedig vissza is kanyarodhatok a poszt témájához: a problémát az elmében látom, nem pedig a politikában, a gazdasági helyzetben, a lakhelyben, a munkanélküliségi rátában. ;)
huracan1 2015.01.24 13:25:10
@Mj: Pont így látom én is, egy sor tényező kihat az ember cselekedeteire. Megjegyzem, nekem is hiába mondott bárki bármit évekig, a felismerés az elme erejéről csak utólag jött. Pont ez benne a csapda, és elég szomorú, amit magam körül látok, és ami velem is megtörtént. Egyetemes népbutítás keretében robotokat gyártunk, de ez is másik téma. :)
huracan1 2015.01.25 00:14:55
@Mj: Én pedig azt mondom: kérdőjelezz meg mindent, azaz GONDOLKOZZ! Mindegy, melyik kiskakas az úr, juss el odáig, hogy a lehető legtöbbet kihozva az aktuális helyzetből ÉLJ! De a legfontosabb, hogy gondolkozz. Kérdezz, hallgasd meg az ellenkező véleményűek válaszát, ezerszer és egyszer, aztán rakd össze a világodat úgy, hogy jól érezd magad benne. Az összes többi mellékes. :)
Csak remélni tudom, hogy a gyerekeimet meg tudom tanítani erre.
Ha egy férfinak potenciazavarai vannak, sokszor azt is megakadályozza, hogy belemenjen egy kapcsolatba, vagy hogy az első kudarcos együttlét után folytatni tudja. Ha ilyen kezdeti élményekkel mégis elindul a kapcsolat, az annak a jele, hogy a női fél nem tulajdonít akkora jelentőséget…..
Interiors Bizarr szobrok 2015.01.19 00:06:12
Vasárnaponként sokszor nézegetek képeket, csak úgy, gyűjtöm őket, ötleteket keresek, és általában találok valami nagyon szépet amit érdemes veletek megosztani itt a blogon... Na, ez ma nem így alakult. Az egyetlen igazán jó leleményem megosztottam Facebookon... elhamarkodott…..
huracan1 2015.01.19 13:16:45
Neked is volt már olyan érzésed, hogy az emberek saját magukat áltatják a Facebookon? A hírfolyamodat (nem csak a tiedet) elárasztják a motiválóbbnál motiválóbb, hangzatosabbnál hangaztosabb jútyúb videókkal, coelho-i magasságokat csapkodó idézetekkel. A vicc az egészben, hogy…..
„Minden évben egzotikus helyekre megyünk nyaralni, de őt nem zavarja, közönyös, nem túl érdeklődő, a tengerparton úgy sétál végig, mintha Csepelen járna” – mit lehet tenni, ha életünk párja egyszer csak elutasító és gonosz lesz, ráadásul már az ágyban is inkább…..