Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán undorító szó az, hogy ingatlanblog, a mûfajban utazó New York-i Curbed mégis baromi szórakoztató sajtótermék. Itt találtuk a Time Out New York-ban megjelent sorozatot mindenféle extrém tetõkertekrõl és loftokról. Olyan csemegékkel, mint az óra a nappaliban, a tetõn…..
namo 2008.01.31 22:49:53
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Mókás bizonyítékot találtunk arra, hogy Magyarország alapvetően még a XXI. században is agrárország maradt, amennyiben a parasztságnak kitüntetett szerepe van a felsőoktatásban. Nem beszélve a nosztalgikus pánkommunizmusról. Az Országos Felsoktatási Információs Központ…..