Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lina2323

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi napom utolsó vendége kicsit kiakasztott. Egymás után csinált mindent, amit nem szeretek. 1. Nálam két fejjel magasabb, csontos férfi, azzal kezdi zuhanyzás után, még 5 perce sincs, hogy megérkezett, hogy megölelhet-e? - Miért kell egy full vadidegen férfinak engednem, hogy pucéran…..
  Én szeretem az embereket. Igen. Ilyenkor mindenki néz rám, hogy nem vagyok normális, az emberek hülyék és én is az vagyok, ha szeretem őket. De az emberek nem hülyék, maximum néha hülyén viselkednek, mert van valami problémájuk amit nem képesek, vagy nem akarnak elmondani. Én mindig mindenkivel…..
  Ezt a kérdést sokan feltehetik, és egész sok különböző oka van. Igyekszem összeszedni az általam ismert okokat. Az egyik, és a leggyakoribb, hogy a kedves vendégnek elég régóta nincsen párkapcsolata, emellett, sajnálatos módon futó kalandjai sem, ergo régóta (akár évek) nem érintette őt nő. Ez…..
Az egyik kedvenc játékom. Nem próbáltad még? Mesélek róla neked. Képzeld el, kedves férfi olvasóm, hogy eljössz hozzám egy egyórás masszázsra. Alig várod. Már a gondolatára, hogy itt leszel, velem egy szobában, velem egy ágyban, láthatsz meztelenül, és a farkadat fogom simogatni, nyalogatni, már…..
  Imádom a férfiakat. Imádom a férfi testet. Imádom a farkukat. És játszani szeretek velük a legjobban. Életemben három férfi volt, és nem több. Három férfi, akivel csókolóztam, akivel szeretkeztem, akinek a farka a számban volt. Ez a szám az elmúlt pár hónapban erősen megemelkedett. Mármint, ami…..
Sziasztok! Folytassuk az edzést, most jöjjön a legerősebb izom a testünkön, a négyfejű combizom. A négyfejű combizom a térdízület egyetlen feszítő izma, tehát az egyenes testtartásban, a járásban nélkülözhetetlen szerepet tölt be, hajlított térdízület mellett a test súlyát tartja.  Na, hogy is…..
Kedves Mindenki!  Örülök neki, hogy eljutott hozzátok a bejegyzésem, és élveztem végigolvasni a kommentjeiteket, ehhez lenne egy -két reakcióm :) Először is, én nő vagyok, és az egész blogot női szempontból nézem.. Szülés után, amikor az izmaim szanaszét voltak, és el voltam hízva igencsak…..
Sziasztok!  A múltkori bejegyzésem valamilyen okból kifolyólag kikerült a címlapra, ennek köszönhetően nagyon sokan láttátok az előző bejegyzést.Remélem, sokakhoz eljutott a info, miszerint nem csak az általános jó közérzethez, egészséghez kell a rendszeres testmozgás, hanem bizony a jó szexhez is…..
Sziasztok! Úgy látom, viszonylag sok ember nem tudja még mindig, hogy az igazán jó szexhez kell egy bizonyos fittségi állapot... No nem kell izomagynak lenni, főleg nőként, de nem árt, ha az izmaink bírják a strapát.. Átvettünk már egy-két izomcsoportot, izmot.. Volt a farizom, a bicepsz, a hát…..
Sziasztok!Egész régen írtam nektek, de nagyon pörgött az élet :D Térjünk csak vissza az egyik legfontosabb dologra életünkben... a jó szexre!! Megbeszéltük, hogy elég sok izom kell hozzá, hogy ne legyen gondunk közben.. teszem azt, egy - egy izmunk elfáradt, és nem bírjuk kitartani a pózt.. Most a…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én sokszor a hajamat tudnám tépni, sírva tudnám verni a seggem a földhöz, hogy miért kell mindig minden egyes nap ugyanazon veszekedni a gyerekkel??? Miért nem öltözik fel reggel időben, miért törli a taknyát, a maszatos száját, a koszt, stb a ruhájába...MIért nem…..
Sziasztok! Kicsit eltűntem, mióta felpörgött az élet. Olyan szerencsém van, hogy szeptember elején elhelyezkedhettem egy csodálatos helyen, a Belvárosi Női Mozgásstúdióban, mint edző. Plusz heti 2-3x dance aerobik órákat tartok. (Plusz a szerelmem, plusz a gyermekem, és a szerelmem gyerekei, a…..
Edzeni kéne, szoktuk mondani sokszor.. Jó, de miért? HOgy jól nézzünk ki? Hogy lefogyjunk? HOgy szebbek legyünk, jobban tetsszünk a párunknak? Nos, igen, ezek mind lehetnek indokok, de nem csak ezért.. Az edzés hatására millió egy pozitív változás történik a testünkben, amiért igenis érdemes…..
Na helló mindenkinek, újfent.. Megint itt tartunk, és újabb gyakorlat kerül előtérbe, ami hamar elsajátítható, de hatékony! Akár mi vagyunk felül, akár alul, akár elölről, akár hátulról.. Ez a szakasza a testünknek nagyon igénybe van véve.  A hát alsó, ágyéki szakaszát is többféleképpen lehet…..
Múltkor írtam, hogy a jó szex élményéhez edzett test szükséges. Ok, nem kell gyúrós állatnak lenni, csak az izmainknak megfelelő edzettségi szinten kell lennie, hogy minnél jobb és komfortosabb legyen a dolog. :)   Megígértem, hogy fogok pár ötletet adni ahhoz, hogyan kell ezeket az izmokat kicsit…..
Sokszor vannak úgy az emberek, hogy edzenének ők, de mikor és hogyan?Az a baj, hogy az edzés szó hallatán mindenki arra gondol rögtön, hogy edzőterem , edzésterv, egy óra izzadás minimum, plusz az utazás. Na ja, de vagyunk ám sokan, akik gyereket nevelnek, két helyen dolgoznak, és ott a háztartás…..
Én nő vagyok, tehát női szemszögből tudom mondani, hogy a jó szex fontos. Nagyon fontos.  De mit tudunk tenni annak érdekében, hogy még jobb legyen?  Olyanná formálni a testünket, ami funkcionális szempontból tökéletesen alkalmas a jó szexre.  És mely izmok kellenek ehhez?  Ha jobban…..
A blogom, és a facebook oldalam címe nem hiába Nincs több kifogás!... Én mindig is az a tipikus kifogás kereső ember voltam.. Csak, hogy felsoroljak néhányat a kifogásaim közül: - Most nem, mert éhes vagyok, éhesen nem jó edzeni..- Most ettem, tele hassal nem okos dolog edzeni, nem akarok…..
Sziasztok Mozognivágyók!! Szécsényi Klaudia vagyok, aerobik oktató, egy 6,5 éves kislány édesanyja, egy csodálatos férfi párja, és kreatív hobbi rajongó. Az eddigi életemet tekintve abszolút a büdős lusta disznó kategória voltam, szerettem mozogni, de sosem bírtam rávenni magam, hogy egy átlagos…..
Nem hiszem el, hogy tenyleg megtortent. Marmint sokszor felhoztam, hogy mkinek megkertek mar a kezet, csak nekem nem. Lehet, h ot eve jegyben jarnak, es meg eskuvo sehol, de az elkotelezodes jele ott van az ujjukon, de az enyemen semmi. Mindig megkaptam, h ne hozzam fel, mert annal inkabb tolodik,…..
Szia Pöttöm!Megint eltelt néhány hét :) Azóta voltunk megint egyet starndolni, és képzeld, babakocsival! Odafelé tök jól elvoltál az úton, a buszon se féltél, és a jó másfél km séta közben is nyugodtan üldögéltél, gagyorásztál magadban. Délelötti alvásod után mentünk.…..
Szia Kincsem!Egy külön bejegyzést szántam arra, hogy úgy nagyjából, felsorolás szinten leírjam, milyen us vagy, miket csinálsz mostanában, mitől vagy te az, aki:Hát, lássuk csak. Vigyorogsz. Rengeteget. Ha olyan zene szól, ami tetszik, ülve előre-hátra mozogsz, vagy állva…..
Szia Pöttöm!Telnek, múlnak a hetek. Az elmúlt egy hónapban kb. minden éjjel egy részét velünk töltöd. Este elalszol szopi közben az ölemben, aztán leteszlek az ágyadba, ahol nagyjából éjfélig alszol, majd behozlak hozzánk. Már meg sem kísérlem, hogy visszategyelek, minek?…..
Lehet, h a hanyattatot sorsu gyerekkorom miatt, vagy a meg szarabb, es tul gyors felnotte valasom a hibas, de kifejezetten igenylem a tarsam, parom jelenletet. Tudom, h dolgozni kell, nekem is, neki is. Igyekeztem a leheto legkevesebb szajhuzas nelkul elengedni horgaszni, trialozni, csak azt vartam…..
Tegnap meglatogatott ocsem. Reg nem jart mar nalunk, kb ket honapja. Szakacs, vmi testepito csoport hivatalos tanacsadoja, o is testepito versenyzo, szemelyi edzo sulit csinal, mikozben mar eddzi is az embereket. Es persze, van egy baratnoje, szoval, rengeteg mindenre kell az a keves szabadideje, es…..