Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meatloaf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Extrém szoptatás 2008.12.16 09:26:00
Tegyétek vissza, nem ARRÓL lesz szó. A hét Szuperpumája Veronica Robinson, aki két kislánya közül a nyolc éves Elisa-t a mai napig szoptatja. Véleménye szerint a gyermekek saját maguk döntik el meddig akarnak szopni. Elisa akkor szophat, amikor kéri, ellenben a nagyobbik testvére…..
meatloaf 2008.12.16 09:50:59
www.youtube.com/watch?v=l8orUaCJ0GY

ez lesz belőlük?!
ehhe
meatloaf 2008.12.16 09:51:40
Sir Alan Sugar egy állat és eppen ezért szeretjük. A manus úgy uralkodik a boardroomban, mint más senki ezen a világon, és hiába akkora, mint egy közepes méretű kutya ülve, nem lehet nem félni tőle. Az angol Apprentice-t nem győzzük eleget dicsérni, reality fanoknak kötelező,…..
A Lost szereplői sokat csodálkoznak, így a "what?" kérdőszó igen prominens a sorozat dialógusaiban - egy jókedvű fan meg összevágott belőle egy fasza kis videót, hogy örüljünk neki. ..
meatloaf 2008.04.09 11:24:30
Ki ne szeretett volna pornófilmrendező lenni kiskorában? Mindannyiunk gyerekkori álma megtestesítője Kovi ezúttal blogolásba kezdett. Szuper! Támogatjuk, pláne a stílust amiben nyomja. Kovi bá naplócskája telis-tele kedves pajkos mosolygó kis figurákkal, ami picit zavaróan…..
meatloaf 2008.02.27 09:02:35
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Milyen virágok jelzik előre a szakítást? A sárga orchideán már túlvagyunk, felírhatjuk még az egy szál fehér szegfűt zörgős papírban. Bónusz: a levél beküldője felajánlotta szegény ronda zsiráfot, írjatok, ha kell, összekötünk titeket. Hello!Nemrég akadtam a…..
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..