Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibenyussz

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek van pénze vitorlázgatni, annak legyen pénze műtétre is. Ezt a pénzt nem gondolhatja komolyan, hát a 2 haverommal pont 5 perc alatt isszuk el” Tisztelt dr. Sásdi Antal főigazgató úr,       Az egyik kollégája az imént megzsarolta, illetve…..
Csibenyussz 2013.06.18 18:21:39
@Rotoxis:

Személyesen ismerem a posztolót. A nevét és facebook profilját nyilvánosan felvállaló emberről van szó. (Mann Dániel, és több helyen a megjelent soroknál be is van linkelve az eredeti levél. Tessék, lehet bogarászni: www.facebook.com/mann.daniel.3?fref=ts). Ott, a hozzászólások között leírja hogy ő is később értesült már az esetről, akkor amikor a srác már a dokinál volt, tehát nem tudott intézkedni. Én személy szerint támogatom őt, és nem feltétlen e miatt a konkrét eset miatt, hanem hogy általánosságban kezdjenek már valamit ezzel a helyzettel. Persze nem az átlagember... hanem valaki(k) döntéshozó(k)... Amúgy az eredetiben az orvos neve is szerepel.
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
Edward Cullen Egy csepp vér 2009.02.01 18:34:00
                                            A szerző (Macipáncica) saját bevallása szerint ez egy hirtelen felindulásból elkövetett szerzemény. Hát nem tudom, ha ilyet ír valaki…..
Csibenyussz 2009.02.01 22:45:48
@Baba Yaga:

Ha lesz folytatás, igérem Te látod először! (na jó, a "kórusos" különitmény, fogalmazzunk így ;))
   Katasztrófa        Két hónap telt el azóta, hogy búcsút vettem Bellától. Mondanom sem kell, mindkettőnket megviselte a helyzet, ennek ellenére Carlisle letett róla, hogy most költözzünk el. Továbbra is bejártam az iskolába a többiekkel, de egyszer…..
Csibenyussz 2009.02.03 11:21:57
 Sajnos ez a fejezet nem fért be egy posztba, mert levágta a végét, ezért ott folytatódik, ahol abbahagytam, de még ugyanaz a fejezet :P        Nem vonultam vissza szobámba, helyette leültem Alice és Jasper közé, és én is hallgattam a verseket. Egy idő után…..
                                    Pár nagyon érdekes kép, amiket a rajongók készítettek :P                              …..
Összeszöknek a könnyek, olyan jön, ami még nem volt. Az információs szupersztráda korában ködös emlék csupán, bár mai napig létező jelenség a tévével terített lengyelpiac. Olvassák szeretettel a Homár zivataros történetének első autentikus teleshopos történetét…..
Ha versenyt írnánk ki Magyarország turisztikai szlogenjéért, a címben látható kifejezés biztosan az elsők között végezne. Nóra ezzel a friss aerovivás élménnyel erősíti most ezt a sajnálatos sztereotípiát: Kis társaságunk ugy gondolta hogy a több éves nonstop munkák után…..