Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Kalman

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem rég találtam egy videóra, amely a SocJus (Social Justice) vagy más néven az SJW-izmus/baloldali-posztmodernista-progresszivizmus -vagy akárhogyan nevezzük- jelenség íratlan törvényeit kicsit viccesen összefoglalja. Ezeket nézzük most példákkal és magyarázattal: 1. A SocJus előtt ne legyen más…..
A Princess története folytatódik, és kiegészül – többek közt – a Duchess-ével. Az első rész ITT.   Hercegnő a levegőben Cowes, ahol a Wight-szigeten a Saunders-Roe bázisa volt, bővítésre szorult a hatalmas repülőcsónak miatt. Növelni kellett a Columbine néven ismert, hatalmas gyártóhangár…..
A bloggal a célom az, hogy bemutassak egy itthon egyelőre kevéssé ismert ideológiát a Social Justice Warrior(SJW)-izmust és hogy betekintést adjak az USA-ban és a nyugati világban jelenleg folyó kulturális háborúba. Miről szól ez a kulturális háború?A tágabb konfliktus a baloldali kulturális…..
A rendőrség hivatalosan is megkezdte azt a nyomozást „a nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása büntette”, azaz a holokauszt tagadása miatt, azon holokauszttagadó cikkek miatt, amelyek sorozatban, elsősorban a Kurucinfón jelentek meg...
(Figyelmeztetés #1: Az Egyenlítő blog szerzői gyökeresen eltérő álláspontokat képviselnek ebben a kérdésben is. Célunk értelmes vitákat kiváltani, lefolytatni veletek és szerzőtársainkkal. Bővebben blogunk "következetlenségéről" itt olvashattok.)  (Figyelmeztetés #2:…..
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Tamas Kalman 2015.09.19 23:25:03
én megértem hogy nem fogadják el a törvényeinket. ha már szerencsétlenek idáig eljutottak, miért ragadnának egy nyomorúságos gyarmat-börtönországban, ahonnan százezrével menekülünk mi magunk, magyarok is, mielőtt ránkcsukják a vasfüggönyt a nyugati szomszédok ugyanúgy, ahogy mi tesszük most az újonnan érkezőkkel? mi várna rájuk, a családjukra, a gyerekeikre itt, ahol a kisebbségeket a mai napig gettókban tartjuk távol a társadalomtól szegregálva, vagy éppen nyíltan fröcsögünk róluk mindenféle rosszérzés nélkül? ahol az őslakosok sem látnak semmiféle jövőképet? miért választanák ezt a nyomortanyát, miért választanák a minimum túlélési szintet, amit magyarország jelenleg maximum nyújtani képes, persze csak ha a bőrszined rendben van? elítélendő, hogy ha már menniük kellett, akkor egy normális, élhető jövőképet szeretnének maguknak és a családjuknak is, nem pedig kiközösített kisebbségként-csövesként megdögölni az alföldi pusztában a sárban fetrengve? több százezer, ha nem egy millió magyar is ugyanúgy angliát vagy németországot választotta, ahogy ők is, én ebben az égvilágon semmi elítélendőt nem látok. a túlélés nem csak azt jelenti, hogy nem lőnek agyon és nem bombázzák le a házad, hanem azt is hogy emberhez méltó jövőképet tudsz kialakítani magadnak az adott környezetben. erre mi magunk, magyarok sem vagyunk képesek itthon a saját földünkön sem.
Tamas Kalman 2015.09.20 07:39:08
@Aranyi Gábor: koszonom a jotanacsod. mar kozel 10 eve "csomagoltam", en is bevandorlo vagyok egy masik orszagban, tobb szazezer magyar honfitarsamhoz hasonloan.
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..