Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lidi Cz.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép jó estét Mindenkinek!:) Csapjunk is bele rögtön a közepébe... Múlt hét szerdától a Vanilla London másik üzletébe helyeztek át, amitől eleinte eléggé paráztam, ugyanis mivel kicsi az üzlethelyiség (a camdeni Vanilla méretének max. negyede), ezért ez ilyen egy emberes…..
Lidi Cz. 2014.09.27 11:51:14
:D
Üdv mindenkinek!:) Pénteken megvolt az első munkanapom, és hát egész jó volt. Kezdjük a munkaruhával... Az elmúlt évek vendéglátós helyei és szakácsruhái után felüdülés volt az itteni viselet. Tudjátok, hogy mi a munkaruhánk...? Minden reggel választhatunk egy ruhát az…..
Szóval, a mai napra az volt a terv, hogy egyrészt kiöltözünk (elegánsan, magassarkúban, stb.), merthogy bemegyünk a központba, és esetleg benézünk a Harrods-ba, illetve a Selfridges-be is, és ne nézzenek már ki bennünket sehonnan. :) Másrészt pedig azért kellett már reggel…..
Hú, jó sok minden történt az elmúlt napokban...   1. Megérkeztünk Londonba, a 27 órás buszút után, frissen és fitten... 2. Rögtön az első éjszaka kizártuk magunkat a szobánkból... Nem a mi hibánk, bonyolultak ezek az angol zárak. Legalább jól összehozta a lakótársakat,…..