Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_kodiak_

178 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PUBG blog Így használd a SCAR-L-t 2017.11.03 16:33:21
Nekem személy szerint a  kedvenc fegyverem jelenleg a játékban.  Nem a lenagyobb sebzésű AR, de gyors és pontos.WacyJackie101 elemzése szerint a SCAR-L-t red dot sighttal, angled foregrippel, compensatorral és az extended quickdraw maggal a legjobb felszerelni. Az elmélete az, hogy míg a vertical…..
Emlékszem amikor ki voltam akadva az Overwatch 20 tickes szerverein és azt gondoltam, hogy kb játszhatatlan lehet az a játék. CS:GO játékosként már a 64 tickes szervereken is csak fintorogva játszok, hiszen 128 ticken minden sokkal élvezhetőbb. Erre jött a felismerés, hogy a PUBG szerverek átlag…..
Korábban írtam már a 4x azaz az ACOG használatártól, bár az a való életben használt eszközről szólt. Most nézzünk meg, hogy a játékban hogyan kell használni a 4x-et ami egy kicsit praktikusabb...
PUBG blog Hitboxok PUBG-ben 2017.09.25 10:40:56
Elöljáróban gyorsan annyit tisztáznunk kell, hogy a játékok nagy része így a PUBG is, nem a játékosmodellt használja a találatok kiszámolására, hanem egy leegyszerűsített láthatatlan modellt amit hitboxnak hívunk. A hitbox nagyjából fedi a játékos modellt de nem pontosan. Egyes animációknál a hitbox…..
Azt gondolná az ember, hogy a compensator a legmenőbb attachment amit az AR csövére lehet rakni a supressor után, de mint kiderült a flash hider sem utolsó...
A VSS Vintorez május 23-án került be a játékba. Eleinte csak a dropban lehetett megtalálni, de hamarosan kikerült onnan és most már bárhol belefuthat az ember ahol loot-ot találni. A számszeríjon kívül ez a másik olyan fegyver aminek saját beépített scope-ja van. Nem is akármilyen, de erre később…..
A Mini-14 a legújabb adalék a PUBG fegyverarzenáljába. A fegyvert bárhol megtalálhatod a pályán, tehát nem csak droppokban van. Körülbelül olyan sűrűséggel találni mint az SKS-t. Ez is egy DMR azaz designated marksman rifle, azaz mesterlövész puska. Gyengébb a sebzése mint az SKS-nek mivel 5.56-os…..
A játék legkülönlegesebb fegyvere talán a crossbow. Ez az egyetlen fegyver ami teljesen hangtalan, és mellé a sebzése is igen erős. Cserébe rettenetesen lassú az újratöltése és a hatótávolsága is limitált. Nézzük mit takar ez pontosan...
Az PUBG motorja igyekszik leképezni a való világ fizikáját. Leginkább a lövéseknél és lövéshangoknál érdekes ez, mivel nem teljesen intuitív, hogy amikor ez emberre rálőnek a játékban akkor mit is hall pontosan. ..
Minden meccs azzal indul, hogy ki kell ugranod a repülőből egy ejtőernyővel. Nem árt tehát tisztában lenni azzal, hogy milyen messzire tudsz eljutni ezzel a géptől. ..
Nemrég kiélesítették a csak FPP azaz "belső nézetes" szervereket. Az alap játékhoz képest, ahol a kamera amivel nézed a környezetedet kicsit a játékosod feje fölött és mögött van, FPP-ben csak a karaktered szemével látsz. Ezzel a játékmenet talán kicsit igazságosabbá válik, hiszen nem lehet egy fal…..
PUBG blog PUBG számokban 2017.08.16 14:49:12
Az IGN megkapta a BlueHoletól a játék statisztikáit és képekbe foglalta őket. Márciusi indulás óta több mint 10 millió meccset játszottak a játékosok. Talán e legmegdöbbentőbb adat a legtávolabbi kill:..
Először vegyük sorra mik azok a felszerelések amik megvédenek az ellenségtől. Alapvetően a golyóálló mellények és a sisakok ezek*. Mindegyikből 3 különböző szintűt tudunk összeszedni, ezeknek a statisztikáit itt láthatjátok:Az első oszlopban a sebzésfelfogó százalékot láthatjátok, a másodikban a…..
A 4x egy időben nagyon el volt rontva, május végén jött hozzá a javítás, de azóta se működött teljesen megbízhatóan. Mostanra helyre állt a rend, a 4x oda lő ahova kell:..
Ez a kis ábra segít eldöntened, hogy mennyi idő alatt teszed meg az adott távolságot. Volt már egy cikk a mozgási sebességekről, ahol részletesen leírtam mivel milyen gyorsan lehet haladni, de abban nem volt benne a praktikus része a dolognak: ránézel a minimapra, látod mennyit kell futnod, hogy…..
Lényegében közelharcra auto, kicsit távolabbra single fire-t javasol az endgameben. De amikor felfele mész a hegyre, jó eséllyel először közelharcra kerül majd sor...
PUBG blog Mi van a dropban? vol. #2 2017.07.31 11:35:18
Volt már egy ilyen elemzés régebben (itt olvashatjátok), de azóta bekerült a Groza és kikerült a VSS.100/27 Groza100/20 M24100/17 M249100/13 Kar98100/12 AWM100/11 Tommy GunA fegyverek mellé kb 50%-ban lehet találni valamilyen páncélt (3-as sisak, 3-as páncél) és ezen felül is van még pár hasznos…..
Újra és újra előjön a kérdés, hogy melyik a jobb kiegészítő, az angled vagy a vertical foregrip. Végre valaki vette a fáradtságot és letesztelte őket minden fegyverhez. A tesztekről a videót a poszt alján találod addig is összefoglalom a lényeget...
Vitathatatlanul az egyik leghasznosabb fegyverkiegészítő amit a játékban találhatsz az a hangtompító (supressor). Ez a fegyver lövéshangját tompítja, így nehezebb, vagy ha hallótávon kívül van akkor lehetetlen beazonosítani, hogy honnan jön a lövés. Hallótávon belül azért a jobb játékosok majdnem…..
Mivel a játékban sokat kell gyalog közlekedni, vagy azért mert épp nem találtunk járművet, vagy mert halkak szeretnénk lenni. Nem árt tisztában lenni, hogy hogy vagyunk a leggyorsabbak.Értelemszerűen a sprint a leggyorsabb formája a mozgásnak, de talán az meglepetés lehet egyeseknek, hogy guggolva…..
Írtam már arról, hogy mennyire ihlette a valóság a játékban szereplő járgányokat, de most kicsit komolyabban vizsgáljuk meg őket. Melyik milyen gyors, mennyi üzemanyagot fogyaszt illetve mennyire golyóállóak...
Az épületek után most a járműveket nézzük meg. Honnan vették az ihletet a készítők?A Dacia 1300-ast 1969-ben kezdték el gyártani Romániában, a hetvenes évektől a keleti blokk (Varsói Szerződés tagállamai) és így Magyarország útjai is tele voltak ezzel a típussal. A játékban az egyik legjobb járgány.…..
PUBG blog PUBG a valóságban 2017.06.09 16:26:55
Nem meglepő, hogy a PUBG pályájának elemeit valós helyszínekről, tárgyakról mintázták, hogy autentikus hangulatot találjanak a játéknak. Itt bemutatok néhányat a könnyen felismerhető dolgok közül a teljesség igénye nélkül...
KODIAK Új cikkek és útmutatók 2015.04.22 09:36:14
Minden egyhelyen itt: KODIAKCSGO.COM ..
Ezentúl itt találjátok meg a tutorialokat, füst dobós videókat és egyéb érdekességeket.  ..