Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félre Beszélő

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017 őszén érkezett róla az első jelzés a Járókelőre. Azóta csak a baj van. Volt már helyszíni szemle, készült róla jegyzőkönyv, járt kint a tévé és legújabban azt is megígérte a Fővárosi Önkormányzati Rendészet (FÖRI), hogy hamarosan kezdeményezik az elszállítást. Az amerikai rendszámmal ellátott…..
Hófehér bőrrel áldott (?) meg az ég, aminek vannak bizonyos hátrányai is. Ilyen, hogy nehezen (vagy szinte alig) barnulok, és inkább égek, mintsem szint szerzek. Egy-két órányi gondatlanságból több napos szenvedés is lehet. Mivel ápoljuk a leégett bőrt, hogy ezt elkerüljük? Tippek az enyhébb…..
Piacra dobták Magyarország és egész Kelet-Európa egyik első passzívházát. Pilisszentlászlón, a festői Visegrádi-hegység közepén található az a mintegy 320 négyzetméteres családi ház, ami azontúl, hogy egy másfélszobás panellakás rezsijét emészti fel, most 120 millió…..
Sexy Asian Girls Tatiana Tein 2014.03.13 06:40:01
..
Félre Beszélő 2014.03.13 12:28:13
Nemrégiben fejhallgató vásárlásra szántam el magam, ami végtelenül egyszerű feladatnak tűnhet, de rá kellett jönnöm, nem is olyan könnyű kompromisszumok nélkül kiválasztani a megfelelő darabot. Fontos volt számomra, hogy egy olyan készülékhez jussak, ami kompakt,…..
Félre Beszélő 2013.10.11 12:53:41
Bizonyára egyedi technikai malőrt fedezett fel nohab az Orfűről hazamentett gösseres poharán. Lemérte ugyanis, hogy a fél literes jelzésnél mennyi anyag kerül bele, és hát kicsit kevesebb, mint fél kilo. A kezembe akadt a minap - fogalmam sincs, hogy került haza - egy…..
John Maloof, az amatőr történész, 2007-ben egy chicagói aukcióház árverésén bukkant rá egy jelöletlen, temérdek negatívot tartalmazó dobozra, s ezzel felfedezte a huszadik század egyik kiváló utcai fényképészét. Személyes érdeklődése szorgos kutatómunkává alakult, s az…..
Múlt heti naiv ügyfelünk sérelmezte, amiért megpróbálták rázárni a szervizt, amikor közölte, hogy nem fizet a félkész iPodjáért. Az iPhoneszerviz.hu csapata elnézést kért Facebookon, illetve kiegészítették a történetet. Minthogy az még az eredeti bejegyzésből kiderült,…..
Remélhetőleg nem a főváros csődjének szele lengedez megint, mindenesetre aggasztó, hogy a BKK-nak egy hónap alatt nem sikerült eltakarítania egy széttört buszmegállóüveget: A BKK csak akkor intézkedik gyorsan ha az őt bírálókat le akarja tiltani a facebookos oldaláról. Most…..
Elképesztő állapotok uralkodhatnak a bevásárlókomplexumokban, ha már a bekamerázás sem segít. Na nem mintha a próbafülkékben lenne kamera, így aztán oda a biztonságiaknak kell benézniük: Panaszom a személyiségi jogokhoz kapcsolódik, Most szombaton a westendbe vásároltam…..
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Bhaal tapasztalata alapján komoly biztonsági rést ütöttek a Praktikeren a tolvajok. Azóta a párszáz forintos zárakat zárt szekrényben tartják és a kiválasztott terméket is külön személyzet viszi a pénztárhoz: Ma (2012.08.19-én) délután 1 óra körül elmentünk a párommal,…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Naiv ügyfélre a takarítónéni rontott rá a Pécsi Árkád mosdójában, mert nehezményezte piercingműtétjét. Nem mindennapi dolog történt velem ma a Pécsi Árkád mosdójában, azt  hiszem, hogy sikerült megcsípni a pláza-jómunkásemberek társadalmának legpimaszabb…..
Naiv ügyfél nem érti, miért neki kellene helyreállítania a mérőóra környékét, amit az ELMŰ szerelői amortizáltak le évtizedek alatt: Elektromos Művek, már megint. De ez a pofátlanság csúcsa, talán jogszerűen(?) alátámasztva, ha van ilyen. Anyáméknál a villanyórák…..
Félre Beszélő 2012.07.23 14:21:56
@ex-dr. vuk: Jaj! Csak feljelentést ne! Jön igazságos és ellátja a bajunkat! Még a végén kirúgnak valakit!
Naiv ügyfélnek rendszeresen félbehajtva tuszkolják be a postaládájába az interneten rendelt telefonkijelzőit, amik néha széttörnek, néha nem. Történt egy szép június 26-ai napon, hogy rendeltem az ebay-ről egy Iphone 3g kijelzőt, mert sajnos az enyém tönkrement. Nem ez az…..
Egy gyorshajtás, ami talán meg sem történt, sorozatos eljárási hibák, eltűnt harmincas tábla. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Tékozló Homár T-Homeless lettem 2012.06.22 16:08:00
Pál már örült, hogy a T-Home milyen gyorsan bekötötte új lakásába az összes szolgáltatását, aztán pár nappal később kiderült, hogy bár ő használja, a telefonszáma nem létezik a rendszerben, ezért aztán ki is kapcsolták. Hiába mondta le azonban az új előfizetéssel…..
Subba Drive in szopatás 2012.06.15 16:08:00
Gyorséttermi dolgozók lebegő dolgokkal való beszopatása.  ..
Félre Beszélő 2012.06.16 06:47:10
@ergerberger: Ne má'. Tényleg? Soha nem gondoltam volna...
Rosszabb a helyzet, mint azt olvasóink gondolhatták. Az egy dolog, hogy a forgalmasabb csomópontokon lopják az aprót, de a BKK szerint a megjavított gépeket negyedórán belül azonnal újra széthekkelik. Ugye, ha lenne mágneskártyás rendszer, nem is kellene aprót visszaadni. Illetve a…..
Sanyi felfedezte, hogy miért nem adnak vissza a jegyautomaták. A klasszikus ATM-eldugaszolós trükk itt is beválik, az eltorlaszolt pénzkiadó ajtó mögött természetesen ott volt a visszajáró. A történet fénypontja, amikor naiv ügyfél bejelentette az esetet a…..
Bogyónak sikerült kivennie egy 40 éve bomlásnak indult nyárikonyhát Siófokon, amiben az égvilágon semmi nem működött. Hát ezért volt olyan olcsó! Május elejétől Siófokon kaptam egy állást, ezért április közepén aktívan elkezdtem albérletet keresni. Sajnos mivel még…..
Félre Beszélő 2012.06.07 16:56:59
@igazságos: Mán elküldtem a feljelentést, de lehet, hogy az a postás is szabin van, akinek kézbesíteni kéne.
Félre Beszélő 2012.06.07 17:01:13
@igazságos: OK, akkó mennyé be rajta és kérdezd meg, hogy megjött-e! Ha nem akkor ugorj el a postára, de ne felejtsd otthon a meghatalmazást és ne botrányolj, mert még a végén valakit kirúgnak!
Izgalmas feladvánnyal kedveskedett a NAV Attilának, aki továbbpasszolta azt Önöknek. Egy hivatalos levelet kapott volna tőlük, de elrontották a címét. Telefonon csak akkor tudnának segíteni, ha tudná, miről szól a levél. Amit nem tud átvenni. Jön ma a postás, szerencsére régi…..
Félre Beszélő 2012.06.06 15:47:59
@PlastiCat: Nem szabad! Még a végén valakit lecsesznek miatta! Nem reklamálunk akkor sem, ha büdös húst ad a hentes és akkor sem, ha valaki hanyagsága miatt tévesen számláznak a szolgáltatók.

Még a végén valakinek az állásába kerülne! Ez így igazságos!
Félre Beszélő 2012.06.06 17:46:24
@SteLanZ: Van recepció 7-től 18-ig, de a postás ezeken a napokon be sem jön az épületbe. A recepcióra az összes cég adott le meghatalmazást, de a reklamáció után már a korábbi meghatalmazás hirtelen nem lett jó, mindekivel újabb, a posta által hitelesített meghatalmazást írattak. Ez is megvan mindenkinek, de ezekben a napokban így sem jönnek a levelek...

A gond az, hogy a helyettesítő postás a sok levelet nem hozza el a postáról, mert nehéz a táska, sok a levél. Ennyi. Be sem jön az épületbe!!! Egyébként nem a rendes postásunkat rúgták ki, hanem a helyettesítőt, aki nem hozta ki ugyanígy a leveleket.