Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outatime

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Egyszer lerobbantunk az út szélénMost meg…..
outatime 2014.09.28 06:45:25
@Perkó Rudolf Márk:

Értem én, hogy van dokumentum hasonló kiállású Bogárról. Meg azt is értem, hogy California Look, meg Beach Boys, és Surfin' és egyebek.
Attól még nem szép, hogy másnak is ugyanaz volt a pillanatnyi elmezavara. ;)
Illetve szerintem nem szép, de ez csak egy vélemény, nem támadó szándékú jólmegmondás. Annyi az egész, ahogy nekem bejönne úgy profi munka benyomását keltené, ahogy most áll az autó eléggé sufnituning-érzetű (ahogyan eddig az is).

Én inkább drukkolok kicsit, hogy jól sikerüljön a Bogár a végére. Lehet ültetett felőlem (párhuzamosan, mert az úgy szép és profi), a kendácsolás is belefér, főleg amíg a gazdája jól érzi benne magát, és fenntartások nélkül lejön vele Kékestetőről adott esetben. Ez nekem azt jelzi, megbízik az elvégzett melóban, főleg ha minden baj nélkül le is ér.
Mindettől függetlenül ne hagyjátok a kedveteket elvenni tőle!
Ha meg ilyen orrlógatósan tetszik Tibornak, akkor maradjon ilyen, elvégre az övé, a kontót ő állja, járni vele ő fog.

Mindig mondom, szerencsére nem vagyunk egyformák.
- Láttam egy zombit a lépcsőházban. - Belógunk a cateringre? - Szerinted mi az a lefóliázott tartály, ami itt lóg a darun? A szerkesztőség monoton spiáter-téligumi-kisturbós szólamokra tagolható kánonát új típusú mondatok színesítik csütörtök óta, amikor megindult a…..
outatime 2014.08.29 20:48:57
Belsőség Nézőpont kérdése 2014.08.27 11:34:46
Imádtam a hétvégi Belga GP-t. A világ legszebb helyén, egy csodálatos pályán soha nem volt még rossz futam és feltett szándékom, hogy egyszer autóval is kipróbálom, ha már annyit szimulátoroztam rajta. Az Eau Rouge-Raidillon-kanyarkombináció pedig vitán felül a világ legjobb…..
outatime 2014.08.28 20:47:17