Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsz

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CMO klub felmérése szerint a megkérdezett marketingesek nem tudnának PR, keresőmarketing és online marketing nélkül élni. Ha muszáj lenne a tradicionális médiától válnának meg.  Vagyis, ha megvágnák a büdzséjüket a válaszadók több mint fele a tv-t és a sajtót…..
K: Sokat hallani a megkülönböztetésről, hogy meg kell különböztetnem a cégemet a többiektől. De hogyan..? V: Ha olyan vagy, mint a többi versenytársad, akkor max. egy esélyed marad az életben maradásra: az árharc. Azt pedig új belépőként nehéz túlélni.. szóval a probléma…..
Már elég sok szó esett az eDM-ekről, az email marketingről, úgyhogy most közzétesszünk egy kötelező ellenörzőlistát. Érdemes végigfutni rajta, mielőtt kilőnéd az emaileket az ismeretlenbe: Van txt verzió az emailről, vagy egy link a honlapra kitett verzióra?A feladó…..
Az ingatlan piacon mostanában enyhe lassulást tapasztalt egyik ügyfelünk. Az  ő piacát érintő megtorpanás kapcsán kezdtünk el beszélgetni a marketingről nehezített pályán. Mind éltünk már meg nehezebb periódusokat, gazdasági lelassulásokat. Mivel ezt a lelassulást a…..
Kérdés: Péter nagyon kíváncsi: kérdezi, hogy „mi a különbség a marketing és az értékesítés között? Hol a határ?„ Válasz: Hát igen, elég szorosan összetartoznak. Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor a marketing egy értékesítést „támogató”…..
A kérdés: Van egy új termékünk és szeretnénk megmutatni a viszonteladóknak és a nagyobb vevőknek, de az a baj, hogy ezekre elég kevesen szoktak eljönni. Mikor hívjam őket? Vagy mi mást tehetünk? Válasz: A termékbemutatók esetében 3 fontos dologra kell figyelnünk: 1.…..
Zsolt kérdése: "Most induló cégünknek szeretnénk logót, névjegyet és honlapot. Van olcsó és drágább ajánlatunk is, de nem tudom, hogy mennyire éri meg ebbe befektetni az elején? Mennyire fontos, hogy profi vagy nem annyira?"A válasz: Főleg ha ismeretlen, induló…..