Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sensemilla

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindegy, hogy indul a nap. Ha az ember fiatal, és egy szupermarketben dolgozik eladóként egy olyan országban, ahol mostanában mindenki annyira ideges, hogy 10 deka párizsit sem tud normálisan kérni, nos akkor valószínűleg minden nap rosszul indul. Éppen ezért képedtem el ma a…..
Another party was over... lencsetúladagolás, újévkezdet, újra-kell-menni-dolgozni-bevillanások. Hol van már az állandóan szóló, zavaró Last Christmas. Mindenhol konfetti. Sötét szoba, szótlanság, depresszió. Ezeket a dalokat csak úgy szabad végighallgatni, ha mindegyik után egy…..
Nagyon nehéz kérdés. Nehéz egyrészt azért, mert keresztény vagyok, és némileg a saját szennyest kell a válasz során kiteregetnem. De csak némileg. A nagy különbség az, hogy a saját szennyesemhez csak nekem van közöm, míg az egyház dolga, épp a keresztény teológia szerint, az…..
Csodás, éveken áthúzódó szakítás: én úgy értem, hogy sztár is van a dologban (ezért összejön az egyik „előadóval”, jól elvannak egész este), majd a szemét testvér lenyúlja, és a végére és a végére még bejön ez az iwiw, ezekért a posztokért érdemes…..
Kitört az általános pánik a coffeeshoptulajdonosok körében, miután július 1.-től betiltották a  dohányzást vendéglátóipari egységekben nyilvános helyeken. Ez a szmókerek esetében annyit tesz, hogy kizárólag tisztán füvet szívhatnak, dohánnyal nem keverhetik. Ha az…..
Schmitt Pál múlt heti kardrántása a Szcientológia Egyháza mellett kisebb felhördülést váltott ki a drogokkal szakmai és nem hitéleti szinten foglalkozó szervezetekből:A Magyar Addiktológiai Társaság és az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesülete megdöbbenéssel értesült arról,…..
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Lecsóóónak évkezdésre az jutott, hogy számlatulajdonosként beolvadt a tavalyi "év bankjába". A netbankos nehéz időket átvészelte, de azóta az ATM-ekből fogy el a pénz amerre jár, a fiókokban pedig nem igazán akarnak vagy tudnak neki segíteni:Január elsején, lévén…..
comment:com Jó vs. rossz 2008.02.09 20:00:00
Ha szombat, akkor filmek, popcorn, meg némi forralt bor. Bulizzon az, akiben van még némi elszántság, hogy hajnali egyig módszeresen, emberfeletti akaraterővel lerészegedjen, aztán pár órán keresztül még a tudatvesztés határán spiccben egyensúlyozva rohangáljon fel-alá. Inkább…..
Rég láttam ilyen provokatív és zavaba ejtő reklámot mint amit a Holland Szocialista Párt készített néhány héttel ezelőtt. Ebben egy 86 éves nénit látunk, aki a kormány egészségügyi politikája elleni tiltakozásul vetkőzik anyaszült meztelenre. Az ottani megszorító csomag…..
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..