Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.Witwicky

19 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétséges, hogy három évvel ezelőtt a Ha/ver vesztét a hazai mozikban konkrétan a szinkron hiánya okozta volna, mindenesetre nem árt, hogy a folytatás bebiztosítja magát ezen a téren, mint ahogy címbeli változásokat is észlelhetünk. Az első rész tényleg olyan siralmas…..
S.Witwicky 2017.09.05 20:07:49
@Szatyi93: Az egyik legminőségibb szinkront készíti a studió
S.Witwicky 2017.09.05 20:08:35
@S.Witwicky: Activ kommunikációs kft,így ismerősebb lehet
Mozikon 2014.11.22 21:21:27
2015.január 2.-án érkezik a mozikba az amityville-i borzalmakat feldolgozó horror,ami a The awakening címet kapta.A film egy háromgyermekes anyáról szól,aki beköltözik a szellemjárta házba.A rendezőt tekintve nincs okunk félni a végeredménytől,hiszen az a Franck Khalfoun…..
S.Witwicky 2017.08.30 16:36:21
Mozikon Thriller (1983) 2015.10.31 16:08:47
Mi más lehetne a mai nap himnusza,mint Michael Jackson 1983-as Thriller című zenéje.Nemcsak a zene,hanem a klip is felér egy kisebb hangulatbombával. A videót John Landis rendezte,aki társszerzőként a forgatókönyv munkálataiba is segédkezett Jackson mellett.A horror szösszenet…..
Mozikon Halloween :D 2015.10.31 01:12:31
Egy szál cigi,egy meleg kabát,egy sál,telehold.Kell ennél több egy ködös őszi éjszakán,mikor egyedül tartasz hazafelé a nem túl közeli kocsmából?Az este elején még azt hitte,hogy nem,pedig ha tudja,hogy mi vár rá,akkor nem gyújtja meg azt a szál cigit,mert a futáshoz bizony…..
A Youtube-ra felkerült videó miatt egy középiskolás lány öngyilkosságot követ el.Az elhunyt haveri köre skype-on egyeztetik a hétvégi buli részleteit,mikor egy ismeretlen belép a beszélgetésbe,majd egy játékra ösztönzi a társaságot,amelyben kiderül,hogy senki sem olyan…..
A lista szubjektív.Tudom,hogy szinte mind a három darab kifogásolható,mert szemétség jobbnak tekinteni a feldolgozást az eredetinél,ami már epikusnak számít,de számomra jobban sikerült ez a három mozgókép a nagy klasszikus elődöknél.Belevettem pár sokatmondó mozi bevételi…..
S.Witwicky 2015.08.27 18:45:52
@Globetrotter2014: Nem merült ki a készlet,ezek azok amiket mostanában újráztam.Az Amityville horror sem egy elhanyagolható darab Ryan Reynolds-szal,hoppá meg is van az 5! :D
S.Witwicky 2015.08.30 22:41:27
@Simeone12: Legalább a Kört :D
Az első epizódra 1,03 millióan voltak kíváncsiak,így nem kellett sokat gondolkodni azon az alkotóknak,hogy lesz-e második évad.A Music Television berendelte a következő 10 epizódot. Csodálatos élmény volt Bob Weinsteinnel és a csapatával dolgozni, akik igazi szakértői ennek…..
'Everyone has secrets. Everyone tells lies. Everyone is fair game.' Mindenkinek vannak titkai.Mindenki hazudik.Mindenki egyenlő esélyekkel indul. Vártam.Nagyon.Megérte.A Sikoly (1996) az első horrorok között volt,amelyekkel elkezdődött a műfaj iránti vonzalmam. Ghostface karaktere…..
Ráakadtam egy gyöngyszemre.Négy fiatal autóbalesetet szenved egy elhagyott országúton,így kénytelenek várni a segítségre.Az éjszaka hűvös,ezért tábortűz mellett múlatják az időt.Na de mit ér a tábortűz rém históriák nélkül?El is kezdik kedvenc sztorijukat.Van itt…..
Azok után, hogy már A hihetetlen család kritikám is mekkora sikert okozott, elkerülhetetlen volt számomra, hogy a Bird-rajongók Szent Grálját, a Szuper havert is lefikázzam divatból, ellenszenvből vagy hozzá nem értésből. (A megfelelőt tessék aláhúzni.) Azért kicsit fáj a…..
Brad Birdöt őszintén csodálom, mert nagyon ráérezhetett valamire, ha három legnagyobb jóindulattal is csak korrekt animációs filmjét Szent Grálokként tisztelik. A mainstream egyik legtúlértékeltebb rendezőjét pedig legjobban nyilvánvalóan legnagyobb hatású műve felől lehet…..
Mozikon Nightmares (1984-2010) 2015.05.25 11:20:48
Rohansz.Valami üldöz,nem látod mi,de érzed,hogy a nyomodban van.Az egyforma házak által szegélyezett utcát beborítja a sötétség,csak a vibráló utcai világítás ad egy kis fényt.Kiabálsz,de a hangod süket fülekre talál.Kétségbe esve rohansz az egyik ház verandájára és…..
S.Witwicky 2015.06.02 08:22:21
@Simeone12: Nem találtam eddig semmi infot a folytatásról,de a bevételt elnézve esélyes,hogy Freddy újfent feltámad! :)
Sok mindent nem tudunk ehhez hozzá fűzni, ahhoz még keveset ittunk, viszont a mozgókép mellé néhány fotót is gyűjtöttünk. Igazi családi film lesz ez Tom Sixtől. ..
S.Witwicky 2015.05.08 09:27:23
Mély levegő,szem lehuny,számolj tizenkettőig!Ha még élsz,akkor nem fertőződtél meg!Mark Forster filmje nem egy átlagos zombi film,hanem az új évezred legnagyszerűbb zombifilmje. Danny Boyle 28 nappal később-jénél sokkalta pörgősebb és kilátástalanabb,kényelmetlenebb helyzetbe…..
Lou Bloom egy tehetséges fiatalember,aki fémhulladék leadásával(lopott fémhulladék) keresi a betevőjét.A kiugrási lehetőség,viszont most elérkezett számára,mikor hazafelé tartva egy közúti balesetbe botlik és figyelme a balesetet rögzítő operatőrökre irányul.Eldőlt,ő…..
S.Witwicky 2015.03.19 11:02:03
@mojoking77: Bizony Gyllenhaal jó úton halad,hogy akkora színész legyen,mint deNiro,persze nem csak erre az alakítására gondolok.Reméljük öregkorára nem adja be a derekát minden szarnak,mint Robert bácsi! :)
150 évvel ezelőtt Darkness Falls városában keletkezett a Fogtündér legendája. Matilda Dixon a gyermekek tejfogait veszi el, cserébe pénzt hagy a gyerekeknek. Egy tűzesetben, ami a házat érte, a nő súlyos égési sérüléseket szenvedett, és érzékeny lett a fényre, így egy…..
S.Witwicky 2015.02.21 04:56:41
Ralph Sarchie new york-i rendőr,aki éjszakánként az utcákat járja,nappal a családjának él.Egyre nehezebben feldolgozható dolgok történnek vele nap mint nap.Egy éjszaka elég különös esethez riasztják őt és társát.Az olasz család furcsa hangokat hall a pincéből,szerintük azok…..
Mozikon Dracula untold 2015.01.26 14:06:23
'A világnak olykor már nem a hősök kellenek,olykor ami kell az egy szörnyeteg!' Ez a mondat talán össze is foglalhatná a filmet,viszont vizualitás terén is élmény volt az Ismeretlen Drakula.Ha sztorit szeretném ismertetni,akkor elég annyit mondanom,hogy nézzük meg Francis Ford…..
Egy mára már klasszikussá nőtt film a mai alanyunk. A kör 2002.ben indult hódító útjára, hangsúlyoznám, hogy csak a világ nagy részén. A film elődje egy 1998-as japán produkció, a Ringu, majd ahogy az hollywoodi berkekben szokás, a kelet alkotásait „amerikaizálják”, és…..
Mozikon 13 sins (2014) 2015.01.03 13:05:26
Mit tennél,ha valaki felhívna és azt az ajánlatot tenné,hogy milliomos lehetsz,ha kiállsz 13 próbát?A koncepció jónak tűnik,de nem egyedi és tökéletes. Elliot (Mark Webber) nem áll túl fényesen anyagilag és a baba is úton van menyasszonyánál.A helyzete kilátástalannak…..
A most következő 10+1-es lista meglehetősen szubjektív, ráadásul a szokásomhoz híven nem csak a 10/10-es filmeket zsúfoltam fel rá. Akkor vélhetően sokkal rövidebb is lenne, inkább azokat a produkciókat gyűjtöttem össze, amelyek számomra emlékezetesek voltak az idei évből,…..
Szenteste.Angela dolgozik a legtovább,így ő hagyná el az irodaházat legutoljára,csakhogy az autója nem indul.A segítőkész parkolóőr megpróbál segíteni neki,de továbbra sem működik.Angela taxit hív,a kocsi meg is érkezik,viszont Angie nem tud kijutni az épületből,mert az…..
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
S.Witwicky 2014.12.07 13:21:17
Az igaz történeteken alapuló filmek mindig különlegesek, jobban beleéljük magunkat a cselekménybe. Ez pedig A rettegés házának esetében nagyon is igaz, így jobban megragad mindenkit az ott lakó család szenvedése. Hasonlóan talán a Démonok között című filmhez, ami szintén…..
Smoking Barrels Horns (2013) 2014.10.31 20:00:00
A filmkészítők mindig benne vannak a slamasztikában, ha regényekből készülő feldolgozásokba kezdenek. Ami működik 500 oldalon, az egyáltalán nem biztos, hogy jól mutat a filmvásznon másfél-két órában. A legszembetűnőbb gond a terjedelemmel van: ha egy rendező /…..