Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuGo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy roppant érdekes és szórakoztató öszvér a Get Off My Planet! Műfaját tekintve sci-fi stratégiai lövegtorony, vagy talán lövegtorony stratégiai sci-fi, vagy ezek ismétlés nélküli permutációja. Hogy miért? Mert több műfaj jellemzőit tudhatja magáénak. 2355-ben járunk,…..
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
Quake III Arena. Böngészőben. Akinek ennyi nem elég, hogy kipróbálja a Quake Live-ot, olvassa el ezt a cikket, hátha kedvet kap. A játékhoz sajnos le kell tölteni egy plugint, szóval éppen azokat az irodai munkakerülőket lövik meg ezzel, akiknek nincsenek adminjogaik. De otthoni…..
Nagyon kellemes és eredeti logikai játék a Perfect Balance: tetriselemekből és körökből kell felépítenünk olyan tornyot, hidat, vagy bármilyen más konstrukciót, ami stabil, tehát nem dől össze. „Kicsit bugos, de csak pont annyira, hogy néhány pályán megkönnyíti a…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
  Nem kell félni, olvasóink a következő hetekben se maradnak fogyasztáscsökkentő és teljesítménynövelő csodaszer nélkül. A mai nappal megkezdtem az olajleválasztó bödön tesztelését; ötezer forintos befektetés a tisztább bolygóért. Munkaköri kötelességünk, hogy…..
Na jó, a ma postolt Defender of the Crown tényleg bugos egy kicsit, kárpótlásul jöjjön Bandi találata, a Rifleman, amiben egy második világháborús mesterlövésszel kell küldetéseket teljesíteni a first person shooterekben megszokott nézetből. A játék kicsit unalmas, de nagyon…..
Igazi flashjáték-klasszikus a Planarity, amiről már megemlékeztem. A programban a feladat egy csomópontokból és élekből álló objektum, ún. síkgráf kibogozása úgy, hogy ne legyenek a gráfban egymást metsző élek. A Planarity nagy baja volt, hogy igazi pályák helyett csak a…..