Regisztráció Blogot indítok
Adatok
max val bir ca

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon, a vidéki Észak-Korea és Phenjan 2. része, a hegyvidéki Észak-Korea, Phenjan 3. rész, közlekedés Észak-Koreában, a Dzsucse-eszme,  Észak-Koreában valamennyi ingatlan állami tulajdonban áll. A lakásokat körzetenként…..
max val bir ca 2014.10.08 09:22:34
Hallom rendszeresen az érvet a soá relativizálása érdekében azoknak a szájából, akiknek már elegük van a zsidó "hisztériából", hogy a fehérek amerikai hódításai, a Tajpej-parasztfelkelés és az azt követő megtorlások, a vörös khmerek, a "kuláktalanítás", az egymás…..
max val bir ca 2014.09.22 12:42:19
@Laci A Lakli:

Hogy jön ide?
Az egész mai jobboldal a (nemzetellenes) kommunistákra alapozta az identitását, ez volt a legnagyobb közös osztó a budai keresztény polgárok, a debreceni cívis hagyomány, a soproni nyugatos régió, az alföldi paraszti leszármazottak, a szoci klientúrából kimaradt ügyeskedők, a…..
max val bir ca 2014.09.22 12:31:24
@Geo_:

Keresztény az, akit megkereszteltek. Lehet valaki jó vagy rossz keresztény.
Ma a Ténytár blogján újra terítékre kerül a migrációs helyzet, amellyel már többször is foglalkoztunk. Korábbi blogunkban írtunk róla, hogy a szigetországban az adószámkérelmek tekintetében először sikerült bekerülnünk az első tízbe a 2011 áprilisától 2012…..
max val bir ca 2014.09.22 12:27:19
@turista a saját országában:

Ezt nem lehet csak anyagilag nézni szűklátókörűen.
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
max val bir ca 2014.09.22 12:26:04
@Lord_Valdez:

Nekünk, keresztényeknek, embertársaink segítése a kötelességünk.
A Fidesz önkormányzati választási kampányának legújabb villanásait-gyöngyszemeit szemlélve, az embernek sok minden eszébe jut. Nekem például az jutott eszembe, hogy nem tudom eldönteni, melyik a cikibb, nevetségesebb és egyben dühítőbb: a fejlődés útján haladó fonyódi Fidesz…..
max val bir ca 2014.09.22 12:25:07
Vendégszerzőnk, Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatójának írása. Attól kezdődően, hogy a magyar jobboldal 2010-ben először, majd 2014-ben másodszor kétharmaddal választást nyert, az ellenzékbe szoruló bal-liberális térfélen egyre vehemensebben…..
„Én az Együtt-PM szövetség kiteljesítéséről, megerősítéséről szeretek beszélni.” Szigetvári Viktor szavai az Inforádió Aréna c. műsorában1 – 2014. 09. 18.     Ma Magyarországon formálisan ugyan többpártrendszer van, ám a gyakorlatban – azaz a politikai…..
ProgBlog „Fasiszták”-e? 2014.09.18 18:23:11
Klar der Himmel, hell die Stern’, Und das Lager winkt von fern, |: Wenn wir so marschieren, :| Wenn wir so marschieren. (Tiszta az ég, világosak a csillagok,/És távolról a tábor integet,/Ha mi menetelünk,/Ha mi menetelünk,) Hermann Kretzschmann-Herms Niel: Wenn wir so marschieren (Ha mi…..
A leggazdagabb orosz médiabárókat és olajmágnásokat is térdre kényszerítette. A nem kívánatos, „rendszerellenes elemek” kiiktatása, politikai hatalomtól való távoltartása érdekében nem válogatott az eszközök között. A Jelcini privatizáció idején meggazdagodott, az orosz…..
max val bir ca 2014.09.17 14:17:33
@borigabi:

Nagyon jól élnek ahhoz képest, ami 15 éve volt.
Skócia választ, de korántsem biztos, hogy a magyarul olvasó polgár a hírekből okosabb lesz. Ennek az az oka, hogy míg a skót referendum jellemző a kortárs geopolitikai és politikai helyzetre, a magyarországi sajtó általában megragad azon a szinten, amire néhány angol cikk…..
max val bir ca 2014.09.17 13:57:53
@Skeye Gps Unió:

Angliának, pontosabban az Egyesült Királyságnak.
Kantot, Marxot, Nietzschét, Webert, Freudot tovább olvassuk. Harcolunk lankadatlanul ugyan a magyarországi autoritárius rendszerrel – amelynek jellegzetes aktusa a szoborcsere – , de azért unjuk is. Intellektuálisan jelentéktelen, morálisan törpe. Akkor se számít (jegyezzétek meg,…..
„A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel.” (Carl von Clausewitz) Turul főszerkesztő kolléga cikket írt a magyar hadi kiadások alacsony színvonala ellen, mely kiadásokat – némileg populista módon – a nyugdíjak emelésével állított párhuzamba. Meglátása szerint…..
max val bir ca 2014.09.11 21:39:32
@szempontpuska:

S Szerinted ezt miért írtam be?
max val bir ca 2014.09.11 16:01:14
@Virág et.:

A ballib agytröszt 2014-es dogmái szerint mindenki náci, aki nem akar háborút a gonosz, illiberális, homofób diktátor Putyin ellen.
max val bir ca 2014.09.11 16:09:10
@szempontpuska:

Más cikkeinél is kőkemény cenzúra van.
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
max val bir ca 2014.09.11 19:22:43
@Kupica:

Én meg nem szavaztam a Fideszre. S nevetségesnek tartom a diktatúrázást.
Egyre több a szegény. És ez sajnos nem csak duma. Jó hírekkel továbbra sem tudunk szolgálni, viszont annál érdekesebb grafikonokkal és ábrákkal igen. Az Eurostat adatai alapján, szemben a visegrádi országokkal, tavaly tovább nőtt azok aránya, akik a szegénység vagy…..
Ott hagytuk abba az előző részt, hogy a török félhold igencsak fogyatkozott, a lófarkas zászló egyre délebbre húzódott, az országhatárig felszabadított területek sorakoztak. Nagyrészt üresen. Most ismét Minorkavidoré a terep, következik a második rész: A népesség száma a…..
Korábban elég markánsan az ukrán területi egység mellett foglaltam állást és bár adtam hangot bizonytalanságomnak a kissé érdekesen megalakult ukrán kormány tisztánlátásával kapcsolatban, eddig szándékosan kerültem az állásfoglalást, mivel továbbra sem tartom magam…..
max val bir ca 2014.09.01 19:06:36
@Exploiter:

Demokratikus szavazás volt.
Hiába nincs semmi baja a Trónok harca egyik legelvetemültebb, de pont ezért is közönségkedvenc karakterét alakító Lena Headey színésznőnek a meztelenséggel, ha a Trónok harca alkotói a katolikus egyház miatt nem mutogathatják egy szál pinában. A dubrovnki forgatáson ugyanis egy…..