Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziona

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak adások, amiket gyakorlatilag a Patreon-támogatóinknak köszönhetünk, például a tavalyi meg az idei Tokyo Game Show adás (vittük ki a technikát, amit a támogatói pénzből vettünk), de ez a mostani ezek között is különleges. Történt ugyanis, hogy a Patreon-támogatásokból művelődtünk egy kicsit,…..
A napokban jelent meg egy váratlan remixalbum, ahol a remixek ezúttal egy népszerű, magyar népzenei alapokra építkező együttes dalaiból születtek, és a SID 3 csatornájára lettek átültetve Vincze 'vincenzo' László és barátai által, bónuszként pedig egy játék is készült hozzá. A Recorder blog kiváló…..
Bréking! A 2018. február 13-án este 8-kor SLAY Radio-n (a Commodore Remixek rádióján) kezdődő élő show interjúalanya Jeroen Tel lesz. Ziona és Slaygon fog számtalan kérdést feltenni az egyik legnépszerűbb C64 zenésznek, és ha a Te fejedben is megfordult már, hogy kíváncsi vagy valamire vele…..
Enntrance Summer in winter 2014.11.17 07:29:47
Egy tusfürdő ami visszaidézi a nyarat? Mindenkinek kell! Szerencsés vagyok, mert Fannitól (Olvastátok már a beauty interjúm vele? ITT megtaláljátok) egy csodás születésnapi ajándékot kaptam az &Other Stories-ból még a nyár végén. Az egyik kedvenc boltom, ahova mindig betérek…..
Találós kérdés:Mihez kezdesz egy súlycsoportokkal (minden téren) alattad lévő, aggresszív, szabályokat nem ismerő ellenféllel, aki le akar nyomni? Teszi ezt úgy, hogy nemtelennek érzed felvenni vele a kesztyűt, pedig bosszant, hogy nem b*szhatod pofán lezárni a vitát.…..
inno blogja one step too far 2010.01.20 00:50:00
Minden egy irányba vezet. Ugyanoda, ahova mindíg is vezetett. A jelek egyértelműbbek nem is lehetnek, mert kutya nehéz az út. Mindíg is így volt és SOHA ne legyen könnyebb. Percről percre erősödöm és az érzés is hogy megéri a küzdelem. Amíg nem…..
Áh semmi különös... Most mondhatnám azt, hogy szépen beálltam az átlagbloggerek sorába, akik óhatatlan vágyat éreznek megosztani a vacsorájuk (te jó ég lassan fél kettő :o) mibenlétét kortárs olvasóikkal, akik mókás és értelmetlen kommentekkel kívánnak jó…..
inno blogja division by zero 2009.12.29 16:07:00
Vicces év volt a 2009-es annyi szent! :)Élsz egy megszokott életet az első tíz hónapjában, hogy a rákövetkező kettőben több dolog történjen veled, mint az elmúlt tíz ÉVBEN. "Akar Ön életet élni nagy kanállal? Nem? És ha nincs más választása?"Mindíg van választás…..
ziona 2010.01.05 00:32:56
Webisztán Magyar nők az IT-ban 2009.03.09 14:42:00
Közhely, hogy az IT-szektorban nagyon kevés nő dolgozik. Pedig a nők és az IT már nagyon régen egymásra találtak.Lord Byron lánya, Ada Lovelace például már az 1840-es években foglalkozott a számítógép egyik elődjének tekinthető analitikai géppel. Sőt, programot is írt a…..
ziona 2009.03.09 18:09:24
@Lord Eatalott: Nekem ne mondd :)

A projektvezetés egyébként annyiban demokratikus műfaj, hogy szót kell értenie a managernek a fejlesztőkkel és a vezetőkkel is. Lehet, hogy a diplomatikus szó találóbb erre.

A hangulat, akár férfi, akár nő az illető, nem mehet a munka rovására, a hisztire nincs mentség.
Gyanútlanul vettem az egyik hipermarketben házias jellegű kenyeret (értsd: tömény kicsi zsömle, amit biciklipumpával felfújtak). Tudjátok, az olyan, hogy a zacskója félig papírból van, hogy natúrabbnak tűnjön, és nincs leragasztva. Amikor elővettem, hogy szeljek belőle, találtam…..
Fordításom (Album: Ecliptica, 1999.)     Ez az új legjobb barátod, új tekintet a személyes otthonodban S nap mint nap megtalálhatod benne a világot Ismerik, mit csináltál ma, hallanak mindent amit mondasz És ha elküldik üzeneted Tudják, másnap merre mész Ismerik…..
ziona 2009.01.06 22:20:28
Fordításom (Album: Ecliptica, 1999.)     Ül egyedül a sarokban, Lelke mélyéből bámészkodik, Nézi az éjszakát, mely beszűrődik az ablakon. Ma éjjel minden összeomlik A telihold újra itt van. Betegségben és egészségben megérteni oly nehéz, Nincs neve,…..
Nem is gondoltam volna, mennyire szórakoztató lehet az E-Business Kutatóközpont portált olvasgatni. Igaz, eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Az oldal valamilyen laza módon a Corvinus Egyetemhez kötődik (bár a domain egy magánszemély tulajdona), ezért azt kell gondoljam, az itt…..