Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RockLyukSzigetszentmiklós

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az előző hely nevéből jött (Sikító Patkányok Rock Lyuk), De azt a nevet nem akartuk tovább vinni, viszont mindenképp szerettük volna, ha a név utal arra, hogy milyen a hely, milyen zenére lehet számítani. Voltak egyébként hülye ötleteink, pl  Totem kocsma, és volt, hogy…..
// BejegyzésRock Lyuk Szigetszentmiklós által ..
Biztos Te is hallottál már az Index.hu cikke óta a Grigorij számokról. Az első gondolatom az volt, hogy az agyam eldobom egyrészt attól a hülyeségtől, amiről szól ez az egész, de ahogy zenében, az ilyenekben is azon az állásponton vagyok, hogy mindenki abban hisz amiben akar, amíg…..
Ezt most kaptuk, gondoltuk közzé tesszük, hiszen telis-tele van értlemes, jó gondolatokkal a szórakoztató-ipar területére vonatkozóan... Újévi jó tanácsok egész évre.  Beszélgetés egy kávé mellett Belanka Janival az Elefántban. A tanácsokat önmagamnak való segítségként…..
Zenészként az elmúlt 15 évben jó pár klubban megfordultam és jó pár elszámolási módot láttam. Ezek alapján állítottuk fel a Rock Lyukban is a "gázsi-irányelveket". Gondoltam összeszedem a lehetséges változatokat és mivel már írtam korábban, hogy itt két fontos szempont…..
Nem motivációs posztot szándékozom most írni, mert mindenkinek a könyökén jön ki, hogy a siker titka nem más, mint  a kitartó munka. Az alázat. A sok gyakorlás. Bla bla bla Persze ezek is igazak! De sajnos ez még nem elég ahhoz, hogy sikeres legyél! Ahhoz, hogy egy zenész…..
RockLyukSzigetszentmiklós 2015.01.14 10:51:50
@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: Köszi! Lesz még! :)
// BejegyzésRock Lyuk Szigetszentmiklós által ..
// BejegyzésRossz Szokás által ..
Szombaton a Rock Lyuk színpadon az ország legjobb AC/DC tribute zenekara, az AB/CD!!!Részletekért kattints ide! ..
Tegnap volt a Kéktó Szabadidőparkban a Roxiget fesztivál 2. napja, ahol a fő fellépő Deák Bill Gyula volt.  Ahogy hallgattuk Karcsi barátommal a koncertet szóba került, hogy miért is szerethetik ennyien ezt a műfajt és ezt a hangot. Amellett, hogy hibátlanul énekelt a Mester -…..
200 korsó sört osztunk ki szombaton a Kéktón a Roxiget fesztiválon. Köszönjük a szórólapozó csapatnak a segítséget (Lee, Timi, Ádám... SZEVASZTOOOOOOOOOOOOK! :) ) ..
Egy évesek lettünk! Szól még szól a rock n roll! ..
Nem tudsz lejönni a Rock Lyukba? Segáz! Küldünk Neked innen király koncerteket!   (Szerzői jogi infó: a videókat NEM mi töltöttük a videómegosztókra, így nem vállalunk felelősséget azért, ha esetleg a Youtube törli ezeket. A blogba csupán beágyaztuk. A Rock Lyuk a…..
Csocsózni egyesek szerint élet-halál harc. Volt alkalmunk már párszor látni, ahogy nagy melákok, kigyúrt karokkal szinte sírtak, mint a szomszéd Jóska bácsi unokája a csoki után, amikor elbuktak egy partit. Nagy meccsek és nagy örömök szoktak a felszínre törni a…..
További koncert fotók itt! ..
Infókért kattints! ..
Olyan klubot akarunk csinálni, ami nem arról szól, hogy bejössz és szétmegy a fejed, meg az arcod a hangbaszástól.  Tudod rengeteg klubban jártunk már, hiszen mi is aktívan koncertező, zenészek vagyunk, már néhány száz bulival a hátunk mögött. Nem vagyunk egy Aerosmith, de még…..
Megnyílt Szigetszentmiklós legrockerebb fesztiválhelye, a Rock Lyuk.  Bár a nyitó estén még csak rock disco szól a helyen, hamarosan minden hétvégén orbitális élőzenés zúzás-viháncolás várható! Rock N Roll! Infók: http://rocklyuk.hu Nyitóbuli: szeptember 13. link  ..