Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujfe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
ujfe 2016.02.20 20:59:29
@jagerfaust:
Azóta sok minden történt, eleget foglalkoztam magammal és azzal amit érzek, gondolok. Simán csak elcsendesedett a kontrollképzetem, sok mindent helyre tettem magamban és ezzel -többek között - az is kiderült, hogy máshol (is) kell keresni a problémát.
Nagyon csalódott lehetsz a fenti téma miatt - bár kétlem, hogy megfelelő képzettséged lenne ilyesmit eldönteni - vagy csak egyszerűen mert valami nem sikerült az életedben. de akkor sincs jogod valakiről ilyen stílusban ítélkezni, aki megpróbált nyíltan segítségért fordulni ehhez a fórumhoz. És ennek semmi köze ahhoz, hogy nekem van-e problémám vagy nincs ! Ez egyszerűen csak intelligencia kérdése, ami nálad úgy tűnik deficitben van. Ezért egy ilyen régi posztra reagálni, inkább kérdéssel kellene, és bár lenne még de nem adok tanácsokat.
Te is próbáld meg felfedezni magad, sokat fog segíteni. Ehhez kívánok neked sok sikert.
Nekem azok az apróságok is sokat segítettek amit DuBarry írt, neki köszönettel tartozom !
Minden jót ehhez a fórumhoz, nagyon hasznos volt számomra !