Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tycoon40

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már annyiszor hasonlítottam kalandparkhoz a KÖKI-t, hogy ez most kétszeresen valóra vált. Egyrészt a mostani állapotok a legkényelmetlenebbek, gyakorlatilag tényleg úgy érezzük magunkat a gyalogosok számára meghagyott szűk ösvényeken surranva, mint valami kísérleti egér a…..
tycoon40 2011.07.27 23:59:02
@Gyurma73: Tipikus magyar proli hozzaallas... Ezert tartunk itt!
Nagy gourmet-k számára már biztosan régóta ismert a tény, és még tutira vannak egyéb infóik is, az én figyelmemet viszont csak nemrég hívták fel arra, hogy Michelin-csillagos büszkeségünk, a Costes igen erősen nyúlja a New York-i csúcséttermet, a Per sét.Webdesignban…..
tycoon40 2011.02.21 19:16:06
Azonkívül, hogy -miután pár nap alatt meggyőzték magukat(!!), hogy Igen, tényleg kell!- az Apple hívők verjék rá a nyálukat meg a faszukat, remek kis könyvtámasz lehet ezzel a hasznos kis kiegészítővel! És akkor az is igaz lehet, hogy ez a túlszteroidozott iPhone jelenti a…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
tycoon40 2008.04.01 11:05:36