Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blist

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Sándor Zsuzsa Magyarország nyugdíjasa   Tisztelt Miniszterelnök Honfitársam! Az elmúlt években Ön, a magyarok Vezére bebizonyította, hogy nagy dolgokra képes. A gazdaság romokban hever, többen élnek a szegénységi küszöb alatt és a fizetések is egyre kevesebbet érnek. Magyarország a tönk…..
blist 2016.12.14 14:46:10
@nnnnnnnn: Ha a saját zsebéből küldte volna, meg is tenném, de az ország vagyonából jótékonykodik.
Mert Tari Lőrinc ilyet:  a kép forrása Elmondom, mi ebben a templomban a furcsa, csak előbb ki az ördög az a Tari Lőrinc, és mit keresett a pokolban? Lőrinc Zsigmond király alatt jelentős karriert befutott nemes volt, ennek a karriernek megfelelő mennyiségű vagyonnal,…..
blist 2016.08.10 15:29:59
@ö...mikó?: És az érthető és egyértelmű utasításokat, információáramlást nem is említetted. A poszt szövegét is több helyen újra kellett olvasnom, kitalálni, hogy vajon mit akart közölni a szerző...
Ismét egy évfordulós írás érkezik, igaz, hogy nem kerek a szám, de attól még érdemes e rövid cikkecskébe belefognotok. 1912. augusztus 12. az ünnepelt nap, a helyszín Szevasztopol, akkor még a cár atyuska birodalma, egy olyan ország, amely akkoriban a brit gyarmatbirodalom után a második legnagyobb…..
Napi gyors: a következő, kezdőknek szóló recept specifikusan középkoros régészlánynál működik, és csak egy plusz randit garantál, de azt - kis hibalehetőséggel - biztosan. Mondjuk ilyet. Antimachia erődje. Kos sziget. Először is végy egy bejárható romot - egy vár például…..
blist 2016.08.02 11:57:41
:)
A napokban fellobbant egy parázs vita arról a jelentős társadalmi kérdésről, hogy elég keresztényi-e a Starbucks új karácsonyi papírpohara. Nem tisztem állást foglalni egy ilyen véresen komoly dilemmában. Ellenben be tudom bizonyítani, hogy ha a Starbucks nem is aggat magára idén…..
Olvasom az amerikai külügyminiszter-helyettes drámai beszédét, amit a hazai sajtó munkásai előtt tartott. Erős és nyílt üzenet attól a hatalomtól, amelyik a szabadságjogok és a demokrácia legfőbb őre az egész világon. Hallottad Orbán Viktor? Nem a lázálmod szerinti háttérhatalmak által pénzelt…..
blist 2016.05.30 14:00:03
@BircaHang Média szerkesztősége: Ja, jól elcseszte ezt az országot.
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Kevéssé ismert azoknak a honvédeknek a sorsa, akik a német megszállás és a nyilas hatalomátvétel után kerültek a Harmadik Birodalom területére. Voltak közülük, akik számára Dániában ért véget a háború (róluk könyv is született, amely sajnálatos módon magyar nyelven nem…..
blist 2016.04.24 19:58:28
@BiG74 Bodri: Nem troll. Az itteni és máshol látott kommentjei alapján ez a Wallenberg nevét bitorló senki egy echte náci.
A magyar egészségügyben minden a legnagyobb rendben van. Ezt onnan lehet tudni, hogy a kormánysajtó is megírta. Csak az ellenzék kekeckedik, meg a liberális média, meg az önjelölt forradalmárok. Az egyik Fidesz-csahos lapban maga az Állami Egészségügyi Ellátóközpont…..
JogÁsz „Gyurcsány a hibás” 2015.10.13 19:50:20
Mint mindenben. Abban is, hogy Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatóját 4 évre, és Császy Zsoltot, az MNV volt értékesítési igazgatóját 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Kép: index.hu Ha ugyanis Gyurcsány…..
Végre! 2006 után újra megmutattuk, hogy igen, él még a magyar virtus! Láttátok, a retkes muszlimok, hogy megijedtek attól a pár hanggránáttól? Egyből el is indultak gyalog a Keletiből, ja, pont, mint a zsidók! Mentek gyalog a rendőrök meg kísérték őket, ja, pont, mint a…..
blist 2015.09.05 15:11:38
JogÁsz „Jogi határzár” 2015.08.30 13:40:18
A semmit nem érő „fizikai” határzár után most készül az éppen annyit érő „jogi határzár”. Fotó: hirado.hu Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a megoldás: szigorítani kell a Büntető Törvénykönyvet. „A kormány is úgy…..
blist 2015.08.30 22:09:22
@paragrafus: Semmi gond, majd az Alkotmánybíróság kimondja az alkotmányosságát, mert a cél szentesíti az eszközt a kormányzás érdekében...
Mint már volt rá példa más esetben.
(Vendégszerzőnk, Hegyi Gyula írása) Hóman Bálintnak szobrot akarnak állítani Székesfehérváron. A szoborállítók szavakban Hóman elévülhetetlen tudományos érdemeire…..
blist 2015.08.16 16:56:52
@Éhes ló: Eredj legelni, az való neked!
Csütörtök délután. Egy rossz mozdulat, kicsi roppanás és éles fájdalom a lábamban, ami ugyan idővel enyhült, de nem múlt. Nem vagyok orvoshoz járó típus, de elgondolkodtam, hogy jó lenne, ha szakember látná, mert mégis, na hát fájt, nem tudtam rendesen lépni. Valószínűleg…..
Néhány hete bontakozott ki egy színvonalas és kulturált vita a Mandineren egyfelől a mindig szellemesen író, irigylésreméltóan jó tollú Aristo, másfelől az okosan érvelő Bakó Bea között a jogalkotás/igazságszolgáltatás állapotáról. Némi kiegészítésként pár…..
"...a hazai művészettörténet elfelejtkezett rólammiközben én már párizsban báboztamiskolát alapítottamés egy röhögő törpét követtemakivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünkgipszlenyomatokat..." Részlet L. Simon László, váratlanul kiderült című…..
blist 2014.12.02 13:32:01
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
A központosítás csődjéről újabb bizonyíték bukkant fel, annak a jelentésnek a képében, amit Szabó Balázs miniszteri biztos készített, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ eddigi tevékenységéről, és az Index hozott nyilvánosságra hétfőn. Hibás gazdasági…..
A Nyugati pályaudvar sínjei alatt átvezető alagút elég hatásos helyszín, egyszer szerepeltem is egy ott forgatott vizsgafilmben, mint a főhős rémálmának egyik alakja. (Nem volt hálás szerep belátom.) Talán egy forgatásról maradtak ott a kellékek, amelyekbe Péter belefutott? Nem…..
Örülünk, Vincent? Pótjegy 2013.07.29 10:27:01
2013. május 15-én (és nem 15-től!) a MÁV "a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok igénybevétele esetén" (brrr...) gyorsvonati pótjegyet vezetett be. Az erről kiadott, részletes tájékoztatóban vannak felhasználási szabályok, mentességek, van felár-bérlet és…..
Múlt kedden nagyon örültünk, mert a CÖF bejelentette, hogy ősszel újabb békemenet lesz ("a brüsszeli baloldal és hazai partnereik ősszel újra látni fogják, hogy mit és milyen erővel üzen a Békemenet"), ÉS már készül a Magyarországot „ellenőrizni” kívánó bizottság…..
A Fehér Ház példáján felbuzdulva, még tavaly júniusban, a szívemnek oly kedves Németh Lászlóné miniszterasszonyhoz fordultam egy próba-kéréssel, hogy az információszabadságról szóló törvény alapján küldje már el nekem, kikkel találkozott az előző hónapban. Azt…..
blist 2013.04.08 11:05:59
@ColT: Csodálom a meglepetésed. A fidesz-tagkönyv és párthűség pótolja a szakértelmet.
Az felmerült-e már benned, miért van az, hogy a kiegyezés (1867) óta valamennyi kormányülés jegyzőkönyve rendelkezésünkre áll, kivéve az Orbán-kormányokét, melyekről még egy emlékeztető sem készül(t)...
blist 2013.04.08 12:03:48
@ColT: A védelem egy formája az is ha valaminek nem marad nyoma...
Mudra László és Tuszinger Károly fotói, szerzői jog védi őket. A fotósok honlapja, elérhetőségei az alábbi linkekre kattintva érhetők el: Mudra László Tuszinger Károly Igen, az alábbi képen jól látod a helyzetet. A harangokat bevetés…..
blist 2012.05.29 19:15:05