Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csészekávé

51 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innen nézve nem sok kockázatot látok abban, hogy azt írjam: 2006 volt az Index legsűrűbb éve. A felfordult közélettel is volt dolgunk bőven, közben pedig szép csendben váltót állítottunk, és új alapra helyeztük a lap koncepcióját. Elindult a mai Index kialakítása, de a…..
csészekávé 2013.04.03 10:10:00
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
A reklámszakmában dolgozol, és érdekelne, mások hogy látják ezt az egészet kívülről? Vagy éppen kívül állsz, de mozgatja a fantáziádat, milyen is lehet a reklámosok világa belülről? Szereted a dizájnt, a tipográfiát, a reklámkészítés néha izzadtság- máskor mámorító…..
Konferencia hetekkel előtte kinézés, elhatározás, hogy munkahelyen meg mindenhol időben szólás. Elfelejtés, egy nappal előtte mailboxba emlékeztető email megérkezés, arról észbejutás, munkában épp őrültekháza-levés, utolsó utáni pillanatban másnapi távozás bejelentés,…..
Tiltott szavak kari 2009.06.18 09:01:00
Jóval december előtt vagyunk még, úgyhogy bőven van időnk elfelejteni a karácsony "becézését".  Tilos azt mondani, hogy kari. Amellett, hogy igen bután hangzik, igen kártékony hatással van a szép anyanyelvünkre. Az ünnep neve…..
csészekávé 2009.06.18 22:17:15
Túl sok őrültséget láttunk mi már ahhoz, hogy a magyar politikai életben bármire rá merjük sütni a médiahack címkét, Az alábbi, az interneten néhány napja keringő levél mégis gyanús egy kicsit. De, ismételjük, csak egy egészen kicsit. Miért ne létezhetne tényleg az Új…..
Felsmann Balázs (FB) volt energetikai államtitkár tanulmányáról (pdf) lesz szó, nem kis késéssel, de mindegy. Hamar munka ritkán jó, ez legalábbis elégséges alapnak tűnik a védekezésre :) Előre szólok, hosszú lesz, csak erősebb idegzetűek olvassák végig. A tanulmány számos…..
Ma nyúlunk, idő és egyebek hiányában. Ami egyébként történik, az kemény. A szöveg és a fotó is via index.Szőrzete miatt választották ki Takácsot a szocialistákGyurcsány Takács Jánost állítólag az egyre veszélyesebb Révész Máriusz (Fidesz) semlegesítésére találta ki.…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Azt, hogy egy élet munkája mit jelent, függ az adott élet hosszától, meg a szabadságától, a minőségétől, a világ változásának észrevételére való képesség erősségétől. Ha képben vagy ma, csinálsz valamit, de ha a holnap újdonságával is képben vagy, akkor még holnap…..
Verekedés! Fantasy! Csajok! Vetkőzés! Szex! Erőszak!Mivel már biztosan mindenki elmerengett legalább egyszer azon, hogy három csajjal, vagy hogy ő három csaj valamelyike, vagy valami - mielőtt jobban belebonyolódnánk. Gondolom az is egyértelmű, hogy igazán küzdeni csak a jócsajok…..
A bulvár minden korban mást jelent. Manapság a pina, a verekedés, a pénzköltés, a rózsaszínre festett házak, a korkülönbség, a kamerába játszás jelenti a bulvárt. Az értelmetlen hír, az antihír, a tökéletesen érdektelen, a hétköznapi érdekessé tétele. Ki kivel baszik? Ki…..
Ha korábban nem is voltunk benne biztosak, ma már tudhatjuk, hogy a tőzsdéket - legyen az értékpapír- vagy árutőzsde - leginkább a hitek vezérlik. A meggyőződés, a pillanatnyi gondolat, a hír. No és kin keresztül ér el minket az információ? A brókeren keresztül. Ő a…..
Húsz évvel ezelőtt, 1989. március 11-én tartotta első Országos Gyűlését a Magyar Demokrata Fórum, amikor elhatározták a szervezet politikai párttá alakítását. Azon az Országos Gyűlésen mondta első nyilvános beszédét a későbbi pártelnök és miniszterelnök. Akkor és…..
Erős, rövid, tömör. Tekintet nélkül, avantgarde, torony, kevesen. Fáj, műtét, azonnal. Sikeres, előrelátó, cinikus. Világhír, meg nem értett, megértett. Úthenger, gőzmozdony, tank. Szakmájában egyedülálló, egyedülállóan megosztó, forradalmár. Kirakatbebaszó, metál,…..
Erős hagyomány él bennünk a nagyot akarás, majd legalábbis ellentmondásos teljesítés megvalósítására. Külső megfigyelő már-már azt hihetné, létezik egy ilyen szabály, amit direkte be kell tartani Magyarországon (bár szabálykövetésben sem vagyunk túl erősek).Aggódó…..
A színészet nehéz mesterség, nehéz kenyér. De még mindig nem annyira, mint a szuperhősnek/szupergonosznak levés, a szuperség maga, egy magasabb szint, egy áttörő minőség képviselete. Olyan megterhelések azok, amelyek minden józan belátás szerint deformálnak, még hozzá - ugye,…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Képviselő Funky Heti végszó 2. 2009.02.12 14:31:00
Magyar politikai/közéleti hetilapot olvasni embert próbáló feladat. Az ezekben megjelenő vélemenycikkeket meg pláne. Kövesse inkább heti összefoglalónkat ezek zárómondataiból! Tök ingyen van, gyorsan lehet vele végezni, és még tök mulatságos is. HETI VÁLASZ - Illő róla…..
csészekávé 2009.02.15 10:26:29
A Magyar Szocialista Párt fájdalommal vegyes együttérzéssel vette tudomásul, hogy hazánkban egyre inkább terjed a hétköznapi fasizmus, a kirekesztés, a megbélyegzés szelleme. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra hozott közlemények, meglátások, politikai értékelések arra engednek következtetni, hogy a társadalom legmélyebb rétegeiben felütötte fejét a megkülönböztetés szelleme. Mindebben különösen elkeserítőnek és egyben rendkívül veszélyesnek tartjuk azt a cinikus, kétszívű beszédet, amelyet a Fidesz és Orbán Viktor képvisel. Felszólítjuk a nagyobbik ellenzéki pártot, hogy végre valahára beszéljen világosan, húzza meg a határt a fasizmus és a konzervativizmus között, határolódjon el a kirekesztést, a romák gyűlöletét zászlójára tűző fenyegető politikai erőktől!


A Fidesz Magyar Polgári Párt megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy Magyarországon a kisebbségi illegitim kormány ismét előhúzta a cigánykártyát. Az elmúlt hetekben a kisebbségi kormány vezetői által kiadott közlemények, meglátások, politikai értékelések arra engednek következtetni, hogy a kormány ismét a tisztességes magyar embereken akarja behajtani elhibázott politikájának az árát. Mindebben különösen elkeserítőnek és egyben rendkívül veszélyesnek tartjuk azt a cinikus, kétszívű beszédet, amelyet a Gyurcsány Ferenc ismételten képvisel. A miniszterelnök, aki maga ismerte el, hogy éveken át hazudott saját pártja érdekeiért a magyarságnak, ismét a csak általa látott fasizmus rémével riogat. Felszólítjuk a kisebbségi kormányt, hogy végre valahára vegye észre, amit már mindenki tud, húzza meg a határt a tisztesség és a liberalizmus mételye között, határolódjon el a kirekesztést, a cigánygyűlöletet szajkózó belvárosi értelmiségi pártoktól!
sajtóközlemény - azonnal közölhetőA Nemzeti Hasonlóság-elemző és Tanúsító Intézet a mai naptól brandbadge alkalmazását vezeti be kisebb-nagyobb rendszerességgel megjelenő periodikájában. A brandbadge alkalmazásának célja az Intézet márkaimázsának erősítése, a…..
Megvan, ugye, a szépségverseny-effektus, amikor a fókákról és az esőerdőkről kérdezgetik nagy nyilvánosság és ezerwattos lámpák előtt a rommá sminkelt szépeket, és ettől azokból is elmúlik minden gondolat, akiknek amúgy van? Feltehetően az alábbi videó szereplőjének is…..
csészekávé 2009.02.12 09:07:04
@MsSmith, @Mao elvtárs: erős képek, kemény szavak, fájó hétköznapok.
A Sole és a Mizo tejcég már elég régen egyesült és Solemizo lett belőle. Mostanra internetileg is megújultak, úgyhogy a sajtóközleményük szerint a "magyar és angol nyelven elérhető új, interaktív honlapjára látogató vásárlók és partnerek a termékskála…..
csészekávé 2009.02.12 08:58:06
"Másodszor jelentkezett a Jövő a jelenben kutatásával a TNS Hungary és az Omnicom Media Group (OMG). Tavalyi anyagukhoz hasonlóan ezúttal is a kommunikációs csatornák jelentőségét és várható jövőbeni elmozdulásokat vizsgálta a két cég. A válaszadók, mint a megbízói…..
csészekávé 2009.02.12 08:31:26