Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melaena

4 bejegyzést írt és 515 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
melaena 2017.06.19 07:08:02
@Reactor:
"Edda, Republic".
Azt ugye vagod,hogy Pataki meg a Cipo is az elso korben esne ki egy x factorbol azzal az elbaszott,nulla hanggal ?
melaena 2017.06.19 07:14:24
@Dikusz:
azokban az utcakban kb. egymillio ft /m2 aron mennek a kecok.
kibaszott jol jartak, akik szeretik a csendet,mert egy ottani garzon arabol csaladi hazat veszel a full csendes peremkeruletekben,vagy az agglomeracioban.
Falun,tanyan palotat kapsz annyiert.
Tékozló Homár Tipikus magyarok 2017.06.14 09:47:00
A világ legfurcsább szerződésével kezdődött, és 2 személyeskedéstől sem mentes, oda-vissza magyarozós levél egymáshoz baszkódásával végződött egy használt autó biznisz.  A legnagyobb tanulság megint az, hogy a szerződés nem egy kötelező fecni, amin mindegy, hogy mi van, hanem tök fontos irat a…..
melaena 2017.06.15 07:50:53
@Hilda kisfia:
mivan retard,ujabb nickedet tiltottak le? persona non grata.
melaena 2017.06.15 08:21:26
@bontottcsirke:
akkor te vidd olyanokhoz a cuccodat,aki utolag modositgat a felteteleken. idiota.
melaena 2017.06.15 14:49:20
@bontottcsirke:
Felteteleket irtam,nem arakat.
Felteteleket utolag egyoldaluan csak a legalja patkanyok modositanak.

Mint amikor elindulsz a telefonban meg 800k-s kocsiddal az AAA autohoz fotra miskolcrol, es 400- rol indul lefele az atvizsgalastol fuggoen,mire megerkezel.

100-150 eve az ilyeneket teljesen torvenyes dolog volt lemeszarolni, megeggyezes,az adott szo mindennel tobbet ert.
  Ha valakinek eddig baja lett volna esetleg Pumpedékkel, és a gyermekeinket megrontó nyugati mételynek tekintené (mint annak idején a hosszú hajat, a farmernadrágot, a bakelitlemezt és a Coca-Colát), az most ne olvasson tovább, mert ez a rész három dologról szólt: a baszásról, a szopásról és a…..
Itt fenn igazából a Magyar Posta hollójának lenne a helye, de szegény szégyenében elbujdokolt, ugyanis egyre világosabb, hogy a cég sajnos képtelen megbírkózni azzal a kihívással, amit az elmúlt években a netes rendelések terén bekövetkezett ugrászerű változás okozott. Ügyfélként elég nehezen…..
melaena 2017.06.13 12:02:16
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
Jó napot, nyitva vannak? - kezdjük a jól bevált köszönéssel, de nem reagál senki. Üres a kerthelyiség, mentségükre legyen mondva, épp, mintha vihar készülődne, mindenesetre megjelentek a felhők az égen, ami ezúttal nem teljes mértékben az érkezésemnek köszönhető.   Sehol senki. Bemegyek a…..
melaena 2017.06.12 06:01:14
@repuloske:
es az indexet is lefizettek,h ne csak megirva legyen,de cimlapra is menjen ? :D
Bár Tamással ellentétben nem gondolom, hogy a BKV  elsődleges feladatai között lenne az országimázs javítása, de abban mélyen egyetértek vele, hogy minden kommunikációban fontos az emberi hangnem, az egyébként normálisan viselkedő külföldiekkel szemben pedig jó lenne több türelmet és elfogadást…..
melaena 2017.06.09 15:07:08
@Pink Petsch:
ne sertegesd mar a bkv ellenoroket. ennel a csavonal egy csecsemokre szakosodott nekrofil is ezerszer kulonb
A "lúgos orvos" áldozata, Renner Erika mellett egész kálváriája során kősziklaként állt a társa, Balogh Attila, aki most nyílt levelet írt a harmadfok ítéletére váró Bene Krisztiánnak. Így kell embernek lenni...
melaena 2017.06.09 13:32:29
@Jakab.gipsz:
Ha nem ismered az ugyet,akkor miert nem googleztad ki a kommenteles elott?
melaena 2017.06.09 13:34:31
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Igen,azok a buntetesek nagyon korrekt.
foleg az a tobbezer tudna ertekelni,akirol evekkel az itelet utan derult ki, hogy artatlanul iteltek el oket.
Aki Magyarországon él és nincs kitömve mint egyszeri gázszerelő közbeszerzéssel, szóval rendszerint a magán praxisok helyett az állam által biztosított egészségügyi ellátásokra szorul, annak vélhetően nem ismeretlen élmény a sok-sok óráig tartó várakozás. A bizonytalanság, a tervezhetetlenség, az…..
melaena 2017.06.09 13:17:18
@julion: az csodas.
Aztan amikor fel 6kor az asszisztens odasugja a par perce erkezettnek,hogy mindjart sorra kerul,neked meg 4 re volt elojegyzesed,akkor mar nem annyira.
via GIPHY Teljesen érthetetlen, vajon mi játszódhatott le a biztonsági őr fejében az Euronicsban: edzőuccban nem lehet bemenni, miközben reneszánszát éli a sportcipő, a macskanadrág és top? A csapzottsággal volt gondja? Mi lesz nyáron, amikor a magyarokról ömlik a víz? Vagy esetleg a szatyor volt a…..
melaena 2017.06.06 17:51:29
@Bendeguz2017:
Most ezzel hova akarsz kilyukadni ?
Szerinted barki kisetalthat egy aruhazbol csak ugy?
Mert ha ez igy van,akkor holnaptol felcsapok aruhazi szarkanak.bepakolok a taskaba,ha szolnak,h nyissam ki,rohogve setalok tovabb,az or pedig semmit nem tehet.
melaena 2017.06.06 20:18:53
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: ezt diktaltak neked , vagy a sajat fejedbol jon ki ennyi a baromsag ? te megallitottkent hogy bizonyitod be,hogy nem latott semmi gyanusat a CCTV operator ? kinyitod a taskad, bele se nyul az or,max megker ra,h valamit rakj odebb benne. majd elnezest ker es tovabbenged. ha konkretan latjak,hogy elraktal valamit, akkor rogton visznek egy jol felkamerazott helyisegbe,es elalljak a menekulo utvonalaidat,a rendorseg pedig mar kihivva.
Olvasónknak tök igaza van: a sok félresikerült esetet bemutató és csalódásoktól hemzsegő levél mellé néha nagyon is kell egy-egy pozitív poszt. Különösen szoktunk örülni az első blikkre magukat hagyományos, igazi panaszkodós Homár-posztnak álcázó eseteknek, amikről aztán…..
Ha olvasónk archeológus lenne, talán még örült is volna a vizek városának Tescójában tett felfedezésének, de így, hogy csak egy általa kedvelt csokit szeretett volna magába gyűrni, nem ájult el örömében, hogy egy 9 hónapja lejárt terméket sikerült kifognia. Egyáltalán hogy vészelte át ezt a hosszú…..
B. első levele megírásakor biztos volt benne, hogy a szolgáltatójánál valami hiba történt, mert hiába állítják, ő bizony isten nem módosított semmilyen szerződést velük. Több körös levelezésünk 2. szakaszában aztán kiderült, hogy mégis csak igent mondott valaki az Invitel ajánlatára, csak épp az nem…..
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
melaena 2017.05.31 11:57:28
@CID..:
fasza,bar en olyan melot,amiben realis eselye van,hogy vagy en,vagy vki mas megdoglik (buszsofor,villanyszerelo,sebesz stb ..) semmi penzert nem vallalnek.
melaena 2017.05.31 12:51:58
@CID..:
Nem hiszem,hogy van olyan,aki csak villanyorakat szerel fel.
Az olyan lenne,mint a fogorvos,aki csak tomessel foglalkozik.

Azert egy bolti elado,vagy informatikusnal joval kisebb a halalos munkahelyi baleset/muhiba eselye,mint a felsoroltaknal.
Ezert kerult be a realis szo.
Van az úgy, hogy az embernek bekattan valami kisgyerekként, de annyira, hogy aztán a fél életét ennek a csodálatosan vonzó dolognak szánja. Ezek azok a vágyak, amiknek teljesüléséből  családi legendák és filmek születnek, vagy olyan orbitális csalódások, amiknek a kiheveréséhez  egy másik fél élet…..
Villanyóra-ellenőrzésre hivatkozva jutott be 2 férfi a szolgáltató nevében olvasónkhoz, és már csak benn árulták el valódi céljukat: tartozás miatt kikapcsolni jöttek az áramot. Sírással, rendőrségi jelenléttel és akciófilmes elemekkel dúsított elképesztő történet következik. Vajon mi történt…..
melaena 2017.05.30 05:53:34
@Lucifer Morningstar: a pajti sztorija tizeves. ma mar joval tobb lenne. 4-5 kiszallas volt mire visszakerult az addig tokeletes ora.
melaena 2017.05.30 05:59:27
@Karipapa01:
koszonjuk. akkor most olvasd el a sztorit. a befizett,le nem konyvelt szamlarol,a bejutas es a tavozas modjarol. sokan videken egy ilyenert nem az utat alljak el,hanem elbattyognak a feszerbe a fejszeert.
melaena 2017.05.30 08:36:46
@Anna King:
mert van mondjuk egy honapban 100-150 tranzakcioja a szamlan,es keptelen minden 5-10 ezres tetelt egyesevel visszanyomozni.
 A mobilszervizek fogalomkészletének állandó visszatérő darabja a kissé misztikus "idegen eredetű folyadék". Ez persze sok esetben sör, amibe fejest ugrott a teló egy dévaj északán. Sokszor viszont a mobil gazdája nem bír visszaemlékezni semmilyen a készüléket ért nedves atrocitásra, bárhogy is…..
melaena 2017.05.29 16:03:26
@Terézágyú:
"De az úgy benne van az emberekben, hogy manapság ezek az kütyük vízállóak.."
Max. a magadfajta fogyatekosok fejeben.

Az okostelok kevesebb,mint 10 szazaleka rendelkezik minumum ip57 por -es cseppallosaggal.
melaena 2017.05.29 16:10:29
@FDToth: nincsen semmilyen 15 nap.
eleg sok cuccot intezek gariban.tobb ,mint a fele 3 hetnel hosszabb ido alatt keszul el.

az ajanlott 14-et mindenki leszarja, mert nem jar erte semmilyen retorzio ha megduplazzak,vagy triplazzak.

tolunk havonta 2-3 alkalommal vittek el a garira leadott cuccokat a kulonbozo szervizekbe. ha pont 1 nappal a szallitas utan hozta valaki,akkor igy jart.
Kétes dicsőséget hozott az Univernek a májusi, falvédősként elhíresült kampánya: gyakorlatilag minden sajtótermék beszámolt a szexista felhangjuk miatt eléggé félresikerült társadalmi üzeneteket kommunikáló feliratokról, a kitaláló ügynökség elhatárolódott tőle (nem oda és nem úgy szánták az…..
melaena 2017.05.28 17:57:43
@Helga Beauty Salon:
en mondjuk pont nem no vok. a magadfajtara csak ranezek,es beszartok-behugyoztok.
melaena 2017.05.28 21:09:03
@Helga Beauty Salon:
ha kuldesz valami elerhetoseget,megbeszelhetjuk szemelyesen ;)
The Good Boyék először készpézben akartak felvenni egy csomó pénzt a bankban, majd amikor meghallották, hogy mennyibe kerül ez a kis móka, inkább maradtak az utalásnál. Pechjükre, nem olvasták ezt a cikket, ami ugyan 2 éves, szóval az adatai valószínűleg nem okék, de szépen összefoglalja, hogy mi…..
melaena 2017.05.28 16:39:34
@Csokis:
Ha tenyleg nem szoltak,akkor jogos a dij.
Viszont velem is rendszerese elofordul,hogy a kapott informacio csak orakkal kesobb,jobban atgondolva bassza ki a biztositekot.
Szerencses az,akivel ilyen soha nem fordul elo,bar ketlem, hogy letezne.
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
melaena 2017.05.28 08:49:53
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
nem lenne hitvita.
en nem hiszek gyurcsanyekban.
ugyanennyit loptak volna, ha megvan a ketharmad,es rajonnek, hogy itthon tenyleg semminek nincs kovetkezmenye.

Az LMP-ben tudnek hinni,de egy ilyen vezetest nem igenyel, nem erdemel meg az orszag.
melaena 2017.05.28 09:05:59
@Törölt felhasználó.:
amivel szeretned. beszelhetunk anyad es apad testveri kapcsolatarol is.
melaena 2017.05.28 09:11:06
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Orban-fobia ? van olyqn is,h hitler-fobia,vagy sztalin-fobia? nem tudom megitelni,h gazdasagilag jobb-e. ellenben egy Duterte attol meg nrm lesz jobb vezeto az elodjenel,h 3 szazalekkal jobban novekszik alatta a gazdasag.
 A fogyasztói jogok, mint általában bármi, ami törvényileg van körbebástyázva, igazából csak akkor számítanak, ha baj van. Ha a mosógép 6 éves, és szuperül mos, kit  érdekel, hogy 1 vagy 5 garancia volt rá?  Viszont, ha beüt a ménkű, egyből fontossá válnak a részletek. Nem árt tudni például, hogy…..
melaena 2017.05.24 15:27:37
@Jegkoko:
arukereson fent van az emag. sok termek naluk a legolcsobb.
melaena 2017.05.24 20:47:52
@halmozottan hátrányos helyzetű crazy,7edik,akárcsa:
valahogy biztosan.
van 4-5 modulom, amivel vagy be se indul,vagy 10 sec utan errort dob a memtest86
melaena 2017.05.25 06:46:34
@Reactor:
" Elnézve, hogy ők a selejtkategóriát árulják némileg olcsóbban, mint más üzletek a minőségi árut "
Jo,koszonom,ennyi eleg is volt beloled.
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
melaena 2017.05.24 21:17:46
@Biriksz_Krokiksz!:
felelos volt a kialakult helyzetert,ez nem vitas.
melaena 2017.05.25 06:44:54
@_B_:
tok jogos a folias kerdes.
En sem ertem,miert nem jar mindenki rohambilivel a fejen.
Barmikor leesett egy cserep az egyik ablakbol.
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
melaena 2017.05.24 14:56:36
@herk: te jo eg ....
melaena 2017.05.25 06:06:21
@Arcade Macho:
mas lakasa= a bank tulajdona. felvettem 1 millio forintot,kettonel tobbet kell visszafizetnem . ez vilagos volt az elejen is,vallaltam. ha veszek 800ert egy autot,es 900 k torlesztese utan bedol a hitel,akkor nem az en kocsimat viszik el,hanem a bukojat csokkenti a bank,es meg jovok nekik 1-1.5 millioval,mert nem rogton a vevohoz viszi a vegrehajto az 5-600-ert eladhato kocsit.
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
melaena 2017.05.24 11:44:27
melaena 2017.05.24 14:14:20
@mechanikus körte:
Ja,van.
Csak a szokasos " 30k-s nyugdij melle nem jar,130-as melle igen"
Mint amikor teleplakatoztak a varost azzal,hogy méhszájas lorinc mostantol olcsobban tolti meg a medencejet (aka rezsicsokkentes). Szerintem mar azert jar a golyo,hogy semmilyen vagyoni,vagy jovedelmi felso limit nincs a rezsicsokkentesen.
melaena 2017.05.24 18:10:35
@mechanikus körte:
palyaztak mindketten,de csak a 3x akkora nyugdijjal rendelkezo kapta meg.innentol a te verziod csak jatek a szavakkal.
igen,vannak tamogatasok az alacsony jovedelmueknek,de az a rezsicsokkentes,ami a 4 ingatlannal rendelkezore is vonatkozik,mikozben tobb szolgaltatot a csod szelere sodor.
hat ...
hogymondjam ?
Az alábbi sztori legjóindulatúbb olvasata is az, hogy az óbudai Auchan képtelen megoldani azt a kereskedelemben alapvető elvárást, hogy a termékek ára helyesen szerepeljen a polcon és a pénztárgépben. Ez egy napi szinten jelentős forgalmat bonyolító hipermarket esetében se nem túl hízelgő, se nem…..
melaena 2017.05.22 05:51:46
@Fausto(tm):
altalaban ejfelkor importaljak a javitott kozponti adatbazist aruhazi szintre. az egyik konkurensnel az ilyen hibak miatt visszafizetett ossszegek az aruhaz nyereseget csokkentettek. magyaran vki elbasz valamit a kozpontban ,es a helyi aruhaz igazgatoja viszi el a balhet :D