Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elmeboy (törölt)

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alex szemtanúja volt, ahogy két földre hullott kiflit a vásárlók szeme láttára pakolt vissza a kiflipakoló kislány a Spar-ban. Azon senki sem csodálkozik, hogy ilyen megtörténhet, de a hogy már a látszatra sem adnak, azon igen. A sztorihoz kiegészítésnek posztoltuk Éva levelét…..
Az évszázad levele birtokába jutott a Homár. A Magyar Sörgyártók Szövetsége, azaz a Heineken, a Dreher, a Borsodi és a Pécsi Sörfőzde píárcége erkölcsileg elhatárolódott a most futó erotikus sörfesztiváltól, amiért az mocskos testnedvekkel párás csarnokban fog sört itatni…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..
Elmeboy (törölt) 2008.09.30 17:48:36
Június elején vettünk anyumnak egy Indesit mosogatógépet, durván 70ezer vidám magyar forint volt.
Pár hete került volna sor a beszerelésére - a mosogató alatt egy újabb csap kialakítása a vízcsövön -, ám észrevettük hogy a gép ajtónyitó szerkezetéről belül hiányzik egy darab műanyag lap, tehát simán be lehet nyúlni az ajtóban futó vezetékekhez, vékonyabb ujjú versenyzők pedig a vezérlőgombok érintkezőit is elérhetik.
Telefonálás a boltba ahol vettük a jószágot, ahonnan először a pi*ába, majd az Indesit központjába küldtek.
Felhívtuk a központi kék számot, ahol tájékoztattak hol találjuk a hozzánk legközelebb lévő szervízt, ahol vállalják a garanciális javítást (Szekszárd, Ekron Bt. ).
Nosza odacsörgünk, ahol újra megadták a gyártó központi számát, mert az Indesitnek kell leküldenie a szerelési megbízást.
Ó, hogy kapják be - inkább a fogyasztóvédelem felé vettük az irányt, ahol is - hatalmas respect neki -, a megyei igazgató személyesen elkísért bennünket az üzletbe, ahol megkérte az eladókat a mielőbbi intézkedésre (mert a jogszabályok alapján velük állunk üzleti kapcsolatban, hiszen a mosogatógép számlája egyben vételi szerződés is melyet jelen esetben az eladó hibásan teljesített..), ellenkező esetben büntetést helyezve kilátásba.
Nya, Mikro-hifi nevezetű üzlet erre írásban felvette a panaszunkat, majd felhívták ők is az Indesitet.
Gyártó ígéretet tett a készülék otthonunkban történő megvizsgálására, hogy kiderítsék vajon rendellenes használatból eredhet-e a hiba (egy vadonatúj, sosem használt, minden külső alkatrészét még bontatlan csomagolásban tartalmazó gép..muhaha), vagy eleve gyártási hibáról van szó..
Két hete várjuk a szerelőket, sehol senki.
Ügyes húzás, ha nincs szakértői vélemény még az elállási jogunkkal sem élhetünk - pedig ennyi szarakodás után már nem kell mosogatógép, Indesittől, Ekron Bt.-től, Mikro-hifitől sem!
bulvártér macsó geci bulvár 2008.09.22 09:44:00
Megy ugye ez az Albert-Hajdú meccs a bulvártérben. Ami a tv2 Hal a tortán című celebfőző és -égetőshowjában kulminált a múlt héten: Albert Györgyi szórakoztató elemet hozott a Hal a tortán műsorába azzal, hogy végig itta a hetet, de ezt majd a nézők is látni fogják –…..
A Keleti pályudvar hajnali csúcsidejében üzelemő kettő pénztárból az egyikben még különösen ügyes alkalmazott is ül: Kati kolléganőnknek 23 perc várakozás után, 06:30-kor a 06:30-ra induló vonatra eladja a jegyet, amit aztán visszavált, hiszen a vonat elment. Reggel 6:07-től…..
A halak látványos halálához nem szokott egyharmad Homár mindig messziről elkerüli a hipermarketek ezen részlegét, mert nem szereti látni sem, ahogy lökdösődnek és tátognak némán a kis szájukkal, a halálukra várva. (Hal-álukra, haha.) Orsi viszont éppen ott volt, amikor a…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
Értesüléseim szerint naponta 2-3 emailt kap az átlag szcientológus ez ügyben, valamint telefonon is hívogatják őket.   Itt a legutóbbi email:Gondold végig a következő adatokat:- Ma Németországban, Münchenben az orggal kapcsolatba lépő embereknek már 60%-a illegális pc -…..
Amikor nincs kéznél a saját tusfürdője, a legtöbb férfi nem csinál ebből nagy problémát, és szükségmegoldásként a barátnő szappanát vagy tusfürdőjét használja. Nincs is ezzel nagy baj, hiszen a koszt lehozza az is, a problémák akkor kezdődnek, amikor elzárjuk a vizet.…..
A következőkben DRuNKeN MaSTeR mávos élményeit olvashatjátok: Új város, új élet, új munka. És mindezzel együtt egy új utazási mód is. Eddig Veszprémből és Dunaújvárosból is busszal jártam haza, a vonatot és a gyönyörűséges MÁV szolgáltatásait csak ritkán vettem…..
Már sokszor láttam én is, hogy a vezér "elvitt" valakit és emiatt megállt ott is a vonat, ahol nem kellene. Ezek az esetek nem tartanak sokáig, de akkoris. Ugye a menetrend szent (lenne), ahhoz tartani kellene magunkat kivéve vis maior (nem várt nyári meleg, nem várt téli hó),…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
"Liberálisok, bal- és jobboldaliak számára egyaránt lesznek meglepetésnevek a támogatói névsorban - mondta egyik forrásunk a szombaton megalakuló Magyar Demokratikus Charta kapcsán, részleteket azonban nem árultak el" - csigázott fel egy egész országot a pénteki…..
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
ImiPapa misztikus módon fennakadt az amúgy adatgyűjtésnek tűnő "hitelképességi nyilatkozaton", amit a nem témobilos iPhone-vásárlók kapnak. A 90 ezer forintos telefon mellé még be kellett volna fizetnie 45 rugót előlegnek, bár azt az ügyfélszolgálatos nem tudta…..
 Az index híradása szerint a kormány azt tervezi, ezentúl azt is megbünteti, aki a nála lévő áruhoz tartozó számlát nem tudja felmutatni.Röhej. Igazi fekete humor.Elképzelem a jelenetet. Jó napot kívánok! Az APEH-től jöttem. Látom, itt az éjjel-nappali kisbolt előtt…..