Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.A.

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Dániel nem dőlt be a szerződésmódosítási trükknek, és keményen ellenáll a Telenor nyomásának. Vive la resistance! Arról, hogy mit tehet ebben a helyzetben, megkérdezzük a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapatát. A GVTI ijesztő neve ellenére nem egy hivatal, amivel a…..
Kertkonyha Nagyi almás pitéje 2015.04.01 00:02:00
Mit tudott a nagyi almás pitéje? Mitől volt olyan felejthetetlenül jó az illat, ami elvarázsolt, amint beléptünk hozzá? Kicsi voltam még, nem emlékszem, hogy csinálta az almás pitét. De ahogy most sült ez a pite, és kezdtek kiszállingózni az illatok, ő jutott eszembe.Nálunk húsvétkor ez lesz az…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
A pulai városi stadion mellett lakók számára biztosított parkolóban parkolta autóját ez az ember. A közterületfelügyelő azonban elrendelte az autó elszállítását, mivel az egyik kereke rálógott a mozgássérült parkolónak felfestett sávra. Történt mindez annak ellenére, hogy…..
A mai posztunkban szereplő srác története nem túl hosszú, de annál egyszerűbb. Gyerekkori álmát váltotta valóra potom 200.000 angol fontért, ami nem volt más, mint az, hogy olyan legyen, mint Ken baba. A több mint 20 műtét után mindenki maga döntse el, hogy elérte-e az álmát,…..
Eljött az idő, Palvin Barbara levetkőzött. Persze egyelőre igen szemérmesen, de azért az olasz Marie Claire májusi számában csak kivillan a popsi, sőt, ha alaposan megnézzük a képeket, akkor itt-ott egy-egy mellbimbó is. Persze, lehet fanyalogni, hogy jaj, a gyönyörű arcú…..
S.A. 2014.04.25 19:23:12
@Gukker: Selejtes cumizós szájú.Valószínűleg 6 éves koráig nem lehetett kirobbantani a szájából a cumit, azért ilyen a szája.
Büdös pedofil egyébként akinek az ilyen gyerek arcú leány tetszik.
Még hogy a legszebb arcú, 1-2 óra séta bármelyik bevásárlóközpontban és több tucat százszor szebb, igazi női arcot találni.
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
S.A. 2014.04.25 19:05:21
@Daily Shark: Lehet,hogy nem egy videót nézünk??
Világosan látszik, amikor a villamos közelit, a két biciklis a járdán, a bringán ülve várakozik a zebránál.Majd a zöldre átttekernek.
Az autós sal szemben ez esetben NINCS elsőbbségük!

Nem is értem miért képezheti ez vita tárgyát.
A kis köcsög nyüzüge, pálcika karú bicajos sértegette és támadólag lépett fel az autóssal szemben, nincs más mód sajnos az ilyenek megregulázására, mint az, hogy móresre tanítani!
Naiv ügyfél cégének a Vodafone váratlanul eltörölte a korábban megadott telekomadó-kedvezményének a felét, amit havi 50 ezer forintos drágulást eredményezett az általában havi 130 ezres számlájukon. Erről azonban csak az aktuális számlán értesültek, mert a Posta valaki…..
S.A. 2014.02.08 15:44:43
@Naiv Nándor: Szerintem Te is valótlanságot állítasz.Most kérdeztem meg egy ismerősömet, a Vodánál és biztosan állítja, hogy senkinek nem vonták vissza, sőt az új vállalkozói csomagban már nincs is ilyen díj.

Ha bontottál az a te bajod, én megkerestem a másik kettőt a Telenor válaszra sem méltatott a T esetébenpedig 20% több lett volna a számla végösszege.
A hálózatukról, a vacak 3G lefedettségről, hogy ne is beszéljek. De az LTE jól hangzik, parasztvakításnak.
S.A. 2014.02.08 17:19:36
@Naiv Nándor: Szerintem neked kell lemondanod:-(

Nem vagy korrekt a következő modatot elfelejtetted idebiggyeszteni: 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén a Vállalkozói Osztható csomagokhoz fizetendő kiegészítő havi előfizetési díj mértéke bruttó 0 Ft/SIM kártya.
Aggódni kezdtem északi szomszédaink egészségi állapota miatt. Annak persze örülök, hogy egyre több szlováknak telik luxusautóra, de ijesztő tendencia, hogy közülük ilyen sokan kényszerülnek mozgássérült igazolványt használni. Ennek a kék Porschénak az utasa például…..
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
S.A. 2013.03.28 20:09:30
@FiszkölPekidzs: 1. Mert a vezető is alkalmatlan seggfej, valakinek a valakije ejtőernyővel foglalta el a helyét.
2.A vezető segghülye és nem bírja elviselni a nála okosabb ambíciózusabb munkatzársakat.
3. Sírni könnyebb, hogy nincs pénze az embereknek,bedőlt az autópiac stb.
A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv…..
Naiv ügyfél fél évig keringett a Vodafone Kredit csomagja körül, míg végre sokadik egyeztetés után aláírta a határozatlan idejű szerződést. Amiről természetesen kiderült, hogy 2 év tarifahűségget írt alá: 2012.05.20-án a pécsi Árkád Vodafone márkaképviseletében…..
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
S.A. 2012.05.01 09:43:53
@klarky: A baj az, hogy ezt még éljenzik is egyesek.

A legnagyobb probléma,hogy túl sok értelmetlen f@sz szabály van. Ha sokan szegnek meg egy szabályt, nem azon kellene elgondolkozni , hogy szükség van e rá?
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Már jó ideje követem a Miui rom térhódítását és már régóta hallhattunk pletykákat egy saját készülék piacra dobásáról. Nos, ma bemutatásra került a szóban forgó készülék, ami MI-ONE névre hallgat és természetesen nem kizárólag a Miui rom készítőjének gyermeke,…..
S.A. 2011.08.16 17:22:26
@kermi: Majd most lesz csak igazán.
Amit kérdeznek azt sem szabad elhinni.
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
S.A. 2011.08.09 16:49:05
@okostojgli_moderáld_ki_ezt_is_3:

"Mióta bevezették az objektív felelősséget a balesetek száma drasztikusan csökkent. A gyorshajtásból fakadóké különösen."

Ez a hatatalom legundorítóbb kitalált hazugsága.
Teljesen félrevezetik az embereket.
Mint ahogyan azzal is, hogy a balesetek nagyobb többségét a gyorshajtás okozza.

Mivel a balesetek okaként legtöbbször un. relatív gyorshajtást jelölik meg.
Persze nem kell szarakodni, vizsgálni ráhúzzuk a gumiszabályt oszt jó.

A balesetek valódi elemzésekor pedig kiderül, hogy elenyésző a megengedett sebesség túllépése miatt bekövetkezett baleset.
Ha magasról szarol a villanyszámlára, illetve ha kibogozhatatlan számodra a "minél-több-energiát-használsz-hűtésre, annál-inkább-melege-lesz-a-Földnek" egyenlet, vegyél légkondit. Használtat lehetőleg, aminek olyan a hangja, mint egy szovjet traktor-alkatrészekből…..
S.A. 2011.07.12 11:47:48
@csintapala: Na az az igazi pazarlás!
Szar alulméretezett klima ami állandóan csutkán megy, és mésgsem hűt rendesen.

28 fokban megrohadnék.
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
Gio egy érdekes tarifapárhuzamot talált a Vodafone-nál. Most 60 ezer forint laptopvásárlási kedvezményt kaphatnak azok a szerencsések, akiket nem zavar, hogy eközben a mobilnetért 2 évig összesen 72, sőt, igazából 81 ezer forinttal többet fizetnek, mint ha online rendeltek volna egy…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
S.A. 2011.02.14 19:46:20
@Capra: Nincs pénzed egy magyar billentyűzetre??

Magyarul írj ne ezen az ismeretlen nyelven.
S.A. 2011.02.14 20:19:02
@Capra: A mondanivalóddal egyetértek.
De nem szeretek idegen nyelven írt szöveget silsbizálni.
Magyar fórumra magyarul kell írni, ahogyan azt Te úgylátom már alkalmazod.